Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Xsvel píše:
@Borůvka1990 no v ČR to nebude asi moc divočina, ale za nejkrásnější hřebenovku považuji tu Jesenickou, od Skřítka do Ramzové. Je to necelých 40 km, dá se to zvládnout za denNádherná trasa to je. Vycházíme o půl 8 ze Skřítka, ve 12:00 jsme na obědě na Švycarne a kolem 17. už jsme zase dole v Ramzové
je to parádní trasa.
Dík za tip!!! ![]()
Praci hledam a peclive vybiram, najela jsem na lepsi jidelnicek, ale lina behat jsem porad ![]()
Ziskat misto, co mi nedavno nabidli. Jenze jsem tehotna
Snad nikoho nenajdou dokud nebudu moct ![]()
A jinak tak normálne, zhubnout po porodu a shodit bricho. Proniknout do taju databazi (it veci) a treba se vratit ke spanelstine… se dvema detma to bude zajimave ![]()
Konečně odstátnicovat. Už to 2 roky odkládám. Tak snad konečně.
@Borůvka1990 píše:
A proč jen sen? Třeba to půjde!
Teoreticky ano, ale muži mají pořád přednost.
@Borůvka1990 píše:
A děláte aktivně něco proto, aby se splnily?
Co máte v plánu stihnout tento rok?
S manželem jsme koupili dům, takže letošní rok bude rokem rekonstrukce, stěhování a zvykání si na život v rodinném baráčku, moc se těším
@Any11 píše:Praci hledam a peclive vybiram, najela jsem na lepsi jidelnicek, ale lina behat jsem porad
- najit si dokonalou praci
- pravidelne behat a zhubnout 5 kg
Jo to znám, nejtěžší je obléknout se do sportovního a nazout boty
Ale pak už to jde samo. A navíc, teď už bude počasí lákat ven, takže ok
S prací ti to určitě vyjde ![]()
@Paola21 píše:
S manželem jsme koupili dům, takže letošní rok bude rokem rekonstrukce, stěhování a zvykání si na život v rodinném baráčku, moc se těším
Taky žiju v baráku a je to super
Akorát při studiích jsem necelý rok žila v bytě a ten miniúklid se teda s prací na baráku nedá srovnat
![]()
@Lenka002 píše:
Teoreticky ano, ale muži mají pořád přednost.
Musíš dělat víc než chlap
![]()
@Borůvka1990 píše:
Taky žiju v baráku a je to superAkorát při studiích jsem necelý rok žila v bytě a ten miniúklid se teda s prací na baráku nedá srovnat
![]()
@Paola21 píše:no na úklid se netěším, to je fakt, ale on je to spíš pidi domeček, zatím 2+1
Tak to je v pohodě
Já mám 8+1, velký místnosti… Takže na úklid děs. Ale je fakt že nemám ve většině místností záclony, nikde žádný serepetičky na prach a pod…, takže jen oběhnout s hadrem prach na plochách a vysát, vytřít. A koupelny teda denně, prádlo taky skoro denně. No jde to ![]()
@Borůvka1990 píše:
Tak to je v pohoděJá mám 8+1, velký místnosti… Takže na úklid děs. Ale je fakt že nemám ve většině místností záclony, nikde žádný serepetičky na prach a pod…, takže jen oběhnout s hadrem prach na plochách a vysát, vytřít. A koupelny teda denně, prádlo taky skoro denně. No jde to
Tak to ani při největší vůli bychom z tohoto domečku 8+1 neudělali:D chceme 4+1 ![]()
Ted aktualne dostat se k prvnimu cili tj. k bakalari a dodelat kurzy kvalifikacni.
Mit vetsi uvazek AP a ziskat misto v druzine.
A je fakt, ze bych brala neskromne vyhru v loterii, abych vyplatila barak z uveru.
Vic netreba. Vse co potrebujeme tahle mame.