Jen tak poklábosit :-) - Brno

26.9.10 22:26

Jen tak poklábosit:-)

Je tady taky nějaká čerstvá těhulka z brna co by si jen tak poklábosila o tom jiným stavu, změnách, náladách apod? nebo klído i zkušená mamča co má trochu času na poplk? nejde o to, že bych neměla kamarády, jenže od ted jsou všichni tak nějak někde jinde než já, nikde nikdo těhotnej:-)… přítel chodí na směny a tak jsem doma často sama a ven chodíme převážně spolu:-) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9859
26.9.10 22:38

Ahoj, s Brnem mám společného jen to, že jsem se tam narodila, ale bydlím ve stř.Čechách :mrgreen:

Poklábosim ráda. Jsem ve 36tt. Zezačátku jsem taky neměla kolem sebe žádnou těhulku se kterou bych mohla probrat tu miliardu věcí co jsem nutně potřebovala vědět :hug: Za e-mimino jsem hrozně ráda. Holky tady jsou zlatý!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
26.9.10 22:58

Z Brna znám jednu maminu, ale jinak jsem z Prahy. Já jsem na tyhle stránky přišla před 3/4rokem a to už malé byly 3měs…ale když jsem potřebovala info tak jsem nemusela utrácet za hovor s mudrou a pokec se tu dá najít taky. :palec:
Též jsem za Emimi ráda :hug: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
27.9.10 08:45

Ahoj ja sem z brna a mam uz skoro 4 tydeni miminko a jak stary miminko mas ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
27.9.10 09:29

Lidko: to jsi mluvila o me ??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
27.9.10 10:36

tak velký zlobidlo chtělo klábosit a zmizí si :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
27.9.10 10:51
kattkka píše:
Lidko: to jsi mluvila o me ??? :lol:
:lol: :hug: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
21.10.10 10:18

Ahoj, taky jsem z Brna a klidně poklábosím o čemkoliv, jsem taky téměr pořád sama doma, teda sama s tím svým rarchem, ale ten ještě nic nenamluví :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3627
21.10.10 11:06
merett píše:
Ahoj, taky jsem z Brna a klidně poklábosím o čemkoliv, jsem taky téměr pořád sama doma, teda sama s tím svým rarchem, ale ten ještě nic nenamluví :mrgreen:

ahoooj, taky jsem z Brna, máme skoro stejně starého chlapečka. Co teď děláte? Mareček teď spinká a já opět vysedávám u PC :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
21.10.10 11:09
:mavam: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
21.10.10 11:12

ahoj holky, malej se teď vzbudil protože mě pošta dovezla balík oni zvoní jak když by člověk měl bejt hluchej, grrrrr, tak tu teď plácá vedlě mě do balkónovejch dveří a kouká jak venku lítají lístky ze stromů a já mám chvíli čas odpesat. Asi za chvilku dáme oběd a vyrazíme ven, jinak mě doma oplešatí hlava :lol: :zed:

• Citovat
  • Upravit
20296
21.10.10 11:13

Tak listy a vůbec stromy jsou nejlepší zábava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
21.10.10 11:15

no to jo, u nás na ně zíraj i kočky a loví je. Právě jsem si říkala že je celkem hezky že bych vytáhla malýho na deku a zkusila nějaký fotky s tím podzimním nádechem, malej sice půlku listí zbaští, ale co už :lol:

• Citovat
  • Upravit
3627
21.10.10 11:17

Jééé, tak to je jak u nás! taky čekám na balík a hrozím se, kdy zazvoní, ale malej právě volá z pokoje. Nakrmím a půjdem na chviličku ven, ale fakt jen na chviličku, mareček nějak v poslední době v kočáře bez rohlíku apod. nevydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
21.10.10 11:17

jé to by mohlo být hezký..to já si ozkouším až příští rok :lol: :lol:

tak se pak pochlub :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...