Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jste v bytě nebo domku?? Stavíte tady někdo?? My teď momentálně s manželem cestujeme z domu do domu. Přes týden obýváme patro u jeho rodičů, o víkendu se mačkáme v mé pokoji.. Všude to máme zařízené celkem účelně, ale vybavení je staré ještě z dob našeho dětství, krom postelí tedy.
z těch už jsme vyrostly. Všechny peníze momentálně investujeme do našeho domečku a že jich sežere (musím to napsat takto hanlivě, ale jinak se to nedá vystihnout). ![]()
vkládám foto, úplně jsem se zamilovala do tohoto typu kuchyně. Ty dvířka jsou bomba, jen dispozice by byla jiná.. No jo, zase dřevo. Já jsem hrozná ![]()
Jiti88 píše:
vkládám foto, úplně jsem se zamilovala do tohoto typu kuchyně. Ty dvířka jsou bomba, jen dispozice by byla jiná.. No jo, zase dřevo. Já jsem hrozná
právě ta dispozice mě uplně uchvátila ![]()
je skvělá, ale moje kuchyň má právě jinou dispozici, tak proto.. ![]()
GAZOLDA píše:Uju píše:Já budu oponovat i na malém prostoru jdou udělat zázraky
Taky druhá ¨fotka se mi líbí taky víc.
Jinak já doma teda rozhodně nemám interiér podle svých představ,ani to v tom malém prostoru není možné,ale pořád doufám, že se zmůžem na domek a bude víc prostoru a člověk si bude moct trochu víc vymýšlet(i když oni tu moji fantazii peníze určitě taky stočí jinam) ale mám ráda, ten čistý strohý hladký styl.
To jo,ale znamenalo by to překopat příčky a nábytek udělat na míru i tak by ho muselo být dost aby se nám všechno vešlo a to by byla investice minimálně základu na vysněný domek
A když mrknu na souseda v přízemí tak jsem si jistá, že žádnou investici dávat nechci, jen do našeho domku,vlastní zahrádky a hodně vysokého plotu ![]()
Tak my zařizujme RD. Miluju rustikální vzhled, venkovský styl, přírodní barvy a materiály. Bohužel to, co by se mi líbilo je velmi drahé (komody 20tis. apod.). Teď tedy volíme kompromisy, bohužel musím uznat, že některé rustikální prvky, např. u kuchyně jsou nepraktické. A když jsem našla sadu talířů (ručně malované motivy listí a ovoce), ak jeden talíř stál 300Kč. Vzhledem k tomu, že na domě se bude pokračovat v rekonstrukci, nábytek potřebuje komplet všechen a v dubnu čekáme mimčo, tak na rozhazování opravdu není.
Brambůrka10 píše:
tak domov budu mit podle svých představ asi jedině když vyhrajem,všechno je drahý jak krávaale mit prachy,to bych se rozjela.......
Jasan, to asi vetsina lidi.
Uju píše:GAZOLDA píše:To jo,ale znamenalo by to překopat příčky a nábytek udělat na míru i tak by ho muselo být dost aby se nám všechno vešlo a to by byla investice minimálně základu na vysněný domekUju píše:Já budu oponovat i na malém prostoru jdou udělat zázraky
Taky druhá ¨fotka se mi líbí taky víc.
Jinak já doma teda rozhodně nemám interiér podle svých představ,ani to v tom malém prostoru není možné,ale pořád doufám, že se zmůžem na domek a bude víc prostoru a člověk si bude moct trochu víc vymýšlet(i když oni tu moji fantazii peníze určitě taky stočí jinam) ale mám ráda, ten čistý strohý hladký styl.A když mrknu na souseda v přízemí tak jsem si jistá, že žádnou investici dávat nechci, jen do našeho domku,vlastní zahrádky a hodně vysokého plotu
jo jo uplně souhlasím
musím taky řict, že některé panelově byty jdou horko těžko zrekonstruovat
blbí komunisti malá kuchyn to je za trest
jinak domeček a zahradu máme a jen a jen doporučuji a držím palce ![]()
Máme novostavbu Rd ano mám to vše podle svích představ.Až na pokoj pro hosty tam je skladiště a v technické místnosti jakbysmet.
Ta dřevěná kuchyn se mi nelíbí
možná tak na chatu.
Mám ráda lesk,vysoký lesk,sklo,moderní nábytek sladěn z barvama země.Mám ráda pruhy,málo ale luxusní.
Nejraději mám asi dětský pokoj a koupelnu.Foto hodim třeba večer a něco mám v albu,ale to bylo ještě nezabydlené bez obrazu(ty taky miluju skleněné,ale zatim vlastním jen dva
)Taky mám ráda moderní tapety a hlavně bílou barvu nábytku i když dveře máme amer. ořech
Pořád je co dodělávat bydlíme pul roku,ale každej kousek hrozně potěší
Na jaře nás čeká zahrada
Kamča.dalmatinka píše:
Máme novostavbu Rd ano mám to vše podle svích představ.Až na pokoj pro hosty tam je skladiště a v technické místnosti jakbysmet.Ta dřevěná kuchyn se mi nelíbí
možná tak na chatu.
Mám ráda lesk,vysoký lesk,sklo,moderní nábytek sladěn z barvama země.Mám ráda pruhy,málo ale luxusní.
Nejraději mám asi dětský pokoj a koupelnu.Foto hodim třeba večer a něco mám v albu,ale to bylo ještě nezabydlené bez obrazu(ty taky miluju skleněné,ale zatim vlastním jen dva)Taky mám ráda moderní tapety a hlavně bílou barvu nábytku i když dveře máme amer. ořech
Pořád je co dodělávat bydlíme pul roku,ale každej kousek hrozně potěší
Na jaře nás čeká zahrada
to přeci není chyba, že se ti ta kuchyň nelíbí.. Každý má jiný vkus. Já vyjádřila svůj a ty svůj, takže proč se stydět. Hlavní je, abychom se doma cítili dobře, ne?? Navíc, my vlastně budeme mít takovou chalupu. Žijeme na vsi.. ![]()
Určitě pošli nějakou fotku, těším se. Ráda se dívám na nápady ostatních a sbírám inspiraci.
já sem bohužel užž na noteboku,zapoměla semvložit foto tak mrkni do alba a snad zítra najdu chvilku ![]()
Přesně každej to má jinak.Možná by většina řekla že máme ten studenej lesklej nábytek
ebo dokonce málonábytku
ale každému se žije dobře jinde.Já mám ráda uklizeno a na uklid moc nejdem tak sem volila hlavně vše co má lehkou udržbu,nemá žádný záhyb,něco kam padá prach a taky bezpečné pro děti ![]()
Tak zítra
a taky se ráda kochám jinde.
Matyáškův pokojíček je krásný, pro kluka spíše nádherný. Vážně se vám povedl a tam postel, ta je super. Taky bych chtěla na chvíli být malým klouček a spát ve své super autoposteli. Dneska je fakt velký výběr, takovou postel vidím prvně,
![]()
ahoj - holky poradte kde berete inspiraci pro zařizování?
dejte link na nějaký opravdu dobrý stránky, odkud si můžu fotky i stáhnout a uložit??
Máme rozestavěný rd, na jaře se začnou dělat omítky a já bych už měla mít jasno jaké dveře, podlahy…obklady…něco jsem si už našla ale s bobkama na to mám minimum času…chci to moderní, čisté vzdušné - ne úplně vysoký lesk ale spíš kombinaci bílé, tmavé dřevo…barevná výmalba… a závěsy nebo tapety by to měly „zateplit“…pěkný slovo co?
možná i trošku kolonikální styl…ale zase ne žádné košíčky a „sedoprašky“, který bych musela pořá otírat
tak tu šmíruju kamču a její kuchyně se mi líbí - v podstatě stejnou chci, ale ne ve vysokém lesku, páč ten by u nás moc dlouho nevydržel - i ten zadní panel na stěnu chci jako to má ona - stejný jako pracovní desku - jen lehce jiný dekor dřeva - ale taky tmavý ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
já sem bohužel užž na noteboku,zapoměla semvložit foto tak mrkni do alba a snad zítra najdu chvilku
Přesně každej to má jinak.Možná by většina řekla že máme ten studenej lesklej nábytekebo dokonce málonábytku
ale každému se žije dobře jinde.Já mám ráda uklizeno a na uklid moc nejdem tak sem volila hlavně vše co má lehkou udržbu,nemá žádný záhyb,něco kam padá prach a taky bezpečné pro děti
Tak zítra
a taky se ráda kochám jinde.
mě se taky moc líbí tento styl(sklo, keramika, zrcadla, terasy…)
ale žít bych v tom neuměla
já potřebuju chaoz
všude dekorace, květiny , barvy, vázičky, dozičky…sice hromada uklízení, ale je je to můj živel
![]()
pokud bych stavěla dům každá místnost by byla originál ![]()
třeba se mi moc páčí byt zesnulého pana Kaplického ![]()