Jen tak poklábosit :-) - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
21.10.10 13:33

to centrum Brna závidím…už mi hrabe ze sídliště, není kam chodit a když chci do města, tak jsou narvaný trolejbusy kočárkama, že už se tam nevlezu :zed:

v létě jsem chodila pěšky, ale teď na to teda nemám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
21.10.10 15:49

a myslíš že ve městě je to lepší? když bys bydlela tam tak by ti z toho taky hrabalo a ven z města taky pořádná štreka, my bydlíme tak napů a taky žádná výhram do města daleko (jít pěšky - trolej nemám ráda hlavně ty důchodce co koukají jako že překážíš) a ven z města taky daleko, tak tady kroužím jak satelit kolem baráků a nevím co dělat…

• Citovat
  • Upravit
18305
21.10.10 16:17

Merett, záleží na tom kde v Žabinách bydlíš. Někde je do lesa docela blízko, i když jsou tam dost strmé kopečky, že jo… :wink:

Na vysvětlenou: moje první láska bylelav Kohoutkách na konečné trolejáku… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
21.10.10 16:22

Jo aha, teď se dívám, blízko na Purkyňovu, tak to nejbližší „les“ by asi byly zahrádky pod Palačákem, že jo… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
21.10.10 16:27
Jura007 píše:
Jo aha, teď se dívám, blízko na Purkyňovu, tak to nejbližší „les“ by asi byly zahrádky pod Palačákem, že jo… :pankac:

no možná blíž Wilsonův kopec ale tam se mě pravda moc chodit nechce :think:

ale spíš to bylo myšleno že bydlet v centru není žádná výhra…

• Citovat
  • Upravit
3627
21.10.10 19:16

Mě to úplně vyhovuje, mám všechno kousek, když si vzpomenu, že musím něco koupit, tak není problém. Jsem za to moc ráda, navíc skoro vždycky ve městě potkám někoho známého. Ale stejně se občas dost nudíme :o))
Dneska jsme byli OPĚT ve městě a pak v Lužáneckým parku, malýho jsem na chvilku vytáhla z kočárku, ťapkal kolem lavečky a pak šup domů a teď už spinká. Co u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
21.10.10 20:58

u nás se spinká až okolo 20hod, snažím se to posouvat kvůli té změně času co má přijít za týden. Pak jsem uklidila celej byt po tom našem tornádu a jsem úplně vyfluslá… No vidíš na Lužánky jsem úplně zapoměla, tam je to teď docela hezký že jak jsou tam ty jezírka apod…

• Citovat
  • Upravit
3627
21.10.10 21:16

Je tam krásně, fakt, ty barevný stromy a tak, spousta pejsků, což se Marečkovi moc líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
21.10.10 21:20

bych tam mohla vyrazit s naším malým s foťákem, nějak mě to chytlo :-D tam to bude barevný a snad ho neposadím do nějakýho pejskovýho kokina :oops:

• Citovat
  • Upravit
20296
22.10.10 09:07
Jura007 píše:
Merett, záleží na tom kde v Žabinách bydlíš. Někde je do lesa docela blízko, i když jsou tam dost strmé kopečky, že jo… :wink:Na vysvětlenou: moje první láska bylelav Kohoutkách na konečné trolejáku… :wink:

tam jsem chodila do školy…moc se mi tam líbí…ale teda že jsem se projela každej den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
22.10.10 09:08

já jsem duší štatlař, takže pro mě je centrum TOP :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
22.10.10 10:03
RyBANA píše: