Jaké sny máte do budoucna?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5425
28.2.17 15:20
@Lenka002 píše:
@Borůvka1990Naučit se konečně francouzsky. Stát se šéfovou celého oddělení :mrgreen: ( brát kolem 100 000), ale to je opravdu jen sen.

A proč jen sen? Třeba to půjde! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
28.2.17 15:21

@přírodní Já se ráda překonávám. Ten pocit, když dokončíš nějakou svou výzvu je úžasný.
V podstatě vše, o čem jsem kdy snila, mám. Akorát potomek mi chybí, ale to nedokážu ovlivnit, takže o tom nesním. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
28.2.17 15:21
@hudečice píše:
Tak snů mám několik, na každém průběžně pracuji.
  • do září zhubnout o 15kg míň
  • našporovat do prosince alespoň dalších 50 tisíc
  • koupit do března záclonu do kuchyně
  • prodat byt v horizontu půl roku a následně koupit barák na Hané
  • je toho dost… :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
28.2.17 15:23
@Anneli píše:
Na konci května na svět přivedu holčičku, chci aby byla zdravá a císař mě nezabil :).

Následující týdny se budu učit co nejelegantněji zvládat domácnost s mimčem, 7letým dítkem, vytíženým manželem, velkým psem a a umanutou kočkou :).

A v plánu pro tento rok je jistě i rozloučení se s nasbíranými těhotenskými kily, aby na břicho, zadek a kýta nebyl tak tragický pohled :).

Být maminkou je krásný a přeji ti ať tě to moooc naplňuje!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
28.2.17 15:23
@Xsvel píše:
@přírodní Já se ráda překonávám. Ten pocit, když dokončíš nějakou svou výzvu je úžasný.
V podstatě vše, o čem jsem kdy snila, mám. Akorát potomek mi chybí, ale to nedokážu ovlivnit, takže o tom nesním. :D

pokud není vina na tvé straně, ovlivnit to můžeš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
28.2.17 15:24
@Xsvel píše:
V podstatě vše, o čem jsem kdy snila, mám. Akorát potomek mi chybí, ale to nedokážu ovlivnit, takže o tom nesním. :D

Chápu to, jen jsem reagovala na to, že co je pro někoho sen, může být pro druhého trest, že je to moc krásný, jak jsme každý originál ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
28.2.17 15:25
@Borůvka1990 píše:
To je úžasný!!! Já měla letos v plánu uběhnout 3km za 12 minut, už to dávám i s kopcem za 10 minut :dance:
A před pár dny šel film Divočina, inspirovalo mě to, ráda bych s mužem dala nějakou hřebenovku v ČR, zkusím zapátrat :P Seš dobrá-držím palce!!! :palec:

Já bych chtěl dát na jeden zátah 50 km alespoň za pět a půl hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
28.2.17 15:26

Spousta přání by nemělo být přáním, je to o vůli, jak říkala moje máti, když se nechce, je to horší, než když se nemůže. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543

@Borůvka1990 no v ČR to nebude asi moc divočina, ale za nejkrásnější hřebenovku považuji tu Jesenickou, od Skřítka do Ramzové. Je to necelých 40 km, dá se to zvládnout za den :) Nádherná trasa to je. Vycházíme o půl 8 ze Skřítka, ve 12:00 jsme na obědě na Švycarne a kolem 17. už jsme zase dole v Ramzové :) je to parádní trasa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
@Borůvka1990 píše:
To je úžasný!!! Já měla letos v plánu uběhnout 3km za 12 minut, už to dávám i s kopcem za 10 minut :dance:
A před pár dny šel film Divočina, inspirovalo mě to, ráda bych s mužem dala nějakou hřebenovku v ČR, zkusím zapátrat :P Seš dobrá-držím palce!!! :palec:

kdyby si chtěla tak můžu poskytnout itinerář naší loňské dovolené - trek z Chebu do Děčína, ve větší části po dálkové E3 8) trasu jsme si vymysleli sami a byla parádní :palec:… nám už to nestačí, my máme ČR prochozenou a tenhle rok se mi splní sen ve formě svatojakubské pouti :srdce:

Příspěvek upraven 28.02.17 v 15:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
28.2.17 15:28

Pokud i jezdíte, co tak si máknout na akci 1000 mil. Od Aše až po ukrajinskou hranici. Tam se pozná, co kdo vydrží. Samo sebou myslím na kole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
28.2.17 15:33

Ja mam letos v planu dovest svoji postavu do podoby aby sem byla konecne spokojena, zacla sem uz po novym roce ale jde to pomalu :D pak si chci taky konecne nechat narust vlasy :D a z tech dulezitejsich veci bych rada nejaky rekvalifikacni kurz a nasla dobrou praci kam jit po rodicaku aby me bavila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
28.2.17 16:11

Já bych chtěla dál vést klidný a spokojený život se svou rodinou, klidnou prací, hezkým domem, milovaným mužem a dětmi, být milovaná, krásná, zdravá, bohatá, šťastná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
28.2.17 16:17
@B.O.K. Team píše:
kdyby si chtěla tak můžu poskytnout itinerář naší loňské dovolené - trek z Chebu do Děčína, ve větší části po dálkové E3 8) trasu jsme si vymysleli sami a byla parádní :palec:… nám už to nestačí, my máme ČR prochozenou a tenhle rok se mi splní sen ve formě svatojakubské pouti :srdce:Příspěvek upraven 28.02.17 v 15:29

To zní suprově! Já jsem uvažovala o krkonoších či beskydech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
28.2.17 16:18
@Xsvel píše:
@Borůvka1990 no v ČR to nebude asi moc divočina, ale za nejkrásnější hřebenovku považuji tu Jesenickou, od Skřítka do Ramzové. Je to necelých 40 km, dá se to zvládnout za den :) Nádherná trasa to je. Vycházíme o půl 8 ze Skřítka, ve 12:00 jsme na obědě na Švycarne a kolem 17. už jsme zase dole v Ramzové :) je to parádní trasa.

Dík za tip!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky