Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
já budu mít něco podobné akorát že dřez bude v levo v rohu a sporák bude v pravo u zdi …takže já schvaluji ![]()
Výtky nemám ale poradím,z vlastní zkušenosti.Místo kachliček jako obložení bych dala potahovanou dřevotřísku stejného vzoru jako je deska.Nevím jak to máte v plánu.
mě se kuchyň takto líbí a moc. i s tím stupínkem a poličkou vpředu. Neměnila bych vůbec nic. ![]()
Původně byl v plánu stejný materiál jako prac. deska, ale nakonec dáme asi sklo.
levmah28 píše:
Výtky nemám ale poradím,z vlastní zkušenosti.Místo kachliček jako obložení bych dala potahovanou dřevotřísku stejného vzoru jako je deska.Nevím jak to máte v plánu.
Ahoj, za mě - kuchyň se mi moc líbí. Ta nika s policí je fajn nápad, sice je to další lapač prachu, ale originální. Jen teda dřez bych nedávala do rohu, ale např. doprostřed linky k oknu. Když vytáhneš horkej hrnec z trouby a budeš ho potřebovat odložit na odkapávač, budeš se muset vytáčet a jít přes celou kuchyň..taky bych ještě zvážila mít spotřebiče přímo nalepené na kuchyňskou linku z důvodu malého prostoru pro manipulaci..Třeba co udělá horký plech, když jím nechtěně bouchneš do linky, která Ti tam zprava bude zavazet? No ale asi jsem moc detailista ![]()
Vypadá to dobře jediné co byhc změnila je umístění varné desky,mně osobně by tot kahle nevyhovovalo
Ahojda, kuchyň vypadá prostorně
mě se moc líbí,mám něco podobného, alespoň barevně,akorát obráceně…korpus mám ořech a dvířka bílé. Určitě souhlas,jak tu zaznělo, nedávala bych kachle, ale použila bych stejný obklad pracovní desky všude i jako na záda. Ještě detail…ty šuplíky směrem do místnosti, do obýváku?, jsou tam cíleně? To bych tam nedávala a něják to elegantně ukončila. Zvažovala jsem to úplně stejně a nakonec jsem ráda, že jsem se takto rozhodla (viz moje foto), přijde mi to celistvé…ale proti gustu…
jinak spodní skříňky mám dost také šuplíkové a nemůžu si to vynachválit, takže skvělý výběr a toho místa…
jen doporučuju rozhodn nešetřit na těch pojezdech, jsou i za 50 Kč za kus, tak i za 1000 Kč za kus…rozhodně se vyplatí ty kvalitní, při frekvenci používání.
Příspěvek upraven 06.01.12 v 18:07
Ta průhledná dvířka nahoře (sklo?) se budou muset hodně často leštit, to by mě nebavilo.
Ty jo Wikinko, smekááám, to je ale krásná kuchyně - můj sen.....no safra závidím
..Chjo, je vidět že máš vkus, já at dělám co dělám, nemám žádnou fantazii udělat kuchyni, mám ji zatím styl dřevo…Já tady nakoukla a přišla jsem pochválit výběr zakladatelky a Wikinky…kráááááása!!!!!
Já chci takýýýýý
![]()
souhlaím s názorem, někdo psal výše, že varná deska je daleko od dřezu…
jinak moc krásná kuchyň ![]()
btw – kde budeš mít umístěný odpadkový koš ???
a říkáš, že spodní skříňky budou šuplíkové - půjde pak otevřít šuplík, který bude u troby - jako kolmo na trobu (prostě v tom rohu) - nevim, jak to naspat ![]()
Příspěvek upraven 06.01.12 v 18:14
JO a anonymní- nic tam neměň, je to bombazní- supér- skvělé- nemám slov- asi puknu závistí a to normálně nejsem závistivec
![]()
ještě doporučení ode mě - pod troubu jsem si nechala udělat jeden velký šuplík - takže se mi tam vedjou na stojáka flašky - olej, PETky…nebo basa piva
…a ještě je tam místo na poličku (uvnitř skříňky), kde mám utěrky, prostírání a tak…
Vestavnou lednici máme a už nikdy…těším se na novou,samostatnou,vestavná je trochu menší,člověk ji nikdy zezadu nemůže uklidit,no už nikdy
Ty nové samostatné jsou moc hezké
Jinak to máte moc hezky vymyšlené,stupínek za dřezem mi třeba vyhovuje,ale už to není moderní,sklo za linkou bude super ![]()
Zdravím vás praktické ženy
,
chci se zeptat, jak by jste zhodnotili tuto naši budoucí kuchyň (viz obrázky), nějaké připomínky, prakt. poznámky, rady,
atd?
Jen podotýkám, že lednice bude nakonec vestavná, všechny spodní skříňky budou šuplíkové, výstupek za dřezem nebude a taky váháme, zda směrem do místnosti uděláme tu niku s policí nebo tam budou jen dvířka…
Díky za názory