Váš názor - kuchyně

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.1.12 17:44

Váš názor - kuchyně

Zdravím vás praktické ženy :D ,

chci se zeptat, jak by jste zhodnotili tuto naši budoucí kuchyň (viz obrázky), nějaké připomínky, prakt. poznámky, rady, :kytka: :kytka: atd?

Jen podotýkám, že lednice bude nakonec vestavná, všechny spodní skříňky budou šuplíkové, výstupek za dřezem nebude a taky váháme, zda směrem do místnosti uděláme tu niku s policí nebo tam budou jen dvířka…

Díky za názory :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24603
6.1.12 17:48

já budu mít něco podobné akorát že dřez bude v levo v rohu a sporák bude v pravo u zdi …takže já schvaluji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
6.1.12 17:49

Výtky nemám ale poradím,z vlastní zkušenosti.Místo kachliček jako obložení bych dala potahovanou dřevotřísku stejného vzoru jako je deska.Nevím jak to máte v plánu.

• Citovat
  • Upravit
L-enny
6.1.12 17:49

mě se kuchyň takto líbí a moc. i s tím stupínkem a poličkou vpředu. Neměnila bych vůbec nic. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.12 17:51

Původně byl v plánu stejný materiál jako prac. deska, ale nakonec dáme asi sklo.

levmah28 píše:
Výtky nemám ale poradím,z vlastní zkušenosti.Místo kachliček jako obložení bych dala potahovanou dřevotřísku stejného vzoru jako je deska.Nevím jak to máte v plánu.
  • Citovat
  • Upravit
4346
6.1.12 17:55

Ahoj, za mě - kuchyň se mi moc líbí. Ta nika s policí je fajn nápad, sice je to další lapač prachu, ale originální. Jen teda dřez bych nedávala do rohu, ale např. doprostřed linky k oknu. Když vytáhneš horkej hrnec z trouby a budeš ho potřebovat odložit na odkapávač, budeš se muset vytáčet a jít přes celou kuchyň..taky bych ještě zvážila mít spotřebiče přímo nalepené na kuchyňskou linku z důvodu malého prostoru pro manipulaci..Třeba co udělá horký plech, když jím nechtěně bouchneš do linky, která Ti tam zprava bude zavazet? No ale asi jsem moc detailista :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
6.1.12 18:00

Vypadá to dobře jediné co byhc změnila je umístění varné desky,mně osobně by tot kahle nevyhovovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
6.1.12 18:03

proč nebude výstupek za dřezem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
6.1.12 18:04

Ahojda, kuchyň vypadá prostorně :palec: mě se moc líbí,mám něco podobného, alespoň barevně,akorát obráceně…korpus mám ořech a dvířka bílé. Určitě souhlas,jak tu zaznělo, nedávala bych kachle, ale použila bych stejný obklad pracovní desky všude i jako na záda. Ještě detail…ty šuplíky směrem do místnosti, do obýváku?, jsou tam cíleně? To bych tam nedávala a něják to elegantně ukončila. Zvažovala jsem to úplně stejně a nakonec jsem ráda, že jsem se takto rozhodla (viz moje foto), přijde mi to celistvé…ale proti gustu… :dance: jinak spodní skříňky mám dost také šuplíkové a nemůžu si to vynachválit, takže skvělý výběr a toho místa… :potlesk: jen doporučuju rozhodn nešetřit na těch pojezdech, jsou i za 50 Kč za kus, tak i za 1000 Kč za kus…rozhodně se vyplatí ty kvalitní, při frekvenci používání.

Příspěvek upraven 06.01.12 v 18:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
6.1.12 18:06

Ta průhledná dvířka nahoře (sklo?) se budou muset hodně často leštit, to by mě nebavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
6.1.12 18:11

Ty jo Wikinko, smekááám, to je ale krásná kuchyně - můj sen.....no safra závidím :oops: :mrgreen: ..Chjo, je vidět že máš vkus, já at dělám co dělám, nemám žádnou fantazii udělat kuchyni, mám ji zatím styl dřevo…Já tady nakoukla a přišla jsem pochválit výběr zakladatelky a Wikinky…kráááááása!!!!! :potlesk: :jazyk: Já chci takýýýýý :zed: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
6.1.12 18:12

souhlaím s názorem, někdo psal výše, že varná deska je daleko od dřezu…
jinak moc krásná kuchyň :palec:

btw – kde budeš mít umístěný odpadkový koš ???

a říkáš, že spodní skříňky budou šuplíkové - půjde pak otevřít šuplík, který bude u troby - jako kolmo na trobu (prostě v tom rohu) - nevim, jak to naspat :roll:

Příspěvek upraven 06.01.12 v 18:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
6.1.12 18:13

JO a anonymní- nic tam neměň, je to bombazní- supér- skvělé- nemám slov- asi puknu závistí a to normálně nejsem závistivec :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
6.1.12 18:16

ještě doporučení ode mě - pod troubu jsem si nechala udělat jeden velký šuplík - takže se mi tam vedjou na stojáka flašky - olej, PETky…nebo basa piva :) …a ještě je tam místo na poličku (uvnitř skříňky), kde mám utěrky, prostírání a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
6.1.12 18:21

Vestavnou lednici máme a už nikdy…těším se na novou,samostatnou,vestavná je trochu menší,člověk ji nikdy zezadu nemůže uklidit,no už nikdy :zed: Ty nové samostatné jsou moc hezké :think: Jinak to máte moc hezky vymyšlené,stupínek za dřezem mi třeba vyhovuje,ale už to není moderní,sklo za linkou bude super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný