Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já teda ne, ale vím, že těhotná může mít menstruaci do koce 3.trimestru. Pak už to bývají výjímky - ale zašla bych na gyndu pokud je to po 3.trim.
Ted v druhem tehu, jsem mela v prvnim cyklu od poceti velmi slabou ms 2dny.
Nevím, jestli to byla menstruace, ale cca 5 +3 mně v práci najednou píchlo a začala jsem lehce krvácet a to až do večera . Spíš jsem se bála, že jde o potrat. Nejpravděpodobněji šlo ale o uvrtání a růst embrya
![]()
Lidka a Sami píše:
já teda ne, ale vím, že těhotná může mít menstruaci do koce 3.trimestru. Pak už to bývají výjímky - ale zašla bych na gyndu pokud je to po 3.trim.
Já teda taky neměla MS, ale kamarádka první měsíc normálně. A chci se zeptat, jak tady Lidka myslela to, že do konce třetího trimestru… jako do porodu? Asi jsi to myslela jinak, zakladatelce by jsi to asi měla upřesnit ![]()
ano, stava sa to, ale vacsinou sa krvaca slabsie a kratsie.
je to sposobene tym, ze cast sliznice maternice sa stale odlucuje.
ale je to skutocne vynimocne.
majinka69 píše:Lidka a Sami píše:Já teda taky neměla MS, ale kamarádka první měsíc normálně. A chci se zeptat, jak tady Lidka myslela to, že do konce třetího trimestru… jako do porodu? Asi jsi to myslela jinak, zakladatelce by jsi to asi měla upřesnit
Myslím, že Lidka myslela konec prvního trimestru - nebo konec třetího měsíce a myšlenky to spojili dohromady
Já měla také MS, ale mnohem slabší a kratší než obvykle. Také jsem měla strach, ale miminko se udrželo, dnes už je to „velký“ 15ti měsíční chlapák ![]()
Ahoj,
měla jsem menstruaci normální a měsíc potom jsem měla jednodenní slabé krvácení a to už jsem byla v 8tt.
Kakika píše:majinka69 píše:Myslím, že Lidka myslela konec prvního trimestru - nebo konec třetího měsíce a myšlenky to spojili dohromadyLidka a Sami píše:Já teda taky neměla MS, ale kamarádka první měsíc normálně. A chci se zeptat, jak tady Lidka myslela to, že do konce třetího trimestru… jako do porodu? Asi jsi to myslela jinak, zakladatelce by jsi to asi měla upřesnit
já teda ne, ale vím, že těhotná může mít menstruaci do koce 3.trimestru. Pak už to bývají výjímky - ale zašla bych na gyndu pokud je to po 3.trim.Já měla také MS, ale mnohem slabší a kratší než obvykle. Také jsem měla strach, ale miminko se udrželo, dnes už je to „velký“ 15ti měsíční chlapák
Ahoj,ano,v prvním těhu jsem měla ms do druhého měsíce,ve druhém v prvním měsíci
Ahojky prosím máte zkušenost?.Když jsem před tydnem před ms měla styk,a mohlo by se povest těhu,dostavila by se ješte ta ms?mám ružoví výtok ten býva u ms.
Týden před ms, pokud ji máš opravdu pravidelnou, tak by muselo jít o hodně velkou náhodu, ovulace bývá většinou 10-16dnů před očekávanou ms. Tím neříkám, že by se nemusela posunout, někdy se to stane, ale jinak bych styk týden před ms nepovažovala za oplodňující.
@Gladys Děkuji také tomu neveřím jen jsem pomyslela na nahodou,ale bohužel mám ružoví výtok.
j8 MĚLA MS PRVNÍ DVA MĚSÍCE TĚHU KDYŽ JSEM JI TŘETÍ MĚSÍC NEDOSTALA ZJISTILA JSEM, ŽE JSEM TĚHOTNÁ
Ahoj

chtěla jsem se zeptat jestli některá zvás měla menstruaci i když už byla těhu. Moc děkuju za odpovědi