Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
kostickaa píše:
ahoj - holky poradte kde berete inspiraci pro zařizování?
dejte link na nějaký opravdu dobrý stránky, odkud si můžu fotky i stáhnout a uložit??
Máme rozestavěný rd, na jaře se začnou dělat omítky a já bych už měla mít jasno jaké dveře, podlahy…obklady…něco jsem si už našla ale s bobkama na to mám minimum času…chci to moderní, čisté vzdušné - ne úplně vysoký lesk ale spíš kombinaci bílé, tmavé dřevo…barevná výmalba… a závěsy nebo tapety by to měly „zateplit“…pěkný slovo co?možná i trošku kolonikální styl…ale zase ne žádné košíčky a „sedoprašky“, který bych musela pořá otírat
hele já hledám inspiraci v klasice časopisy, ale nejrychlejší je třeba google -obrázky je tam hoho mraky ![]()
Gazoldo - já právě chtěla odkaz na nějaké konkrétní stránky…na googlu jsem lovila taky…ale je to zdlouhavé, někde je spousta obrázků na jedno brdo, …docela se mi líbili i stránky o bydlení na idnesu a aktualne…pak bydleni.cz a living…ale určitě tu budou holky, které dají tip na nějaké pěkné stránky s fotogalerií ![]()
GAZOLDA píše:Uju píše:jo jo uplně souhlasímGAZOLDA píše:To jo,ale znamenalo by to překopat příčky a nábytek udělat na míru i tak by ho muselo být dost aby se nám všechno vešlo a to by byla investice minimálně základu na vysněný domekUju píše:Já budu oponovat i na malém prostoru jdou udělat zázraky
Taky druhá ¨fotka se mi líbí taky víc.
Jinak já doma teda rozhodně nemám interiér podle svých představ,ani to v tom malém prostoru není možné,ale pořád doufám, že se zmůžem na domek a bude víc prostoru a člověk si bude moct trochu víc vymýšlet(i když oni tu moji fantazii peníze určitě taky stočí jinam) ale mám ráda, ten čistý strohý hladký styl.A když mrknu na souseda v přízemí tak jsem si jistá, že žádnou investici dávat nechci, jen do našeho domku,vlastní zahrádky a hodně vysokého plotu
musím taky řict, že některé panelově byty jdou horko těžko zrekonstruovatblbí komunisti malá kuchyn to je za trest
jinak domeček a zahradu máme a jen a jen doporučuji a držím palce
Tak já si v bytě na kuchyň st+ěžovat nemohu místnosti jsou celkem velký ale stejnak 2+1 na 4osoby+kocour+rbky+želava je fakt hodně málo ![]()
Teda domek a zahrádku závidím. Dnes jsem kápla zřejmě na celkem levnou firmu co staví na klíč, tak si íkám, že šance se odtud dostat je zase větší ![]()
Uju píše:GAZOLDA píše:Tak já si v bytě na kuchyň st+ěžovat nemohu místnosti jsou celkem velký ale stejnak 2+1 na 4osoby+kocour+rbky+želava je fakt hodně máloUju píše:jo jo uplně souhlasímGAZOLDA píše:To jo,ale znamenalo by to překopat příčky a nábytek udělat na míru i tak by ho muselo být dost aby se nám všechno vešlo a to by byla investice minimálně základu na vysněný domekUju píše:Já budu oponovat i na malém prostoru jdou udělat zázraky
Jinak já doma teda rozhodně nemám interiér podle svých představ,ani to v tom malém prostoru není možné,ale pořád doufám, že se zmůžem na domek a bude víc prostoru a člověk si bude moct trochu víc vymýšlet(i když oni tu moji fantazii peníze určitě taky stočí jinam) ale mám ráda, ten čistý strohý hladký styl.A když mrknu na souseda v přízemí tak jsem si jistá, že žádnou investici dávat nechci, jen do našeho domku,vlastní zahrádky a hodně vysokého plotu
musím taky řict, že některé panelově byty jdou horko těžko zrekonstruovatblbí komunisti malá kuchyn to je za trest
Teda domek a zahrádku závidím. Dnes jsem kápla zřejmě na celkem levnou firmu co staví na klíč, tak si íkám, že šance se odtud dostat je zase větší
no hlavně si je důkladně prověř
obchodní rejstřík, realizace…
GAZOLDA píše:Uju píše:no hlavně si je důkladně prověřGAZOLDA píše:Tak já si v bytě na kuchyň st+ěžovat nemohu místnosti jsou celkem velký ale stejnak 2+1 na 4osoby+kocour+rbky+želava je fakt hodně máloUju píše:jo jo uplně souhlasímGAZOLDA píše:To jo,ale znamenalo by to překopat příčky a nábytek udělat na míru i tak by ho muselo být dost aby se nám všechno vešlo a to by byla investice minimálně základu na vysněný domekUju píše:Já budu oponovat i na malém prostoru jdou udělat zázraky
Teda domek a zahrádku závidím. Dnes jsem kápla zřejmě na celkem levnou firmu co staví na klíč, tak si íkám, že šance se odtud dostat je zase větší![]()
![]()
obchodní rejstřík, realizace…
jj, to musím i když reference od známích jsou skvělé,když sjem přišla domů tak mantžel rozhodil sítě. Ale nejdřív musíme pořešit financování. ![]()
kostickaa píše:
Gazoldo - já právě chtěla odkaz na nějaké konkrétní stránky…na googlu jsem lovila taky…ale je to zdlouhavé, někde je spousta obrázků na jedno brdo, …docela se mi líbili i stránky o bydlení na idnesu a aktualne…pak bydleni.cz a living…ale určitě tu budou holky, které dají tip na nějaké pěkné stránky s fotogalerií
Gazoldo díky - já myslela třeba něco v tomhle duchu:
taková všehochuť:
http://www.dumabyt.cz/
http://www.living.cz/inspirace.html
http://www.umimeudelatdomov.cz/
inspirace pro výmalbu:
http://www.wallpainting.sk/…p/referencie
nebo třeba tady britské stránky…
http://englishcountryroom.blogtika.com/
kostickaa píše:
nebo třeba tady britské stránky…
http://englishcountryroom.blogtika.com/
jo jo anglie
![]()
Gazoldo - jj, zajímavé kombinace nového i starého…ty stránky designerského studia cos dala link jsou dobrý…už je mám v oblíbených a studuju ![]()
Ahoj, nakukuji pres mobil, odkazy prozkoumam pozdeji, cekala jsem vic fotek, ale nevadi, jeste to tu rozjedeme. Momentalne resim obyvaci pokoj a kuchyn (mam na to doooost casu). Zitra nakouknu, dobrou
Tyynko, odmala jsem si z časopisů vystřihovala fotky nábytku a místností, které mě nějak oslovily - až jednou budu mít peníze, abych věděla, jak si chci bydlení zařídit… No, řeknu ti, je to sranda se na to dneska dívat - třeba z nějakých devatenácti mám příšerně hnusnou koupelnu modrozelenožlutočervenou (myslím sanitu), kde umyvadlo a vana vypadají jako keramické květiny a tak.. ![]()
tyynka píše:
Ráda se bavím tím, představovat si svůj vywněý interiér. Od mala jsem se těšila, až budu jendou zařizovat bydlení, se vším se piplat a tvořit si to k obrazu svému. A je to jinak, přišla jsem za přítelem do hotové, nicméně mám štěstí, myslím, že za takové bydlení by mi většina lidí trhala ruceTakže zatím jse mtu podle sebe změnila jen velice málo, ale co šlo, to už je
Třeba někdy budeme stavět, za pár desítek let, a pak se vyřádím![]()
![]()
Jiti, my máme po babičce byt v domě mých rodičů, který letos čeká na rekonstrukci. Je tam sektorový nábytek z 60. let z brněnského veletrhu, který chci zachovat, jen zrenovovat a doplnit tak, aby to dostalo šmrnc.
Pak máme byt (barák nechci ani omylem), který jsme komplet vybourali až na obvodové zdi, podlahu a strop a děláme kompletní rekonstrukci - tam bude všude nábytek na míru.
Pak nás čeká postavit pokoj na chalupě u přítelových rodičů na půdě, aby bylo kde přespat, zrenovovat pokoj v baráku u druhé mé babičky a zrenovovat pokoj u nás na chalupě.. Takže mazec - a hlavně ty prachy ![]()
Jiti88 píše:
Jste v bytě nebo domku?? Stavíte tady někdo?? My teď momentálně s manželem cestujeme z domu do domu. Přes týden obýváme patro u jeho rodičů, o víkendu se mačkáme v mé pokoji.. Všude to máme zařízené celkem účelně, ale vybavení je staré ještě z dob našeho dětství, krom postelí tedy.z těch už jsme vyrostly. Všechny peníze momentálně investujeme do našeho domečku a že jich sežere (musím to napsat takto hanlivě, ale jinak se to nedá vystihnout).
![]()
Jiti, jestli se mi takový styl líbí nebo ne, komentovat nechci, protože je to tvůj sen a tobě se líbí a to je hlavní, ale všimla jsem si pár technických věcí, které bych si, pokud budeš chtít takový nábytek, pečlivě ohlídala:
Jak máš úchyty na dvířkách, tak jak jdou přes spoje té dýhy, to je prasárna - správně by to truhláři měli udělat tak, aby úchyty šly po pásu dýhy, tzn. v tomto případě měli úchytky buď otočit nebo dýchy nalepit opačně, případně posunout úchyty.. Taky je dobrý zkontrolovat si, aby dřevo na sebe v jednotlivých čelních deskách navazovalo, kor když vybereš nějaký výrazný design - myslím tím, aby, když se podíváš na celou linku, tak ta dvířka vypadala, že byla udělaná z jednoho stromu, který se jen na ně rozřezal - je to trochu dražší a pro truhláře náročnější, ale vyplatí se. ![]()
Jiti88 píše:
vkládám foto, úplně jsem se zamilovala do tohoto typu kuchyně. Ty dvířka jsou bomba, jen dispozice by byla jiná.. No jo, zase dřevo. Já jsem hrozná![]()