Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Lenka002 píše:
@Borůvka1990Naučit se konečně francouzsky. Stát se šéfovou celého oddělení( brát kolem 100 000), ale to je opravdu jen sen.
A proč jen sen? Třeba to půjde! ![]()
@přírodní Já se ráda překonávám. Ten pocit, když dokončíš nějakou svou výzvu je úžasný.
V podstatě vše, o čem jsem kdy snila, mám. Akorát potomek mi chybí, ale to nedokážu ovlivnit, takže o tom nesním. ![]()
@hudečice píše:
Tak snů mám několik, na každém průběžně pracuji.
- do září zhubnout o 15kg míň
- našporovat do prosince alespoň dalších 50 tisíc
- koupit do března záclonu do kuchyně
- prodat byt v horizontu půl roku a následně koupit barák na Hané
- je toho dost…
@Anneli píše:
Na konci května na svět přivedu holčičku, chci aby byla zdravá a císař mě nezabil.
Následující týdny se budu učit co nejelegantněji zvládat domácnost s mimčem, 7letým dítkem, vytíženým manželem, velkým psem a a umanutou kočkou
A v plánu pro tento rok je jistě i rozloučení se s nasbíranými těhotenskými kily, aby na břicho, zadek a kýta nebyl tak tragický pohled.
.
Být maminkou je krásný a přeji ti ať tě to moooc naplňuje!!! ![]()
@Xsvel píše:
@přírodní Já se ráda překonávám. Ten pocit, když dokončíš nějakou svou výzvu je úžasný.
V podstatě vše, o čem jsem kdy snila, mám. Akorát potomek mi chybí, ale to nedokážu ovlivnit, takže o tom nesním.
pokud není vina na tvé straně, ovlivnit to můžeš ![]()
@Xsvel píše:
V podstatě vše, o čem jsem kdy snila, mám. Akorát potomek mi chybí, ale to nedokážu ovlivnit, takže o tom nesním.
Chápu to, jen jsem reagovala na to, že co je pro někoho sen, může být pro druhého trest, že je to moc krásný, jak jsme každý originál ![]()
@Borůvka1990 píše:
To je úžasný!!! Já měla letos v plánu uběhnout 3km za 12 minut, už to dávám i s kopcem za 10 minut
A před pár dny šel film Divočina, inspirovalo mě to, ráda bych s mužem dala nějakou hřebenovku v ČR, zkusím zapátratSeš dobrá-držím palce!!!
Já bych chtěl dát na jeden zátah 50 km alespoň za pět a půl hodiny.
Spousta přání by nemělo být přáním, je to o vůli, jak říkala moje máti, když se nechce, je to horší, než když se nemůže. ![]()
@Borůvka1990 no v ČR to nebude asi moc divočina, ale za nejkrásnější hřebenovku považuji tu Jesenickou, od Skřítka do Ramzové. Je to necelých 40 km, dá se to zvládnout za den
Nádherná trasa to je. Vycházíme o půl 8 ze Skřítka, ve 12:00 jsme na obědě na Švycarne a kolem 17. už jsme zase dole v Ramzové
je to parádní trasa.
@Borůvka1990 píše:
To je úžasný!!! Já měla letos v plánu uběhnout 3km za 12 minut, už to dávám i s kopcem za 10 minut
A před pár dny šel film Divočina, inspirovalo mě to, ráda bych s mužem dala nějakou hřebenovku v ČR, zkusím zapátratSeš dobrá-držím palce!!!
kdyby si chtěla tak můžu poskytnout itinerář naší loňské dovolené - trek z Chebu do Děčína, ve větší části po dálkové E3
trasu jsme si vymysleli sami a byla parádní
… nám už to nestačí, my máme ČR prochozenou a tenhle rok se mi splní sen ve formě svatojakubské pouti ![]()
Příspěvek upraven 28.02.17 v 15:29
Pokud i jezdíte, co tak si máknout na akci 1000 mil. Od Aše až po ukrajinskou hranici. Tam se pozná, co kdo vydrží. Samo sebou myslím na kole.
Ja mam letos v planu dovest svoji postavu do podoby aby sem byla konecne spokojena, zacla sem uz po novym roce ale jde to pomalu
pak si chci taky konecne nechat narust vlasy
a z tech dulezitejsich veci bych rada nejaky rekvalifikacni kurz a nasla dobrou praci kam jit po rodicaku aby me bavila ![]()
Já bych chtěla dál vést klidný a spokojený život se svou rodinou, klidnou prací, hezkým domem, milovaným mužem a dětmi, být milovaná, krásná, zdravá, bohatá, šťastná..
@B.O.K. Team píše:
kdyby si chtěla tak můžu poskytnout itinerář naší loňské dovolené - trek z Chebu do Děčína, ve větší části po dálkové E3trasu jsme si vymysleli sami a byla parádní
… nám už to nestačí, my máme ČR prochozenou a tenhle rok se mi splní sen ve formě svatojakubské pouti
Příspěvek upraven 28.02.17 v 15:29
To zní suprově! Já jsem uvažovala o krkonoších či beskydech ![]()
@Xsvel píše:
@Borůvka1990 no v ČR to nebude asi moc divočina, ale za nejkrásnější hřebenovku považuji tu Jesenickou, od Skřítka do Ramzové. Je to necelých 40 km, dá se to zvládnout za denNádherná trasa to je. Vycházíme o půl 8 ze Skřítka, ve 12:00 jsme na obědě na Švycarne a kolem 17. už jsme zase dole v Ramzové
je to parádní trasa.
Dík za tip!!! ![]()