Vázání šátku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3249
22.1.12 13:47

vázání šátku

Prosím prosím moc, nevíte o nějakém kurzu na vázání šátků kolem Plzně, případně Klatovy a Domažlice? Nebo nebyla by tu nějaká maminka, ochotná mi to ukázat a zasvětit? A ještě bych potřebovala poradit, šlo by to už teď, jsem v 7 měsíci, nebo mám počkat, až bude mimčo na světě? Moc moc předem děkuju. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10713
22.1.12 14:02

Já bych počkala až se narodí. O kurzu nevím, já to mám taky kus cesty… Ale třeba se někdo ozve.
Jinak já se učila podle videa od vonzino1 na youtube.
A za druhé doporučuju stránky nošenídětí.cz, je tam větší koncentrace nosiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13709
22.1.12 14:03

Koblížku podívej se na www.nosenideti.cz, je tam i fórum. V sekci Najdeme se? najdi Plzeňsko a napiš tam, určitě někoho ochotného najdeš. A dokud jsi těhotná, studuj videa (např. zde http://www.youtube.com/results?… - kolíbky, případně kříž s kapsou uvnitř), zkus si to třeba s medvídkem, ať víš o co jde. Pak ti to s miminkem už půjde líp ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
22.1.12 14:10

moc děkuju, podle videí zkouším, no u nás to odnesli psi chudáci, ale pořád mi přijde, že v tom mám mezery, je to takový jako namotaný, neuspořádaný, aby to malý pak nevypadlo, zkusím to nošenideti. Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
22.1.12 14:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
22.1.12 15:00

Počkej, ty vážeš do šátku psy? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
22.1.12 15:13

Raději bych zkoušela vázání s panenkou :P . Sice je lehká a nemrská se jako živé miminko, ale přeci jenom má aspoň podobné tvary…pejsek je poněkud jiná kategorie :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
22.1.12 15:34

jojo, do kolíbky:-D popadnu ho, položím na záda a oni tam kupodivu i drží, proporce v týhle poloze mají na pohled jako taková ta pěkná vánočka:-D no mně panenka přišla moc lehoučká, ale asi by byla lepší, to uznávám…ale doma žádnou nevedu:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
22.1.12 15:40

Ty jsi dobrá :mrgreen: To mě fakt nenapadlo, ale my máme třicetikilový tele, to vy máte, předpokládám, menšího psa :lol:
Já se to teda taky učila podle videí na youtube. Např. http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
22.1.12 15:43

No ten větší má deset a menší osm, takže se srolovat a uhňácat do nějakýho tvaru dali no. Akorát chudáci blbě koukaj, co to zas blbnu, ale jsou splachovací. No já podle těch videí vážu, ale tam to vždycky je pak takový uhlazený, nikde nic neční, a já vypadám jak ve špatně utaženým obvaze :-D a to mám elasťáka Mobyho, prostě jsem dřevo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
22.1.12 16:03

Z toho si nic nedělej, Vonzino to má vždy jak ze žurnálu. Hlavně aby byli pejskové správně podsazení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
22.1.12 16:04

no jo tovíš to už je horší na těch to fakt nepoznám. No má to krásný, hned se mi to líbí právě o to víc, že to miminko v šátku prostě vypadá nádherně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí