Váš nazor na antikoncepční náplasti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2916
10.1.16 14:50

váš nazor na antikoncepční náplasti?

Ahojky, chtěla bych se zeptat jaký máte názor na antikoncepční náplasti, jestli s němi máte nějaké zkušenosti? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9935
10.1.16 14:53

Zkušenost nemám, ale z článků, co jsem četla jsem si na ně udělala spíše negativní nízor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
10.1.16 14:56

Zkušenost mám už 10 let starou. Nesnesla jsem pilulky, tak mudr. navrhl náplasti. Rozpoutalo mi to úplnou hormonální bouři. Vůbec jsem se necítila dobře. Zkusila jsem jednu, Tehdy jsem s antikoncepcí skončila a od té doby mám klid. Navíc je ta náplast nepraktická v tom, že je vidět třeba v létě a taky se na ní chytá oblečení, že může být taková olezlá. Ale třeba za 10 let udělali výrobci pokrok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
10.1.16 14:57

Já jsem je používala a byla jsem spokojená. Kraje se sice odlupovaly, ale pro mě je pilulková antikoncepce utopie a kroužek mi moc nevyhovoval.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.16 15:08

Mám s nimi špatné zkušenosti, když pominu, že se odlepovaly, tak jsem z nich měla migrény a krvácela mimo cyklus. Tak mi gynekolog řekl, že mi nedostatečně fungují a divil se, že nejsem už těhotná :roll:

• Citovat
  • Upravit
124
10.1.16 16:23

Ja celkove kladny nazor.. pouzivala jsem je spoustu let bez problemu. Jedine cena byla vyssi nez u vetsiny prasku a obcas se trochu odlupovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
10.1.16 16:50

Pouzivam od podzimu. Zatím vše ok.
Před ní jsem měla pár týdnů nuvaring kroužek ten mi udělal vedlejší účinek (zle mi bylo, křeče, migrény, boleni hlavy, ruk, noh). Ani na jedno netrpim a objevilo se to až po zavedení kroužku.
Takže ho mit nemůžu. Tak se hledala jiná možnost a náplast zatím dobre.
Až na to, že jednou jsem si ji dala na lopatku a druhy den ji podprsenkou strhla.
Takže dávám na ramena stridam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital