Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je tady taky nějaká čerstvá těhulka z brna co by si jen tak poklábosila o tom jiným stavu, změnách, náladách apod? nebo klído i zkušená mamča co má trochu času na poplk? nejde o to, že bych neměla kamarády, jenže od ted jsou všichni tak nějak někde jinde než já, nikde nikdo těhotnej:-)… přítel chodí na směny a tak jsem doma často sama a ven chodíme převážně spolu:-) ![]()
Ahoj, s Brnem mám společného jen to, že jsem se tam narodila, ale bydlím ve stř.Čechách ![]()
Poklábosim ráda. Jsem ve 36tt. Zezačátku jsem taky neměla kolem sebe žádnou těhulku se kterou bych mohla probrat tu miliardu věcí co jsem nutně potřebovala vědět
Za e-mimino jsem hrozně ráda. Holky tady jsou zlatý!!!
Z Brna znám jednu maminu, ale jinak jsem z Prahy. Já jsem na tyhle stránky přišla před 3/4rokem a to už malé byly 3měs…ale když jsem potřebovala info tak jsem nemusela utrácet za hovor s mudrou a pokec se tu dá najít taky. ![]()
Též jsem za Emimi ráda
![]()
Ahoj ja sem z brna a mam uz skoro 4 tydeni miminko a jak stary miminko mas ty?
Ahoj, taky jsem z Brna a klidně poklábosím o čemkoliv, jsem taky téměr pořád sama doma, teda sama s tím svým rarchem, ale ten ještě nic nenamluví ![]()
merett píše:
Ahoj, taky jsem z Brna a klidně poklábosím o čemkoliv, jsem taky téměr pořád sama doma, teda sama s tím svým rarchem, ale ten ještě nic nenamluví
ahoooj, taky jsem z Brna, máme skoro stejně starého chlapečka. Co teď děláte? Mareček teď spinká a já opět vysedávám u PC ![]()
ahoj holky, malej se teď vzbudil protože mě pošta dovezla balík oni zvoní jak když by člověk měl bejt hluchej, grrrrr, tak tu teď plácá vedlě mě do balkónovejch dveří a kouká jak venku lítají lístky ze stromů a já mám chvíli čas odpesat. Asi za chvilku dáme oběd a vyrazíme ven, jinak mě doma oplešatí hlava
![]()
no to jo, u nás na ně zíraj i kočky a loví je. Právě jsem si říkala že je celkem hezky že bych vytáhla malýho na deku a zkusila nějaký fotky s tím podzimním nádechem, malej sice půlku listí zbaští, ale co už ![]()
Jééé, tak to je jak u nás! taky čekám na balík a hrozím se, kdy zazvoní, ale malej právě volá z pokoje. Nakrmím a půjdem na chviličku ven, ale fakt jen na chviličku, mareček nějak v poslední době v kočáře bez rohlíku apod. nevydrží.
jé to by mohlo být hezký..to já si ozkouším až příští rok
![]()
tak se pak pochlub ![]()