Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak já testovala od 8DPO (ovulaci jsem věděla naprosto přesně). Vždy z ranní moči, vždy mamatest 10. A už 9DPO tam byl duch
A na to že to bylo tak ranné stádium těhotenství, tak sílil hezky každý den.
Neradim testovat před ms.O druhé početí jsem usilovala 5 měsícu s toho jsem dvakrát měla pocit že jsem těhu a testovala sem týden před ms a měla sem 2 x// a ms dorazila.Nevim zda se jednalo o časné potraty nebo vady testu.Pak už sem se bála testovat ![]()
děkuju vám moc
a GLADYS a to jsi měla za jak dlouho před ms ?
Já měla pozitivní test před očekávanou Ms - 5 dní předem na mamatestu. mám ovulaci 9. den cyklu - vím to přesně. Nicméně poprvé dorazila mentruace, takže zklamání a podruhé se teda zadařilo, a narodil se nám Kryštof. Takže test pozitivní být může, ale bohužel to opravdu nemusí ještě nic znamenat. Ale držím pěstičky ať to vyjde
Ahoj název si nepamatuju, ale test stál okolo dvou stovek, koupila jsem ho v lékárně a je to test pro stestování až 4 dny před očekávanou MS. Testovala jsem dva dny před očekávanou MS a na testu plus. A těhu jsem ![]()
Anonymní píše:
Ahoj holky,
prosím chtěla jsem se zeptat na vaše testovací zkušenosti,kdy jste testovali ? A jakým testem ? kdy vám ukázal test // ? Stalo se vám některé že vám vyšel pozitivní test týden před očekávanou MS ?
Mockrát děkuju za vaše odpovědi
testovala jsem 3dny před očekávanou MS testem Mamatest citlivost 10 i 25. Bylo to 11-12tý den po ovulaci a…tohle se mi už ukázalo
Já jsem testovala z ranní moči 3 dny po vynechané menstruaci a na testu jsem měla slušnou dálnici. Test jsem zopakovala za další 2 dny už z odpolední a dálnice byla ještě výraznější. Podle mě nemá moc smysl testovat před příchodem MS, protože jak už tady někdo psal, tak test může být pozitivní, protože došlo k oplodnění vajíčka a to začalo nějaké to HCG vylučovat, ale nebylo schopné se zavrtat a nakonec odešlo ať už normálně s MS v termínu nebo opožděně.
ahoj, já měla den před očekávanou ms test negativní, odběr krve na HCG (pořád sem měla pocit, že ,,to" vyšlo) také negativní a o čtyři dny později na testu stejně silná čárka jako kontrolní a podle odběru krve u mého gynekologa, HCG v krvi kolem 2000, takže u každého je to velice individuální
Já mám luteálku 14 dnů, takže to bylo 6dnů před očekávanou ms.
Testování před ms a když pak přijde ms, to určitě je zklamání, nicméně byla jsem připravená i na tuto variantu. Ale když jsem viděla, jak čárky krásně den ode dne sílí, tak jsem si říkala, že by se fakt muselo stát něco zásadního, aby to nevyšlo.
Ahojky.
Dnes jsem 9DPO a do MS mi zbývá6 dní a mám pozit. Mamatest 10.
Omlouvám se za anonimitu. Ještě to nechci šířit. V květnu jsem potratila tak se bojím, aby to vyšlo.
Ahoj chci se vás poptat zda má cenu spoléhat na těhotenský test.. Poslední MS jsem dostala 12.1. a tento měsíc jsem jí dostala (pokud se to tak dá nazvat) zhruba ve stejný datum ale bylo to pouze špinění což byla záležitost jednoho dne..Od té doby nic.. Pozoruji na sobě nafouklí pod bříšek, bolesti jako při MS, ranní nevolnosti atp. Jen mě udivuje ten jeden den co to bylo..Máte někdo podobné zkušenosti? Váhám nad tím testem, ale aby nebylo brzo.. Ráda bych zjistila jak na tom jsem ![]()
No brala jsem to jako krajní možnost ale asi mě to nemine… Zítra k němu skočím.. ![]()
Ahoj holky,
kdy jste testovali ? A jakým testem ? kdy vám ukázal test // ? Stalo se vám některé že vám vyšel pozitivní test týden před očekávanou MS ?
Mockrát děkuju za vaše odpovědi 
prosím chtěla jsem se zeptat na vaše testovací zkušenosti,