Pláč u 4měsíčního chlapečka

178
15.3.13 09:47

Pláč u 4 měs.chlapečka

Ahoj maminky, už 4 den nám malej(téměř 4 mes.) z nějakého důvodu pláče. Ráno se vzbudí dostane mlíčko, pak jde cca za 2 hodiny spat zase mličko pak je chvili vzhuru a začne to. Brečí většinou kolem 3 hodin a po tuhle dobu ho musím chovat..když ho položím začne hrozně plakat, jinak je moc hodnej neplače teměř vůbec. Vždycky je napapanej, přebalenej, odříhnutej tak nevím čím by to mohlo být. Kdyby mel bolení tak přece pláče i kdyz ho chovám ne? Máte někdo takovou zkušenost u svého dítka? Díky za radu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1803
15.3.13 09:50

@tynuša301 chce tě prostě cítit. nebo ho trápí prdíky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
15.3.13 09:59

Aha no to me taky napadlo s tema prdikama ale ty mel asi do 1,5 mesice vzdycky vecer..mozna bude neco na tom ze me potrebuje citit kdyz je v pohode kdyz ho chovam..tak diky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
15.3.13 10:05

Muzou mu nabihat treba dasne na prvni zuby - koukla ses do pusy? Nebo ho proste boli nebo trapi neco maleho a tudiz mu tvoje naruc na uklidneni staci.
Nemeli jste nejakou zmenu? Prvni kase, vetsi vylet, nejake zmeny doma? Nas maly dost reaguje na „zazitky“ a nekdy ho to rozhodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
15.3.13 10:06

Jana má taky svůj pravidelný rytmus. Ráno a dopoledne je jako milius a odpoledne mi řve. Hraní nepomáhá. Možná je pro ně ten den dlouhý a nudí se. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
15.3.13 10:09

Do pusinky jsem se divala a zoubky ani nijak nateklou dasen jsem necitila…A zmeny u nas zadne nejsou. Napadlo me jestli to nemuze byt ten rustovy spurt..malej je na UM tak nevim jak to mam poznat…ale neprijde mi ze by jedl casteji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
15.3.13 10:12

@tynuša301 Bud to jsou zoubky, a nebo prdiky, a nebo proste chce se chovat a citit te…
Nas syn kdyz mu rostly zoubky, taky nemel natekly dasne, proste nic, a najednou kdyz jsem se podivala do pusy mel tam carku malou v dasnu…
Ale on zoubky nijak neprozival, obcas byl jen nevrly, ale zvladal to krasne.. ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.3.13 10:14

Tak péče o mimino nespočívá přeci jen v plnění jeho základních fyziologických potřeb, ne? Není to žádné tamagoči, které když obsloužíš všechny funkce, tak je spokojené automaticky.
Co šátek na nošení dětí? je to praktické, ty při tom pochodování něco můžeš udělat, protože ruce jsou volné a je to i lepší na záda, z nošení na rukou podle mě velmi rychle bolí
 http://www.didymos.cz/…-kapsou.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
15.3.13 10:28

Tak diky za typ:)Vypada to dobre:)a urcite je to pro deti fajn :)Vim ze to neni jen o uspokojeni vsech potreb…asi jsem mozna taky vykolejena z toho plače pač malej byl vcera na hlidani u tchyne a ty z toho udelali naprostou katastrofu… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
15.3.13 10:33

@tynuša301
no tak myslim, ze tchyne by mohla byt dost dobra pricina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
15.3.13 11:10

Jo ona je nekde az moc starostliva…minule me rikala jak ma malej hroznou rymu..a ze ho mam odsavat…pritom zadnou nemel…vcera na me zase nastoupila poucovala o pravidelnosti stolice u deti, a o tom ze ma prdy atd…no jako citila jsem se jako naprostej i*ot :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
18.3.13 15:28

Máme úplně stejný problém- malá už 3 dny většinu dne srdceryvně pláče a i když usne, vzlyká ze spaní. Minulý týden jsme byli na očkování a 2 dny byla v pohodě, tak nevím, jestli to je opožděná reakce na bodance, nebo něco jiného? Dnes chudáček úplně „kvičela“, takže bylo jasné, že ji něco bolí. Dřív trpívala na prdíky, ale chovala se u toho jinak. Teď ji uklidní jen moje náruč, ani v babyvaku se nezklidní :( Po vyloučení všeho možného jsem vytáhla do boje proti prdíkům a světe div se, ono to pomohlo! :lol: Ale stejně myslím, že ji trápí ještě něco jiného a už jsem z toho dost nešťastná. Snad se to brzy zlepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
19.3.13 19:27

Ahoj, ja jsem s malym dneska byla u Dr.tak jsem se ho na to ptala a rikal mi, že v tomhle období dochází k velkému rozvoji nerv. soustavy a ze je mozne ze si malej vyzaduje pozornost…Tak treba to máte taky tak…Já se ted snazím tolik nechovat ale spis ho necím zabavit dát do lehátka aby na me videl, mluvit na nej a docela to zabírá…tak to zkus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí