Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Mám sen rozjezdu vlastního podnikání. Usilovně na tom pracuji, tak to snad nebude dlouho jen sen.
@Ancek píše:
Mám sen rozjezdu vlastního podnikání. Usilovně na tom pracuji, tak to snad nebude dlouho jen sen.
Držím palce aby to vyšlo! Taky jsem před lety rozjela podnikání a super!
@Paola21 píše:
Tak to ani při největší vůli bychom z tohoto domečku 8+1 neudělali:D chceme 4+1
Buď ráda, míň výdajů ![]()
Oživuji diskuzi - založila jsem diskuzi o dětských snech a tak by mě zajímalo, o čem sníte ted? Jaké máte plány na rok, dva, pět, deset dopředu? Čeho chcete ještě v životě dosáhnout, kam aspirujete, kam míříte a za čím jdete? ![]()
@chs.jasmin píše:
Oživuji diskuzi - založila jsem diskuzi o dětských snech a tak by mě zajímalo, o čem sníte ted? Jaké máte plány na rok, dva, pět, deset dopředu? Čeho chcete ještě v životě dosáhnout, kam aspirujete, kam míříte a za čím jdete?
jako rodina víc cestovat a objevovat s dětmi svět; zamakat na manžlsttví, aby bylo ještě lepší, naučit se pořádně vařit a péct, trávit víc času s dětmi, co nejvíce je toho naučit a co bych nejvíc chtěla, aby se mi z nich povedlo vychovat „dobré“ lidi ![]()
Kromě toho, co jsem ti napsala na první stránce, bych ještě chtěla vydat knihu. A natočit podle ní film. A pak napsat další. A…
Plno…a když má člověk nějaký sen, samozřejmě pro to musí něco udělat. Od dětství jsem toužila bydlet někde na venkově v domečku na kopečku se zahrádkou. Nejlépe u lesa. Tak jsem pořád malovala domečky na kopečku a stromy okolo, později jsem to upgradovala na půdorysy domů ( z matiky mě totiž nejvíc bavila geometrie, jinak docela katastrofa) i s nákresem, kde bude jaký nábytek a co na zahradě, no a tak jsme se snažili a sen si splnili.
Dále jsem vždycky toužila být učitelkou a učit, sen jsem si díky pilnému studiu taky splnila.
Od doby, kdy jsem se naučila psát, mě bavilo vymýšlet různé příběhy a pohádky, později jsem si představovala, že by si ty fantazmagorie mohl někdo přečíst a tak jsem i vydala knihu, dokonce 2 a hodlám v tom pokračovat, nebo spíš lépe řečeno - se zdokonalovat.
Toužila jsem najít toho pravého. No proto jsem mohla udělat maximálně jen to, že jsem chodila do společnosti a navštěvovala různé akce, kde by se onen muž mohl vyskytovat…víc nic, protože chlapy balit fakt neumím Tak jsem ho snad našla, jsme už spolu nějakou dobu. Dalším snem je tedy jednou s ním mít děti…ale na to si budu muset nějakou dobu počkat, bo ho nechci tímto dotazem děsit.
Další sen je cestování…ten si plním tak nějak průběžně a pořád. Nemám žádné vysněné destinace…zkrátka se mi líbí jen tak se potulovat do dálek bez konkrétních cílů a objevovat.
Další sen je začít běhat. Mám nějaké zdravotní problémy, díky kterým to moc nejde, ale zkouším to a jednou bych ráda uběhla 5 km bez toho, aby se mi udělalo zle…Zatím trénuju spíš na podzim a v zimě, v létě mi to nejde. Každý večer uběhnu 3 km, ale dá to zabrat, takže pomalu a každý den o něco málo zvýším nároky.
Další sen je pomáhat handicapovaným dětem, ale zatím úplně nevím, jak nejlépe toho cíle dosáhnout a co je nejvíc vhodné pro ně udělat.
Další sen, ale takový spíš nereálný…naučit se jezdit na koni…o farmě zatím neuvažujeme, bo nám zatím naprosto časově a fyzicky vystačuje naše zahrada. Zatím se musím naučit zvládnout nepadat na běžkách
Tento rok bych se ještě chtěla naučit pořádně fotit, ať mám nějaké pěkné fotky do cestopisů. Takže když je příležitost, jdu večer se psem a foťákem ven a zkouším všechno možné co jde a jelikož mám s sebou po ruce i přítele, který se vyzná, tak mě občas poučí.
Uff…napsala jsem toho nějak příliš moc…
@chs.jasmin píše:
Oživuji diskuzi - založila jsem diskuzi o dětských snech a tak by mě zajímalo, o čem sníte ted? Jaké máte plány na rok, dva, pět, deset dopředu? Čeho chcete ještě v životě dosáhnout, kam aspirujete, kam míříte a za čím jdete?
Chci se naučit zpívat. Dlouho to byl takový abstraktní sen, ale jedna diskuze na emiminu mě nakopla. ![]()
Jako kluk jsem chtěl umět pískat na prsty - a dodneška to neumím. ![]()
@Lalelale píše:
Chci se naučit zpívat. Dlouho to byl takový abstraktní sen, ale jedna diskuze na emiminu mě nakopla.
Jdi do toho
On se zpěv někdy trochu démonizuje, ale jde jen o to naučit se správně techniku.
@Ba-stet píše:
Jdi do tohoOn se zpěv někdy trochu démonizuje, ale jde jen o to naučit se správně techniku.
Můj první krok bude, že se zeptám sousedky, jak moc nás slyší
![]()
@Lalelale píše:
Můj první krok bude, že se zeptám sousedky, jak moc nás slyší![]()
A jestli slyší hodně, tak šup na hodiny, ať může poslouchat školený hlas ![]()
Jinak moc zajímavá diskuse. Už nad ní nějakou chvilku přemýšlím a vlastně nevím. Asi už nechci nic jiného, než mít rodinu. A žít tak, abych - když se zastavím a zamyslím - byla v tu chvíli spokojená a ne třeba ve vleku práce a povinností. Takže to je vlastně docela náročný plán ![]()
Naučit se plynule mluvit 5-ti jazyky ( zatím mluvím 2, nepočítám čj). Nechat si udělat prsa a zjistit jaký to je, mít prsa
. Aby děti byly zdravé, spokojené a nevyrosto z nich materialistické a bezpáteřní něco. Aby mě nevyhodili z práce, protože takovou už nenajdu. Aby otec dětí nebyl de.bil. A tisicr dalších věcí. ![]()