Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Zdravím holky, maminky a tehulky prosím vás chtěla bych znát názor na jméno Sára Etel. Jméno Etel mi jako hlavní jméno u chlapa neprojde, ale má pro mě velmi důležitý význam. Před necelým týdnem mi zemřela babička, která se tak jmenovala a beru to tak, že musela odejít aby na svět mohla přijit moje dcera. Jak tedy podle vás zní spojení obou jmén? Děkuji za názory ať už budou jakékoliv
Etel bez h vypadá divně. Jinak Sára se mi líbilo pro holčičku taky. Ale jsem konzerva a nedala bych 2 jména. Připadá mi to divné ![]()
Hezké jméno, ale zvažte i jaké bude mít příjmení?
Etel je hezké ![]()
@Russet píše:
Etel bez h vypadá divně. Jinak Sára se mi líbilo pro holčičku taky. Ale jsem konzerva a nedala bych 2 jména. Připadá mi to divné
Taky se mi dvě jména zdají divná, ale třeba při křtu mohou dát druhé jméno, já mám jména 3
ale v OP ofiko jen jedno ![]()
Ziju v multi kulti spolecnosti, takze me jen tak nejake jmeno neprekvapi
Libi se mi
Jen bych Ethel psala s H… zni mi to zidovsky… takze se asi priprav na vtirave otazky na viru.
@Russet ano já taky ale na Sare jsme se víceméně shodli to druhé Etel chci proto že mi neprojde jako samotné jméno ach jo je to těžké už když babi odvezli do nemocnice jsem si pohladila břicho a řekla pokud budeš holka budeš Etel.
@Anonymní píše:
@Russet ano já taky ale na Sare jsme se víceméně shodli to druhé Etel chci proto že mi neprojde jako samotné jméno ach jo je to těžké už když babi odvezli do nemocnice jsem si pohladila břicho a řekla pokud budeš holka budeš Etel.
Tak se to snaž vysvětlit muži. Že ho chceš kvůli babi. Já jsem vlastně taky měla napsané jméno pro holčičku po prababičce Anna. Ale narodil se kluk.
Za me v pohode. Navic pokud pro vas ma jmeno Etel tskovy vyznam, tak bych vubec nevahala.
@Agrion píše:
Ziju v multi kulti spolecnosti, takze me jen tak nejake jmeno neprekvapiLibi se mi
Jen bych Ethel psala s H… zni mi to zidovsky… takze se asi priprav na vtirave otazky na viru.
@Anonymní píše:
@TkanickaLucka můžu se zeptat musí být křest aby mělo 2 jména
Ne, nemusi. A take bych asi Ethel psala spis s H, ale chapu, ze pokud je to po babicce, tak ze to asi chces tak, jak to mela ona.
Příspěvek upraven 02.06.18 v 10:46
Zdravím holky, maminky a tehulky prosím vás chtěla bych znát názor na jméno Sára Etel. Jméno Etel mi jako hlavní jméno u chlapa neprojde, ale má pro mě velmi důležitý význam. Před necelým týdnem mi zemřela babička, která se tak jmenovala a beru to tak, že musela odejít aby na svět mohla přijit moje dcera. Jak tedy podle vás zní spojení obou jmén? Děkuji za názory ať už budou jakékoliv