Váš největší trapas s dětmi

Lenka Heřmánková
17.3.13 03:29

váš největší trapas s dětmi

V pátek jsem byla s miminkem u doktorky malému byli 2 měsíce.
Měl zvýšenou teplotu napsala nám čípky.
V ordinaci nás paní dr ještě jednou přeměřila
teď už to je ok nebudete mi věřit co se mi přihodilo.
Položím si malého v čekárně na přebalovák
nejprv obléknu komplet sebe a pak malého
když už už se chystám vložit pod něj plenu tak se mi tak s pominutím zasral
no já byla jak prase špinavá kalhoty bunda durch. šoupla jsem ho bez pleny do kočáru tak jak byl a vypadla pryč
ještě že nás kamarádka vzala autem:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3165
17.3.13 05:24

To auto Ti závidím… já se s tím musela poprat sama, kdy mi „sejmul“ i čistou plenu a pokakčil celý pultík… a BEZ PLENY!!! se muselo 30 min pěšo domů.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
17.3.13 06:54

Náš malej první dvě návštěvy ohodil doktorku tak (měl průjem),že si nás pamatuje, stačí jen do telefonu naznačit :lol: Ale trapný mi to nepřišlo, smáli jsme se :lol: Od té doby beru 5 náhradních plen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.13 06:57

Tak mě se stalo, že jsem malýho potřebovala nakojit, už bylo chladno- podzim. Sedla jsem si na lavičku pod stromem, nenápadně vyndala prso, co nejméně to jde- takže taková skřípnutá poloha. A kojím. Když v tom se malej odtrhl, já zakvikla bolestí, čímž jsem přilákala oči lidí okolo. No a to prso, pod tlakem mi tam stříkalo do prostoru asi ještě 7 vteřin :roll: :zed: :mrgreen: V tu chvíli jsem fakt nevěděla, co s ním

• Citovat
  • Upravit
6836
17.3.13 06:58
@Anonymní píše:
Tak mě se stalo, že jsem malýho potřebovala nakojit, už bylo chladno- podzim. Sedla jsem si na lavičku pod stromem, nenápadně vyndala prso, co nejméně to jde- takže taková skřípnutá poloha. A kojím. Když v tom se malej odtrhl, já zakvikla bolestí, čímž jsem přilákala oči lidí okolo. No a to prso, pod tlakem mi tam stříkalo do prostoru asi ještě 7 vteřin :roll: :zed: :mrgreen: V tu chvíli jsem fakt nevěděla, co s ním
:mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
17.3.13 07:45

Nevim jestli je nejvetší ale směju se u něj vždy :) byla jsem s malym v bazenu, prevlikame se v šatně a vedle nás si stoupne nahá starří pani a nas mladej na ní kouká a povídá „mami, ta pani ma ale velkej zadek a pěkný prsa“ :lol: jeste ze pani nebyla zadna urazlivka a zasmala se tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2521
17.3.13 07:46

Tak malé je ještě málo ale už jsem stihnula cejtit se mimorádně trapně na vítání občánků…když jsme všichni zasedli tak to bylo v pohodě, ale najednou tam přišla nějaká holka a začala vřískat na celý kolo (zpívat) malá se hrozně lekla a začala šíleně řvát a nešla utišit…prořvala celý vítání a nikdo nic neslyšel…já tam seděla s kytkou sama na židli rudá až na prdeli a přítel chodil s malou po místnosti :roll: :lol: všichni se tomu jaksi smáli ale mě bylo hrozně pak jsem si řikala že jsme měli odejít aby aspon ostatní z toho něco měli, a ty fotky ty stojej za to, jsem tam pěkně oplácaná, sama na tý židli a mám chut vraždit :lol: bože když vidim ty fotky :lol: aspon ty kila už mám dole ale pupek pořád :zed: stejně je to moje beruška malinká :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
17.3.13 07:53

Byli jsme s Matýskem u doktorky, mermomocí chtěl do bazénku s kuličkama. Všichni na něj koukali, on se vždycky kření jak prdlej na cizí lidi a říkali, jakej je to fešák a tak :D A v tom ten náš fešák do toho bazénku s kuličkama vyhodil celé ranní mléko, paráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
17.3.13 08:12

Majda si na prstech na ruce ukazuje dny v týdnu, kdy chodí do školky - lépe se tak orientuje, co je za den, kolikrát ještě půjde - palec - pondělí, ukazovák - úterý… a malíček - pátek, to pro ni chodím po obědě.
Jednou jsem potřebovala něco ve středu a vzít ji ve středu po obědě… A ona to tak nadšeně všem ukazovala… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fey
150
17.3.13 08:17

To by spíš mohla psát tedko moje máma. Když jsem byla malá ráno jsem je načapala při orálu, v ten den jsme šli k máminý tchýni a já jí řikám babi musim ti něco říct, táta ráno mámě líbal rozkrok :mrgreen: :mrgreen:.Máti rudá až za ušima a řikala, že málem snědla lžičku, co měla v puse :mrgreen: :mrgreen:.Nedivim se :mavam:.To je tak, když si někdo nedává pozor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
17.3.13 08:18

Tak ja jsem jeste trapas poradny nezazila, ale mala mne u doktorky na 2.navsteve pocurala tak ze jsem mela mokry svetr, vsechno pod nim i kalhoty a tasku od kocarku, kterou jsem mela pres rameno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
17.3.13 08:26

@Pipet to jsi mi připomněla, že syn asi do dvou let používal místo ukazováčku prostředníček. Zapotila jsem se nejednou, protože to vypadalo, že ho navádím…já se k němu naklonila a říkám „podívej, jede autobus“ a on zdvihl na řidiče prostředník :zed: Čím byl předmět zájmu výš, tím věrohodnější to bylo. Když ukazoval na malé psy nebo kytky, tak si nikdo nevšiml :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27032
17.3.13 08:53
@Fey píše:
To by spíš mohla psát tedko moje máma. Když jsem byla malá ráno jsem je načapala při orálu, v ten den jsme šli k máminý tchýni a já jí řikám babi musim ti něco říct, táta ráno mámě líbal rozkrok :mrgreen: :mrgreen:.Máti rudá až za ušima a řikala, že málem snědla lžičku, co měla v puse :mrgreen: :mrgreen:.Nedivim se :mavam:.To je tak, když si někdo nedává pozor ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
17.3.13 08:55

Ahoj! tak my jsme šli na zastávku a byla tam pani a říká,,mami ta pani má velký prsa´´ no ani jsem nevěděla jak mam reagovat. Tak jsem jen řekla že se to neříká. jindy zas ta pani je tlustá. Bohužel to ty pani slyšeli
Nevim kde to bere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
17.3.13 09:03

Asi nejšílenější si pamatuju z vyprávění mamky, když umřel děda tak sme přijeli do krematoria a jak bývají takové ty plameny venku tak mě nenapadlo nic lepšího než začít brečet, že je tam táborák a my sme nekoupili buřtíky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí