Jaké sny máte do budoucna?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5425
28.2.17 16:18
@Xsvel píše:
@Borůvka1990 no v ČR to nebude asi moc divočina, ale za nejkrásnější hřebenovku považuji tu Jesenickou, od Skřítka do Ramzové. Je to necelých 40 km, dá se to zvládnout za den :) Nádherná trasa to je. Vycházíme o půl 8 ze Skřítka, ve 12:00 jsme na obědě na Švycarne a kolem 17. už jsme zase dole v Ramzové :) je to parádní trasa.

Dík za tip!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
28.2.17 16:31
  • najit si dokonalou praci
  • pravidelne behat a zhubnout 5 kg

Praci hledam a peclive vybiram, najela jsem na lepsi jidelnicek, ale lina behat jsem porad :)

• Citovat
  • Upravit
6993
28.2.17 16:36

Ziskat misto, co mi nedavno nabidli. Jenze jsem tehotna :think: Snad nikoho nenajdou dokud nebudu moct ;)

A jinak tak normálne, zhubnout po porodu a shodit bricho. Proniknout do taju databazi (it veci) a treba se vratit ke spanelstine… se dvema detma to bude zajimave :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
28.2.17 16:37

Konečně odstátnicovat. Už to 2 roky odkládám. Tak snad konečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
28.2.17 17:07
@Borůvka1990 píše:
A proč jen sen? Třeba to půjde! :andel:

Teoreticky ano, ale muži mají pořád přednost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
28.2.17 17:09
@Borůvka1990 píše:
A děláte aktivně něco proto, aby se splnily?
Co máte v plánu stihnout tento rok? :kytka:

S manželem jsme koupili dům, takže letošní rok bude rokem rekonstrukce, stěhování a zvykání si na život v rodinném baráčku, moc se těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
28.2.17 17:14
@Any11 píše:
  • najit si dokonalou praci
  • pravidelne behat a zhubnout 5 kg
Praci hledam a peclive vybiram, najela jsem na lepsi jidelnicek, ale lina behat jsem porad :)

Jo to znám, nejtěžší je obléknout se do sportovního a nazout boty :lol: Ale pak už to jde samo. A navíc, teď už bude počasí lákat ven, takže ok :palec: S prací ti to určitě vyjde :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
28.2.17 17:15
@Paola21 píše:
S manželem jsme koupili dům, takže letošní rok bude rokem rekonstrukce, stěhování a zvykání si na život v rodinném baráčku, moc se těším

Taky žiju v baráku a je to super :palec: Akorát při studiích jsem necelý rok žila v bytě a ten miniúklid se teda s prací na baráku nedá srovnat :? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
28.2.17 17:17
@Lenka002 píše:
Teoreticky ano, ale muži mají pořád přednost.

Musíš dělat víc než chlap :jazyk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
28.2.17 17:18
@Borůvka1990 píše:
Taky žiju v baráku a je to super :palec: Akorát při studiích jsem necelý rok žila v bytě a ten miniúklid se teda s prací na baráku nedá srovnat :? :mrgreen:
:lol: no na úklid se netěším, to je fakt, ale on je to spíš pidi domeček, zatím 2+1
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
28.2.17 17:20
@Borůvka1990 píše:
Musíš dělat víc než chlap :jazyk: ;)
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
28.2.17 17:25
@Paola21 píše: :lol: no na úklid se netěším, to je fakt, ale on je to spíš pidi domeček, zatím 2+1

Tak to je v pohodě :think: Já mám 8+1, velký místnosti… Takže na úklid děs. Ale je fakt že nemám ve většině místností záclony, nikde žádný serepetičky na prach a pod…, takže jen oběhnout s hadrem prach na plochách a vysát, vytřít. A koupelny teda denně, prádlo taky skoro denně. No jde to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
28.2.17 17:29
@Borůvka1990 píše:
Tak to je v pohodě :think: Já mám 8+1, velký místnosti… Takže na úklid děs. Ale je fakt že nemám ve většině místností záclony, nikde žádný serepetičky na prach a pod…, takže jen oběhnout s hadrem prach na plochách a vysát, vytřít. A koupelny teda denně, prádlo taky skoro denně. No jde to :lol:

Tak to ani při největší vůli bychom z tohoto domečku 8+1 neudělali:D chceme 4+1 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.2.17 17:41

Ted aktualne dostat se k prvnimu cili tj. k bakalari a dodelat kurzy kvalifikacni.
Mit vetsi uvazek AP a ziskat misto v druzine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.2.17 17:44

A je fakt, ze bych brala neskromne vyhru v loterii, abych vyplatila barak z uveru.
Vic netreba. Vse co potrebujeme tahle mame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí