Interiér snů

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5974
9.1.12 21:48
Amber_1977 píše:
Jiti, jestli se mi takový styl líbí nebo ne, komentovat nechci, protože je to tvůj sen a tobě se líbí a to je hlavní, ale všimla jsem si pár technických věcí, které bych si, pokud budeš chtít takový nábytek, pečlivě ohlídala:
Jak máš úchyty na dvířkách, tak jak jdou přes spoje té dýhy, to je prasárna - správně by to truhláři měli udělat tak, aby úchyty šly po pásu dýhy, tzn. v tomto případě měli úchytky buď otočit nebo dýchy nalepit opačně, případně posunout úchyty.. Taky je dobrý zkontrolovat si, aby dřevo na sebe v jednotlivých čelních deskách navazovalo, kor když vybereš nějaký výrazný design - myslím tím, aby, když se podíváš na celou linku, tak ta dvířka vypadala, že byla udělaná z jednoho stromu, který se jen na ně rozřezal - je to trochu dražší a pro truhláře náročnější, ale vyplatí se. :palec:
Jiti88 píše:
vkládám foto, úplně jsem se zamilovala do tohoto typu kuchyně. Ty dvířka jsou bomba, jen dispozice by byla jiná.. No jo, zase dřevo. Já jsem hrozná :P

Děkuji za názor, určitě jsem chtěla jen ukázat vzor, který se mi líbí, ale rozhodně jsem tím nechtěla říct, že chci přesně toto z Koryny. Určitě si to necháme udělat od truhlářů a na míru, je to vždycky lepší. A úchytky, ty se mi ani moc nelíbí, stejně bych si tam vybrala jiné..

Jinak četla jsem, co vás čeká a klobouk dolů.. Máte toho hodně. Přeji ať vše klapne a je brzy hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
9.1.12 22:11

Díky, ona ale stačí i jen ta jedna kuchyňská linka - ne, že by na tom bylo něco složitého, ale jednak to leze do peněz a kompromisy se asi vždycky musí udělat, jednak to není sranda na pár měsíců, ale většinou na hodně let.. Takže, když se cokoli zvrže, člověk na to musí koukat pěkně dlouho :?

• Citovat
  • Upravit
5974
10.1.12 08:49

Holky, nemáte tip na dlažby do koupelny?? Nebo celkovou koupelnu. Líbí se mi kombinace tmavě hnědé a krémové.. Můžu vložit.. Ale chtěla bych vidět i jiné.. Nebo jaké barvy máte v koupelnách vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
10.1.12 09:56

mně se líbí od Rako série wenge - dá se nakombinovat i s červeným použkem, takže to může vypadat studeně moderně nebo i romanticky - záleží na gustu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5974
10.1.12 11:55

jé, ta je taky krásná, hlavně ten třetí obrázek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5974
10.1.12 11:56

moc se mi líbí to spojení s mozaikou, ještě je to tak drahý :( :( :( :( a kde na to poř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5974
10.1.12 11:56

ád brát, leda snad už vykrást tu banku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
10.1.12 13:22

Jiti - jj, cena je vyšší ale zase u velkoformátových dlaždic nepotřebuješ tolik listel a okrasných prvků, nevypadá to dobře…takže to ve finále vyjde kolikrát i líp než malý fotmát, kde potřebuješ spoustu listel a dekorů…hodně podobná je i polská serie Euforia od Cersanitu - mají tam v tomhle duchu hodně dlaždic - a Cersanit se dá koupit i u nás v ČR …ale nenašla jsem na ně nikde žádné reference…tak nevím jak je to s kvalitou a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
10.1.12 13:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5974
10.1.12 13:57

tu mají taky krásné věci, ale nevidím, zde kolik to stojí.. To je taky celkem důležité..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
10.1.12 14:49

tak si zadej do googlu cersanit a název kolekce co se ti líbila - dají se nakoupit i v českých obchodech¨- třeba Sanita.cz je prodává
 http://www.sanita.cz/…171-Cersanit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
19.3.13 13:56

Ahoj všem,

nově založená diskuze je uzavřená a najdete ji pod názvem: Interiér snů aneb designové bydlení

Kdo zrovna zařizujete nebo máte rádi design, přidejte se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
19.3.13 14:05

@Anteea pise mi to ze diskuze neexistuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
19.3.13 14:07

@Janichka v uzavřených skupinách ji najdeš. Pošlu SZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
19.3.13 14:08

@Anteea posli mi sz nebo pozvanku prosim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný