Vaše reakce na dvě // ?

žirafííí
30.9.10 19:40

Vaše reakce na dvě // ?

ahojky . tak otázka je jasná jaká byla vaše reakce,dojmy,slova když jste na testu viděly dvě // ?
Já jsem se sesypala na zem a hystericky brečela .

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19200
30.9.10 19:44

U nás to bylo divné. Dělala jsem si test hned když jsem to nedostala - ještě ten den, ale dělala jsem si test ve škole, takže jsem to jen počůrala a rozmazala to. Doma jsem hned dělala 3 další testy a na všech byla jedná jasná a druhá slaboučka čárka. Přítel řek, že tomu nevěří, tak jsem se objednala k doktorovi. Ten mě poslal na UTZ asi až za 14 dní, protože to bylo moc brzo aby se HCG objevilo zřetelně. Celou tu dobu jsem nevěděla, jestli ano, nebo ne. Když mi pak řekli, že ano, tak mě to vlastně ani moc nepřekvapilo. Takže prožívání nic moc z toho důvodu, že se to tak divně táhlo. Ale jsem strašně ráda, jen mě mrzí, že jsem ten prvopočátní efekt prošvihla :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
30.9.10 19:45

byl to asi můj 15-tý test, tenhle poslední jsem jen tak hodila na pračku a šla pryč, protože jsem si myslela že tam nic nebude, a o to větší šok jsem pak zažila když tam byly //, začlo mi strašně bušit srdce, řekla jsem asi 10 x ty vole, manžel byl zrovna doma, dal si frtana vodky :mrgreen:

Příspěvek upraven 30.09.10 v 19:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65341
30.9.10 19:45

Ahojík…
tak já se jich dočkala po 3 letech a po umělém oplodnění.....
Viděla jsem // a po všech těch negativních testech jsem nevěřila.....asi půl hodiny jsem na test jen zírala.
ale pak,když jse šla na krev a sestřička mi to odpoledne po tel.potvrdila,tak jsem se taky rozbrečela.....tak,že jsem vůbec nevnímala,co mi říkala dál…a další den jsem tam volala,když že říkala,že je ta další kontrola :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
30.9.10 19:49

Tak já když zjistila na testu // tak jsem chvíli zůstala paf a pak jsem vykřikla ty vole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
30.9.10 19:50

No, v obou případech se mi neovladatelně rozjely koutky do úsměvu. No a pak pokaždý ten zvláštní neuvěřitelný pocit, že v mém těle roste nový život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
30.9.10 19:51

Tak malej s námi už strávil dovolenou u moře, cestou zpátky už jsem čekala MS, ale nic - to jsem přičítala tomu cestování. No a když doma sále nic, udělala jsem si test a byly tam // :lol: Podotýkám, že to bylo na chalupě, v kadibudce :wink: :lol: :lol: V první chvíli jsem tomu nemohla vůbec uvěřit, říkala jsem si: týý jo, co teď? Já jsem asi fakt těhotná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
30.9.10 19:53

No já po zjištění kulila oči prostě pecka,testů bylo pak asi dalších pět a pořád // ,šla jsem k dr. a ten mi potvrdil nejen těhotenství,ale i dvojčátka no a pak mě odvezli do nemocnice jelikož jsem začala u doktora šíleně zvracet :lol: ,samozřejmě z dvojčátek radost obrovská ale i překvapení tak proto to blinkání asi :-).Každopádně- // přirovnávám k nejlepším dnům v mém životě :srdce:

Příspěvek upraven 30.09.10 v 19:53

• Citovat
  • Upravit
453
30.9.10 19:53

ja som mala velmi neštandartnu reakciu.
povracala som sa - a vracala som potom skoro 5 mesiacov :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
30.9.10 19:54
zuzka.mamka píše:
byl to asi můj 15-tý test, tenhle poslední jsem jen tak hodila na pračku a šla pryč, protože jsem si myslela že tam nic nebude, a o to větší šok jsem pak zažila když tam byly //, začlo mi strašně bušit srdce, řekla jsem asi 10 x ty vole, manžel byl zrovna doma, dal si frtana vodky :mrgreen:Příspěvek upraven 30.09.10 v 19:46

jejda to já dělala první těhu test a hned se ukázaly dvě .. manžel to pěkně zapil :palec:

• Citovat
  • Upravit
cher
30.9.10 19:54

Poprvé to bylo ve Španělsku, kde jsem byla na brigádě byli jsme tam na 3 měsíce a já to zjistila hned na začátku. Těhu nebylo plánované, ale ne nechtěné, nicméně velké překvapení a náročné hlavně na to- přestat pařit a kouřit, když všichni každý den pařili. :lol: A podruhé to bylo plánované a věděla jsem to už 3.den po styku, bylo mi dost zle, takže když se v den vynechání MS objevil duch, tak jsem běžela vzbudit partnera, co na tom, že bylo půlšesté ráno a byla neděle a pak jsem to hned šla probírat s holkama na net :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9053
30.9.10 19:55

Taky jsem // nevěřila! Mám pocit, že nejsem nevěřila až do prvního kopanečku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
30.9.10 19:57
rhiannon píše:
Tak malej s námi už strávil dovolenou u moře, cestou zpátky už jsem čekala MS, ale nic - to jsem přičítala tomu cestování. No a když doma sále nic, udělala jsem si test a byly tam // :lol: Podotýkám, že to bylo na chalupě, v kadibudce :wink: :lol: :lol: V první chvíli jsem tomu nemohla vůbec uvěřit, říkala jsem si: týý jo, co teď? Já jsem asi fakt těhotná :lol:

je to je pěkný takovej cestovatel :potlesk: .. to je dobrý v kadibudce , na ty se já bojim chodit :lol: ..

• Citovat
  • Upravit
žirafííí
30.9.10 19:59
andrejka87 píše:
No já po zjištění kulila oči prostě pecka,testů bylo pak asi dalších pět a pořád // ,šla jsem k dr. a ten mi potvrdil nejen těhotenství,ale i dvojčátka no a pak mě odvezli do nemocnice jelikož jsem začala u doktora šíleně zvracet :lol: ,samozřejmě z dvojčátek radost obrovská ale i překvapení tak proto to blinkání asi :-).Každopádně- // přirovnávám k nejlepším dnům v mém životě :srdce:

je tak to je taky pěkný nejen dvě čarky ale i dvě miminka - gratulace :huban:

• Citovat
  • Upravit
Any11
30.9.10 20:00

Ja jsem jela na sluzebku do takoveho super hotelu s bazenem a hrozne mne stvalo, ze to dostanu… a nedostala. :) Tak jsem si delala test, jenze jsem o tom, ze zezacatku je nejaky duch na testu, vubec nevedela, tak jsem porad cekala, kdy to dostanu. (myslela jsem, ze to pozitivni neni). A delala dalsi testy a porad ta carka byla vic a vic videt… tak jsem vubec nevedela, co si o tom myslet. Kdyz jsem to nedostala paty den, objednala jsem se k doktorce, ale to uz jsem vedela, ze jsem tehotna, protoze mam opravdu pravidelny cyklus. :)

(Jinak to ze carka sili postupne, by meli napsat na ty testy, usetrily by mi nervy :))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex