Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj ![]()
mám takový dotaz , měla jste některá v začátku těhotenství ještě menstruaci ? Moc děkuju za odpovědi.
Já u obou. U Obou děvčátek bylo určeno těhotenství v 6t když nepřišla MS, čili logicky, když cyklus mám 28 dní pravidelně, tak ať počítám jak počítám, musela jsme být cca 2 týdny těhotná a ještě krvácet.
A u Kačky byly poslední měsíčky teda nezvykle silné.
![]()
S prvním raubířem jsem měla pravidelnou menstruaci do 4 měsíce
JÁ MÁM PROBLÉM TEN,ŽE JSEM MENZES DOSTALA,ALE MĚLA JSEM JÍ SLABOU A KRÁTKOU A TAK ZÍTRA PÁDÍM K MUDR.JE TO LEPŠÍ PRO KLID A POHODU,JÁ POŘÁD PŘEMÍLÁM:JO,JSEM?NÉ,NEJSEM?UŽ MÁM NERVA,TAK TAM DOLEZU A BUDU VĚDĚT VÍC.
To já jsem ji měla jen 2 dny silnější a pak 3 den už skoro nic, ten měsíc sme se snažili, ale taky to může být hormonama, byl to 1 měsíc po vysazení
Ahoj holky,
plánujeme mimi, takže jsem minulý měsíc vysadila antikoncepci, kterou jsem brala téměř 4 roky. 14. září jsem dostala menstruaci a po ní jsme se snažili a snažili
Ovšem teď, 2. října jsem dostala z ničeho nic menstruaci, předčasnou. Měla jsem jí 3 dny, třetí den byla dosti silná. Čtvrtý den úplně zmizela. Vůbec netuším proč jsem jí dostala předčasně. Je možné že jsem třeba neměla ovulaci? No a teď jsem si už druhý den měřila bazální teplotu a mám jí 36,9 nebo 37… Můžu být těhotná? A co tedy ta menstruace?
Předem Vám všem moc a moc děkuji za odpovědi, moc se na ně těším.
Asi to bude hormonama. Teď jsem druhý měsíc od vysazení a první cyklus byl dlouhý 36 dní…a tento uvidím, jestli se upraví. Já brala atk 6 let s přestávkou. Jinak jsem dostala 1 ms ještě vlivem prášků a ta druhá byla jen 3 dny..spíš slabší. Normálně mívám tak 5 dní celkem. Snažíme se ted druhej měsíc.., tak doufám, že to výjde.., když ne tento, tak doufám ten třetí měsíc. já si měřila bazální teplotu na konce toho prvního měsíce po vysazení a měla jsem hodnoty v průměru 37,2 a pak se jeden den snížíla na 36,9 a já to ráno dostala. Ted si bt neměřím, nemám na to nervy ![]()
Holky chtěla jsem se zeptat, s přitelem jsme měli pohlavni styk při ovulaci. asi 4dny před ms jsem měla uplne šilene křeče v podbřišku, normálně kouřím ale jakmile jsem zapalila cigaretu tak jsem ji vyhodila bylo mi blujno.ale to trvalo jen jeden den ta cigareta
prsa nic jelikož stale v noci kojim sveho ročního syna.. a menzes jsem dostala v terminu. myslite že i přesto bych mohla byt těhotna? děkuji
@bobkovi píše:
Holky chtěla jsem se zeptat, s přitelem jsme měli pohlavni styk při ovulaci. asi 4dny před ms jsem měla uplne šilene křeče v podbřišku, normálně kouřím ale jakmile jsem zapalila cigaretu tak jsem ji vyhodila bylo mi blujno.ale to trvalo jen jeden den ta cigaretaprsa nic jelikož stale v noci kojim sveho ročního syna.. a menzes jsem dostala v terminu. myslite že i přesto bych mohla byt těhotna? děkuji
Mohla.
@jaja84 píše:
Chtěla bych ti vidět do hlavy a vědět, co si myslíš
![]()
Mohla???
a jaktoze jsem dostala menzes teda?? a kdy bych mela teda zkusit udelat testik? chceme s pritelem miminko o prvni jsme se snazily 3roky..