Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
budu mít takový blbý dotaz, ale asi před půl rokem jsem brala antikoncepci
Teď jsem zkonzultovala s gynekoložkou, že mohu nasadit v první den menstuace a dnes jsem tedy nasadila, když jsem dostala menstruaci. Zajímá mě tedy jak dlouhou budu mít teď menstruaci, když jsem si vzala dneska pilulku, tak zítra už to mít nebudu??
děkuji moc za odpovědi ![]()
@Sosopa píše:
Ahoj holkybudu mít takový blbý dotaz, ale asi před půl rokem jsem brala antikoncepci a vysadila
Teď jsem zkonzultovala s gynekoložkou, že mohu nasadit v první den menstuace a dnes jsem tedy nasadila, když jsem dostala menstruaci. Zajímá mě tedy jak dlouhou budu mít teď menstruaci, když jsem si vzala dneska pilulku, tak zítra už to mít nebudu??
děkuji moc za odpovědi
Budes to mit normalne, mozna se trochu upravi intenzita a trochu zkrati. Myslela jsi, ze to nebudes mit? ![]()
Právě jsem nevěděla jak to bude takhle zezačátku. Myslela jsem, že kdy si vezmu první pilulku, tak to mít nebudu a budu brát normálně těch 21 dní a pak vysadím na 7 dní a v těch 7 dnech to dostanu.
Jde mi teď o těch prvních 7 dní, když jsem si dneska vzala první pilulku, tak se menses přeruší a budu těch 21 dní brát a pak v tý 7 denní pauze příjde menstruace, prostě až nebudu brát prášky.
@Sosopa ted budes normalne krvacet i pres brani prasku a az vysadis, tak to dostanes znovu. U toho prvniho cyklu to tak je ( nebo aspon ja to tak mela )
@Sosopa A ta krev a odumřelá sliznice co jako? Se vstřebá zpátky? Radši si načti něco o těle a pak teprve do sebe láduj hormony. ![]()
Jak píše @Šarlota4
Taky jsem to tak měla..až dobereš plato, tak to dostaneš znovu ( běhěm 7-denní pauzy) a pak už klasika ![]()
@Litta píše:
@Sosopa A ta krev a odumřelá sliznice co jako? Se vstřebá zpátky? Radši si načti něco o těle a pak teprve do sebe láduj hormony.
Neblázni, to by jsi chtěla moc
ale můžeš šířit osvětu v anče a fýze, je to třeba… já také šířím mezi blízkými, že mlíko od krávy je až poté co má tele…to je údivu
Jinak pardon za OT…
@Mirka Dušínová píše:
Neblázni, to by jsi chtěla mocale můžeš šířit osvětu v anče a fýze, je to třeba… já také šířím mezi blízkými, že mlíko od krávy je až poté co má tele…to je údivu
Jinak pardon za OT…
Navíc po tom, co jí to tele odstraní z dohledu, chuděře, vždycky mi to trhá srdce, když si to uvědomím.
Ale jogurty, sýry a máslo jím. ![]()
@Litta píše:
Navíc po tom, co jí to tele odstraní z dohledu, chuděře, vždycky mi to trhá srdce, když si to uvědomím.Ale jogurty, sýry a máslo jím.
Jojo…bohužel…ale kdyby to aspoň lidi věděli, co pro nás ta zvířata dělají. Taky jím mléčné výrobky, ale snažím se brát od drobnochovatelů, tam se aspoň ty kravky mají dobře…
Zdravím, chtěla bych se Vás zeptat. Byla mi předepsána první HA. Gynekolog říkal, že jsi ji mám vzít v první den MS. Včera jsem začala špinit, tak jsem si ji vzala v domnění, že dnes se dostaví MS, ale kde nic tu nic. Stále špiním. Příznaky mám stále, že se brzy dostaví.
Může mi to teď rozhodit MS nebo se dostaví, i když jsem dnes užila druhou tabletu MS? Předem děkuji za odpověď ![]()