Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
A děláte aktivně něco proto, aby se splnily?
Co máte v plánu stihnout tento rok? ![]()
@Borůvka1990 píše:
A děláte aktivně něco proto, aby se splnily?
Co máte v plánu stihnout tento rok?
To by vydalo na román. Když vezmu jen letošní rok, tak konečně začít předělávat bydlení.
@přírodní píše:
To by vydalo na román. Když vezmu jen letošní rok, tak konečně začít předělávat bydlení.
To je fajn, ne? Všichni chceme bydlet v krásném příbytku, ač to dá zabrat, výsledek za to určo stát bude! ![]()
Mám v plánu plnit si své sportovní sny. Chci letos zvládnout minimálně 2 dálkové pochody, jeden je 50 km a jeden je 3-denní (16, 68 a 28 km). A také chci tento rok ubehnout půlmaraton. ![]()
@Borůvka1990 píše:
To je fajn, ne? Všichni chceme bydlet v krásném příbytku, ač to dá zabrat, výsledek za to určo stát bude!
Doufám, že to bude stát za to, už se na to i moc těším, ale byl to děs, pořád jsme ten návrh předělávali a vylepšovali, tak snad už se od toho 2D přesuneme ke 3D ![]()
Naučit se konečně francouzsky. Stát se šéfovou celého oddělení
( brát kolem 100 000), ale to je opravdu jen sen.
Tak snů mám několik, na každém průběžně pracuji.
Na konci května na svět přivedu holčičku, chci aby byla zdravá a císař mě nezabil
.
Následující týdny se budu učit co nejelegantněji zvládat domácnost s mimčem, 7letým dítkem, vytíženým manželem, velkým psem a a umanutou kočkou
.
A v plánu pro tento rok je jistě i rozloučení se s nasbíranými těhotenskými kily, aby na břicho, zadek a kýta nebyl tak tragický pohled
.
@Xsvel píše:
Mám v plánu plnit si své sportovní sny. Chci letos zvládnout minimálně 2 dálkové pochody, jeden je 50 km a jeden je 3-denní (16, 68 a 28 km). A také chci tento rok ubehnout půlmaraton.
To je tak krásný, jak máme každý úplně odlišné sny, pro mě by tohle byl trest ![]()
Chtěla bych konečně najít práci která by mě bavila a aby byla dobře ohodnocená a byla bych mezi fajn lidma.
Zhubnu, zkrasnim, budu vydelavat hodne penez a budem cestovat. Takze klasika jako kazdej rok ![]()
@Lenka002 píše:
@Borůvka1990Naučit se konečně francouzsky. Stát se šéfovou celého oddělení( brát kolem 100 000), ale to je opravdu jen sen.
proč jen sen? Vše je ve tvých rukou. ![]()
@opozice píše:
proč jen sen? Vše je ve tvých rukou.
A myslíš, že je ok otrávit půl oddělení? ![]()
@Xsvel píše:
Mám v plánu plnit si své sportovní sny. Chci letos zvládnout minimálně 2 dálkové pochody, jeden je 50 km a jeden je 3-denní (16, 68 a 28 km). A také chci tento rok ubehnout půlmaraton.
To je úžasný!!! Já měla letos v plánu uběhnout 3km za 12 minut, už to dávám i s kopcem za 10 minut ![]()
A před pár dny šel film Divočina, inspirovalo mě to, ráda bych s mužem dala nějakou hřebenovku v ČR, zkusím zapátrat
Seš dobrá-držím palce!!! ![]()
@Pipilota Citrónie píše:
A myslíš, že je ok otrávit půl oddělení?
trávení jsem zrovna nemyslel.
Tedy mám určité zkušenosti, že i když je v oddělení více žen, tak vyhrávají jen ty loajální ke svému šéfovi. ![]()