Menses s první antikoncepci?

68
30.12.15 20:03

Menses s první antikoncepci?

Ahoj holky :) budu mít takový blbý dotaz, ale asi před půl rokem jsem brala antikoncepci :) Teď jsem zkonzultovala s gynekoložkou, že mohu nasadit v první den menstuace a dnes jsem tedy nasadila, když jsem dostala menstruaci. Zajímá mě tedy jak dlouhou budu mít teď menstruaci, když jsem si vzala dneska pilulku, tak zítra už to mít nebudu?? :) děkuji moc za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68
30.12.15 20:04
@Sosopa píše:
Ahoj holky :) budu mít takový blbý dotaz, ale asi před půl rokem jsem brala antikoncepci a vysadila :) Teď jsem zkonzultovala s gynekoložkou, že mohu nasadit v první den menstuace a dnes jsem tedy nasadila, když jsem dostala menstruaci. Zajímá mě tedy jak dlouhou budu mít teď menstruaci, když jsem si vzala dneska pilulku, tak zítra už to mít nebudu?? :) děkuji moc za odpovědi :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
30.12.15 20:06

Budes to mit normalne, mozna se trochu upravi intenzita a trochu zkrati. Myslela jsi, ze to nebudes mit? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
30.12.15 20:09

Právě jsem nevěděla jak to bude takhle zezačátku. Myslela jsem, že kdy si vezmu první pilulku, tak to mít nebudu a budu brát normálně těch 21 dní a pak vysadím na 7 dní a v těch 7 dnech to dostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
30.12.15 20:10

Jde mi teď o těch prvních 7 dní, když jsem si dneska vzala první pilulku, tak se menses přeruší a budu těch 21 dní brát a pak v tý 7 denní pauze příjde menstruace, prostě až nebudu brát prášky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
30.12.15 20:11

@Sosopa ne,takhle to nefunguje, alespoň z mé zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
30.12.15 20:13

@Sosopa ted budes normalne krvacet i pres brani prasku a az vysadis, tak to dostanes znovu. U toho prvniho cyklu to tak je ( nebo aspon ja to tak mela )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
30.12.15 20:21

@Sosopa A ta krev a odumřelá sliznice co jako? Se vstřebá zpátky? Radši si načti něco o těle a pak teprve do sebe láduj hormony. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
30.12.15 20:22

Jak píše @Šarlota4
Taky jsem to tak měla..až dobereš plato, tak to dostaneš znovu ( běhěm 7-denní pauzy) a pak už klasika :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.15 20:47
@Litta píše:
@Sosopa A ta krev a odumřelá sliznice co jako? Se vstřebá zpátky? Radši si načti něco o těle a pak teprve do sebe láduj hormony. :(

Neblázni, to by jsi chtěla moc :mrgreen: ale můžeš šířit osvětu v anče a fýze, je to třeba… já také šířím mezi blízkými, že mlíko od krávy je až poté co má tele…to je údivu :lol: Jinak pardon za OT…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
30.12.15 20:49
@Mirka Dušínová píše:
Neblázni, to by jsi chtěla moc :mrgreen: ale můžeš šířit osvětu v anče a fýze, je to třeba… já také šířím mezi blízkými, že mlíko od krávy je až poté co má tele…to je údivu :lol: Jinak pardon za OT…

Navíc po tom, co jí to tele odstraní z dohledu, chuděře, vždycky mi to trhá srdce, když si to uvědomím. :( Ale jogurty, sýry a máslo jím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.15 21:15
@Litta píše:
Navíc po tom, co jí to tele odstraní z dohledu, chuděře, vždycky mi to trhá srdce, když si to uvědomím. :( Ale jogurty, sýry a máslo jím. :nevim:

Jojo…bohužel…ale kdyby to aspoň lidi věděli, co pro nás ta zvířata dělají. Taky jím mléčné výrobky, ale snažím se brát od drobnochovatelů, tam se aspoň ty kravky mají dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
5.3.17 20:12

HA

Zdravím, chtěla bych se Vás zeptat. Byla mi předepsána první HA. Gynekolog říkal, že jsi ji mám vzít v první den MS. Včera jsem začala špinit, tak jsem si ji vzala v domnění, že dnes se dostaví MS, ale kde nic tu nic. Stále špiním. Příznaky mám stále, že se brzy dostaví. :nevim: Může mi to teď rozhodit MS nebo se dostaví, i když jsem dnes užila druhou tabletu MS? Předem děkuji za odpověď :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí