Mensez a přitom těhotná?

Anonymní
27.9.10 12:10

Mensez a přitom těhotná ?

Ahoj :wink:
chtěla jsem se zeptat jestli některá zvás měla menstruaci i když už byla těhu. Moc děkuju za odpovědi :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
713
27.9.10 12:19

ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
27.9.10 12:25

já teda ne, ale vím, že těhotná může mít menstruaci do koce 3.trimestru. Pak už to bývají výjímky - ale zašla bych na gyndu pokud je to po 3.trim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
27.9.10 12:27

Ted v druhem tehu, jsem mela v prvnim cyklu od poceti velmi slabou ms 2dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
27.9.10 12:34

Nevím, jestli to byla menstruace, ale cca 5 +3 mně v práci najednou píchlo a začala jsem lehce krvácet a to až do večera . Spíš jsem se bála, že jde o potrat. Nejpravděpodobněji šlo ale o uvrtání a růst embrya :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
27.9.10 12:39
Lidka a Sami píše:
já teda ne, ale vím, že těhotná může mít menstruaci do koce 3.trimestru. Pak už to bývají výjímky - ale zašla bych na gyndu pokud je to po 3.trim.

Já teda taky neměla MS, ale kamarádka první měsíc normálně. A chci se zeptat, jak tady Lidka myslela to, že do konce třetího trimestru… jako do porodu? Asi jsi to myslela jinak, zakladatelce by jsi to asi měla upřesnit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
27.9.10 12:42

ano, stava sa to, ale vacsinou sa krvaca slabsie a kratsie.
je to sposobene tym, ze cast sliznice maternice sa stale odlucuje.

ale je to skutocne vynimocne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
27.9.10 12:56
majinka69 píše:
Lidka a Sami píše:
Já teda taky neměla MS, ale kamarádka první měsíc normálně. A chci se zeptat, jak tady Lidka myslela to, že do konce třetího trimestru… jako do porodu? Asi jsi to myslela jinak, zakladatelce by jsi to asi měla upřesnit :mavam:

Myslím, že Lidka myslela konec prvního trimestru - nebo konec třetího měsíce a myšlenky to spojili dohromady :lol: Já měla také MS, ale mnohem slabší a kratší než obvykle. Také jsem měla strach, ale miminko se udrželo, dnes už je to „velký“ 15ti měsíční chlapák :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
27.9.10 13:34

Ahoj,
měla jsem menstruaci normální a měsíc potom jsem měla jednodenní slabé krvácení a to už jsem byla v 8tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
27.9.10 14:55
Kakika píše:
majinka69 píše:
Lidka a Sami píše:
Já teda taky neměla MS, ale kamarádka první měsíc normálně. A chci se zeptat, jak tady Lidka myslela to, že do konce třetího trimestru… jako do porodu? Asi jsi to myslela jinak, zakladatelce by jsi to asi měla upřesnit :mavam:
Myslím, že Lidka myslela konec prvního trimestru - nebo konec třetího měsíce a myšlenky to spojili dohromady :lol: Já měla také MS, ale mnohem slabší a kratší než obvykle. Také jsem měla strach, ale miminko se udrželo, dnes už je to „velký“ 15ti měsíční chlapák :srdce:
:roll: :lol: Ano, zase se jsem víc myslela, než abych se soustředila na to co píšu. Do konce 1.trim. je to běžné.
Pardon. :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
27.9.10 15:36

Ahoj,ano,v prvním těhu jsem měla ms do druhého měsíce,ve druhém v prvním měsíci

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.6.12 14:58

Ahojky prosím máte zkušenost?.Když jsem před tydnem před ms měla styk,a mohlo by se povest těhu,dostavila by se ješte ta ms?mám ružoví výtok ten býva u ms.

• Citovat
  • Upravit
31594
1.6.12 15:00

Týden před ms, pokud ji máš opravdu pravidelnou, tak by muselo jít o hodně velkou náhodu, ovulace bývá většinou 10-16dnů před očekávanou ms. Tím neříkám, že by se nemusela posunout, někdy se to stane, ale jinak bych styk týden před ms nepovažovala za oplodňující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.12 15:04

@Gladys Děkuji také tomu neveřím jen jsem pomyslela na nahodou,ale bohužel mám ružoví výtok.

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
1.6.12 15:27

j8 MĚLA MS PRVNÍ DVA MĚSÍCE TĚHU KDYŽ JSEM JI TŘETÍ MĚSÍC NEDOSTALA ZJISTILA JSEM, ŽE JSEM TĚHOTNÁ

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky