Minisiston a ospen 1500

2748
26.12.15 20:11

Minisiston a ospen 1500

Ahoj uz HA beru asi dva roky a pred tydnem jsem na anginu dostala Ospen 1500 a behem uzivani jsem mela mela se svym pritele nechraneny styk (pouze s HA bez kondomu) chtela jsem se zeptat jaka je moznost ze sem tehotna pripadne o kolik % antibiotika snizuji ucinnost nikde sem tuto informaci nenasla ani na pribalovem letaku diky za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
26.12.15 20:15

@Nikky121 já mám přes minisiston syna - a to jsem brala poctivě.. tu pravděpodobnost Ti nikdo neřekne - ale v letáku máš jasně napsáno, že máš 7 dní užívat další antiku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
26.12.15 20:15

ATB nesnižují účinnost antikoncepce, pouze pokud by se ti po ATB udělalo špatně a třeba si se pozvracela nebo měla průjem, tak se může stát, že ještě nestrávenou pilulku antikoncepce buď vyzvracíš nebo vyloučíš při průjmu, ale to by jsi musela polknout antikoncepci a mít průjem nebo zvracet do hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
26.12.15 20:17

Pokud někdo otěhotní přes antikoncepci, zřejmě byla špatně naordinovaná a pro ženu slabá a špatně bránila ovulaci, ale to nesouvisí s užíváním ATB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.12.15 20:18
@Conulka píše:
ATB nesnižují účinnost antikoncepce, pouze pokud by se ti po ATB udělalo špatně a třeba si se pozvracela nebo měla průjem, tak se může stát, že ještě nestrávenou pilulku antikoncepce buď vyzvracíš nebo vyloučíš při průjmu, ale to by jsi musela polknout antikoncepci a mít průjem nebo zvracet do hodiny

tak proč je psáno v letácích, že ATB snižují účinky HA? e?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
26.12.15 20:23

@martina.se faakt, ale to se právě myslí, když je po nich někomu špatně a třeba tu pilulku vyzvrací, ne..?
ty jo, tak to se divím, že jsem do toho za mlada nevlítla, protože tahle informace mě jaksi minula :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.12.15 20:24
@Conulka píše:
@martina.se faakt, ale to se právě myslí, když je po nich někomu špatně a třeba tu pilulku vyzvrací, ne..?
ty jo, tak to se divím, že jsem do toho za mlada nevlítla, protože tahle informace mě jaksi minula :mrgreen:
:mrgreen: ne, tak to fakt myšleno není :mrgreen: hele, ono je to u každé HA asi jinak, mam zkušenost jen s minisistonem :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
26.12.15 20:26

@martina.se no já právě taky - brala jsem ho několik let a úspěšně, zaplaťpánbůh :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.12.15 20:28
@Conulka píše:
@martina.se no já právě taky - brala jsem ho několik let a úspěšně, zaplaťpánbůh :mrgreen: :mrgreen:

no vidíš, já naposledy půl roku a taky úspěšně, malému je 17 m :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
26.12.15 20:58

Bože já jsem bl..c, na druhou stranu jsem naštěstí měla ATB asi 3× v životě a to většinou v dětství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.12.15 22:16
@Conulka píše:
Bože já jsem bl..c, na druhou stranu jsem naštěstí měla ATB asi 3× v životě a to většinou v dětství
:mrgreen: :mrgreen: já ani atb nepotřebovala, no :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
26.12.15 22:20

@martina.se jooo, halt člověk míní a život mění, asi to byl osud :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.12.15 22:28
@Conulka píše:
@martina.se jooo, halt člověk míní a život mění, asi to byl osud :)

byl a moc fajn :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
26.12.15 22:33

@martina.se to věřím, mám 10m holčičku a už se bych se vůbec nebránila dalšímu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.12.15 22:37
@Conulka píše:
@martina.se to věřím, mám 10m holčičku a už se bych se vůbec nebránila dalšímu

no my to nečekali, ale jako teď nás má malej omotaný oba kolem prstu, hlavně chlapa, kterej už žádný děti nechtěl.. já jsem za ten zázrak ráda - dr mi kdysi řekl, že už děti fakt mít nebudu.. a navíc 3 roky jsme nepoužívali nic a bylo to v klidu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí