Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
nějak se to člověk naučit musí…taky fotím jak debil, ale hlavní je že mě to baví
![]()
Ewule0712 píše:
Jééé, tak to je jak u nás! taky čekám na balík a hrozím se, kdy zazvoní, ale malej právě volá z pokoje. Nakrmím a půjdem na chviličku ven, ale fakt jen na chviličku, mareček nějak v poslední době v kočáře bez rohlíku apod. nevydrží.
to je jasný, oni přijdou vždycky když malej spí ![]()
ten náš drak naštěstí ještě vydrží, ale mě to moc nebaví chodit bezcílně po okolí…nechodíš s malým třeba někam do dětské kavárny?
RyBANA píše:
nějak se to člověk naučit musí…taky fotím jak debil, ale hlavní je že mě to baví![]()
jj, taky mě to baví a hlavně bude hromada fotek na památku když byl malej ještě mimino ![]()
merett píše:Ewule0712 píše:to je jasný, oni přijdou vždycky když malej spí
Jééé, tak to je jak u nás! taky čekám na balík a hrozím se, kdy zazvoní, ale malej právě volá z pokoje. Nakrmím a půjdem na chviličku ven, ale fakt jen na chviličku, mareček nějak v poslední době v kočáře bez rohlíku apod. nevydrží.
ten náš drak naštěstí ještě vydrží, ale mě to moc nebaví chodit bezcílně po okolí…nechodíš s malým třeba někam do dětské kavárny?
Nechodíme, 1) Mareček dopo i odpo spinká a 2) mě vadí jak tam ty děti hlučí
na to já nemám moc nervy, mě stačí, že hlučí doma pořád to moje dítko ![]()
no to je fakt, já tam byla teď nedávno a děsně mě štvalo jak ty děti okolo 2-3let tam běhali bez dozoru a brali ostatním hračky apod… jinak já tam občas zajdu, malej se doma nudí a když venku není nic moc je to lepší než sedět doma. Mají tam hromadu hračet který neznáme a náš Kuba tam vypadá spokojeně tak to sním chvíli vydržím ![]()
kometka2011 píše:
ahoj já jsem z Brna-Bohunic. Jsem ve 20 tt. ráda pokecám
vítej
seš doma nebo chodíš ještě do práce?
jsem doma už tři roky s prvním synkem Honzíkem.takže nějaký pokec s člověkem stejného pohlavví a podobného věku se hodí ![]()
merett píše:
no to je fakt, já tam byla teď nedávno a děsně mě štvalo jak ty děti okolo 2-3let tam běhali bez dozoru a brali ostatním hračky apod… jinak já tam občas zajdu, malej se doma nudí a když venku není nic moc je to lepší než sedět doma. Mají tam hromadu hračet který neznáme a náš Kuba tam vypadá spokojeně tak to sním chvíli vydržím
A kam chodíte? Já bydlím v centru, takže máme poblíž jen to kavárnu na Husove.
Ahoj, tak já se přidávám, mám 4,5měsíční holčičku, zatím nejsem doma tak dlouho tak se to ještě dá, ale myslím, že za chvíli už mi to přijde všechno strašně stereotypní, takže obdivuju vás co jste doma už třeba rok a víc:) i když vím, že mě to samozřejmě čeká taky
Naštěstí před pár dny nám zavedli internet tak to je zas o něčem jiným, ten čas utíká, že člověk ani neví jak, že
Taky bydlím poblíž centra jako EWULE0712. Byla jsi už někdy v té kavárně na Husove jak zmiňuješ. Jednou jsem tam chtěla jít, ale bylo ještě celkem hezky tak jsme zaparkovaly v cukrárně na zahrádce, ale zajímalo by mě jak to tam vypadá
pomni píše:
Ahoj, tak já se přidávám, mám 4,5měsíční holčičku, zatím nejsem doma tak dlouho tak se to ještě dá, ale myslím, že za chvíli už mi to přijde všechno strašně stereotypní, takže obdivuju vás co jste doma už třeba rok a víc:) i když vím, že mě to samozřejmě čeká takyNaštěstí před pár dny nám zavedli internet tak to je zas o něčem jiným, ten čas utíká, že člověk ani neví jak, že
Taky bydlím poblíž centra jako EWULE0712. Byla jsi už někdy v té kavárně na Husove jak zmiňuješ. Jednou jsem tam chtěla jít, ale bylo ještě celkem hezky tak jsme zaparkovaly v cukrárně na zahrádce, ale zajímalo by mě jak to tam vypadá
Ahoooj,
byla jsem tam jednou a dokud si Mareček sám nevyhraje a nebude chodit, tak atm asi nepůjdu. Myslím, že je to fajn pro větší děti, ale pro takového prcka nevím. A opravdu mi hodně vadí ten dětský křik a to, že některé maminky si svých dětí nevšímají a ony tam pak zlobí. raději se potkávám u mě nebo u kamarádky, která má o měsíc mladší holčičku.
venku jsme vydrželi jen půl hodiny, strašně tam fouká a máme nějaký pochroumaný kolečko u kočárku ![]()
jinak na Husove jsem byla jednou, je to tam celkem male to místo na hraní, bydlím v žabinách tak mám blízko hernu na Purkynové, je to tam o dost větší a je to tam i víc oddělené pro větší a menší děti, mají dokonce i místo jen ležící děti. Náš Kuba už si dost vyhraje s hračka tak si tam chodíme hrát s těma co doma nemáme, je to fajn, až na ty děti který si rodiče nehlídají, ale co už, nebudu kvůli nim sedět doma
merett píše:
venku jsme vydrželi jen půl hodiny, strašně tam fouká a máme nějaký pochroumaný kolečko u kočárku
ale fotka dobrá! ![]()
no pokud se bude čím chlubit, já jsme takovej fotograf amatér začátečník a 99,9% fotek není vůbec použitelných
i když já schovávám všechny ne úplně rozmazaný jen tak na památku