Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
U nas byla svatba do roka a do dne, jak se rika. A vice mene jsem ji naplanovala ja. Mojemu to bylo jedno. Vzdycky rika, ze vedel, ze jsem ta prava, takze i kdyz se chtel puvodne zenit mnohem pozdeji, tak nebylo na co cekat, kdyz me potkal tak brzy ![]()
My chteli typickou valaskou svatbu, ve valasskem stylu a tak jsme ji meli ve Valaskem senku, kde to teda nebylo zrovna nejlevnejsi.
Takze meli jsme asi tak 60-70 lidi a se vsim vsudy nas to stalo asi 200 tisic. ![]()
U nás jsme se taky dohodli, aby se malá nedivila proč se tatínek podepisuje tak aa maminka jinak. Bylo nás 50 lidí a stála nás asi 50 - 60 tisíc.
Já tedy do dnes lituji že jsem se nechala odradit od svatby u moře. tchyně chodila a říkala jak tam chce být, a po svatbě zase že jí to bylo jedno, že jsme měli jet
Ale já si jí vždycky přála na pláži, v písku, jen lehké šaty… no a stála by nás myslím stejně ![]()
Ahoj, my měli jen 20lidí…a to jen oběd s dortem a zákusky. Zbylo i něco na výslužky a vyšlo nás to všechno cca na 25 tisíc ( a v tom jsou prstýnky, kytky, dort a zákusky, polévka s knedlíčky, svíčková, oblek a půjčení šatů a pití při obědě. ![]()