Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
To auto Ti závidím… já se s tím musela poprat sama, kdy mi „sejmul“ i čistou plenu a pokakčil celý pultík… a BEZ PLENY!!! se muselo 30 min pěšo domů.. ![]()
Náš malej první dvě návštěvy ohodil doktorku tak (měl průjem),že si nás pamatuje, stačí jen do telefonu naznačit
Ale trapný mi to nepřišlo, smáli jsme se
Od té doby beru 5 náhradních plen ![]()
Tak mě se stalo, že jsem malýho potřebovala nakojit, už bylo chladno- podzim. Sedla jsem si na lavičku pod stromem, nenápadně vyndala prso, co nejméně to jde- takže taková skřípnutá poloha. A kojím. Když v tom se malej odtrhl, já zakvikla bolestí, čímž jsem přilákala oči lidí okolo. No a to prso, pod tlakem mi tam stříkalo do prostoru asi ještě 7 vteřin
V tu chvíli jsem fakt nevěděla, co s ním
@Anonymní píše:
Tak mě se stalo, že jsem malýho potřebovala nakojit, už bylo chladno- podzim. Sedla jsem si na lavičku pod stromem, nenápadně vyndala prso, co nejméně to jde- takže taková skřípnutá poloha. A kojím. Když v tom se malej odtrhl, já zakvikla bolestí, čímž jsem přilákala oči lidí okolo. No a to prso, pod tlakem mi tam stříkalo do prostoru asi ještě 7 vteřin![]()
![]()
V tu chvíli jsem fakt nevěděla, co s ním
Nevim jestli je nejvetší ale směju se u něj vždy
byla jsem s malym v bazenu, prevlikame se v šatně a vedle nás si stoupne nahá starří pani a nas mladej na ní kouká a povídá „mami, ta pani ma ale velkej zadek a pěkný prsa“
jeste ze pani nebyla zadna urazlivka a zasmala se tomu.
Tak malé je ještě málo ale už jsem stihnula cejtit se mimorádně trapně na vítání občánků…když jsme všichni zasedli tak to bylo v pohodě, ale najednou tam přišla nějaká holka a začala vřískat na celý kolo (zpívat) malá se hrozně lekla a začala šíleně řvát a nešla utišit…prořvala celý vítání a nikdo nic neslyšel…já tam seděla s kytkou sama na židli rudá až na prdeli a přítel chodil s malou po místnosti
všichni se tomu jaksi smáli ale mě bylo hrozně pak jsem si řikala že jsme měli odejít aby aspon ostatní z toho něco měli, a ty fotky ty stojej za to, jsem tam pěkně oplácaná, sama na tý židli a mám chut vraždit
bože když vidim ty fotky
aspon ty kila už mám dole ale pupek pořád
stejně je to moje beruška malinká ![]()
Byli jsme s Matýskem u doktorky, mermomocí chtěl do bazénku s kuličkama. Všichni na něj koukali, on se vždycky kření jak prdlej na cizí lidi a říkali, jakej je to fešák a tak
A v tom ten náš fešák do toho bazénku s kuličkama vyhodil celé ranní mléko, paráda ![]()
Majda si na prstech na ruce ukazuje dny v týdnu, kdy chodí do školky - lépe se tak orientuje, co je za den, kolikrát ještě půjde - palec - pondělí, ukazovák - úterý… a malíček - pátek, to pro ni chodím po obědě.
Jednou jsem potřebovala něco ve středu a vzít ji ve středu po obědě… A ona to tak nadšeně všem ukazovala… ![]()
To by spíš mohla psát tedko moje máma. Když jsem byla malá ráno jsem je načapala při orálu, v ten den jsme šli k máminý tchýni a já jí řikám babi musim ti něco říct, táta ráno mámě líbal rozkrok
.Máti rudá až za ušima a řikala, že málem snědla lžičku, co měla v puse
.Nedivim se
.To je tak, když si někdo nedává pozor ![]()
Tak ja jsem jeste trapas poradny nezazila, ale mala mne u doktorky na 2.navsteve pocurala tak ze jsem mela mokry svetr, vsechno pod nim i kalhoty a tasku od kocarku, kterou jsem mela pres rameno ![]()
@Pipet to jsi mi připomněla, že syn asi do dvou let používal místo ukazováčku prostředníček. Zapotila jsem se nejednou, protože to vypadalo, že ho navádím…já se k němu naklonila a říkám „podívej, jede autobus“ a on zdvihl na řidiče prostředník
Čím byl předmět zájmu výš, tím věrohodnější to bylo. Když ukazoval na malé psy nebo kytky, tak si nikdo nevšiml ![]()
@Fey píše:
To by spíš mohla psát tedko moje máma. Když jsem byla malá ráno jsem je načapala při orálu, v ten den jsme šli k máminý tchýni a já jí řikám babi musim ti něco říct, táta ráno mámě líbal rozkrok![]()
.Máti rudá až za ušima a řikala, že málem snědla lžičku, co měla v puse
![]()
.Nedivim se
.To je tak, když si někdo nedává pozor
Ahoj! tak my jsme šli na zastávku a byla tam pani a říká,,mami ta pani má velký prsa´´ no ani jsem nevěděla jak mam reagovat. Tak jsem jen řekla že se to neříká. jindy zas ta pani je tlustá. Bohužel to ty pani slyšeli
Nevim kde to bere.
Asi nejšílenější si pamatuju z vyprávění mamky, když umřel děda tak sme přijeli do krematoria a jak bývají takové ty plameny venku tak mě nenapadlo nic lepšího než začít brečet, že je tam táborák a my sme nekoupili buřtíky…
V pátek jsem byla s miminkem u doktorky malému byli 2 měsíce.
Měl zvýšenou teplotu napsala nám čípky.
V ordinaci nás paní dr ještě jednou přeměřila
teď už to je ok nebudete mi věřit co se mi přihodilo.
Položím si malého v čekárně na přebalovák
nejprv obléknu komplet sebe a pak malého
když už už se chystám vložit pod něj plenu tak se mi tak s pominutím zasral
no já byla jak prase špinavá kalhoty bunda durch. šoupla jsem ho bez pleny do kočáru tak jak byl a vypadla pryč
ještě že nás kamarádka vzala autem: