Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Čeština. Od základky po bakaláře, i když unzávám, že na výšce už to až taková láska nebyla, bylo jí moc… (všechny předměty čeština.
)
Přírodopis, němčina, tělák tak na půl, přestávky, volná hodina a prázdniny.
Na základce přestávka, na střední čeština, angličtina a právo.
Jee, me vždycky hodne bavila čeština. Ne literatura, ale gramatika.
Jak na základce, tak pak i na střední. Jinak me bavila hudebka…a to je asi vsechno.
Vždycky jsem mela takové období, kdy me bavila nějaká látka, ale vetsinou nijak dlouhodobě ![]()
Tělocvik, ale nesměla byt gymnastika ![]()
Jinak taky jsem mela různá období kdy se to střídalo - dějepis, zeměpis. Nesnášela jsem chemii a fyziku ![]()
Na zs nic, ale ted stara jsem zjistila, ze psychologie, pedagogika, didaktika, filozofie a vsechny tyhle predmety se mi libi a dobre uci.
Jak dochazim k prvnackum, tak ti mi prijdou zatim nadseni u kazdeho predmetu.
Přírodopis.
Zmiňovaný tělocvik jsem nesnášela už od první třídy (hlavně vybíjenou jsem nikdy nepochopila a snažila se jí vyhýbat – akorát jsme si ubližovali, ničili brýle a báli se míče), i když na tenis jsem dlouhá léta chodila.
Dějepis, chvílemi zeměpis a přírodopis. Nesnášela jsem fyziku, chemii a matematiku.
Čeština, hudebka, výtvarka, dějepis, přírodopis… Zato TV, matika a fyzika utrpení…
Matematika, vystudovala jsem statistiku, miluji logické uvažování
@Moise píše:
@Sofie2013 co je to ZSV?![]()
Základy společenských věd - psychologie, sociologie, politologie, ale my to teda myslím měli až na gymplu