Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, dnes jsem byla na velkem utz ve 20tt, vse ok, jen miminko nespolupracovalo, takze jsme nevidely pusinku a spatne lezelo a pani doktorka nevidela levou ledvinu, tak nas objednala k odbornikovi za 14dnu, ale Ja uz plasim a mam strach co bude
nemely jste neco podobneho?? Dekuji za kazdy komentar ![]()
@nykolina neboj, tohle je naprosto normalni. Ja ted naposledy byla 3×, nez našli vsechno co potřebovali. Tady se mu nechtělo spolupracovat a nereagoval na nic. Podruhy viděli daleko vic a potřetí uz úplne vsechno;) uz krasne ukazoval vsechno;)
Mě doktorka málem nacpala tu sondu pupkem rovnoudo břicha, jak se snažila ledviny pořádně zobrazit
Byla jsemna tom utz asi hodinu, nakonec se podařilo.
Buď vklidu, je tojen nedokonalost zobrazovací techniky ![]()
Klid, v tehotenstvi je vetsi plynatost, jde to videt nekdy spatne, i kdyz miminko spolupracuje. Aspon provedou dukladny ultrazvuk ![]()
@Bibi239 @babetka333. Dekuji holky, ja uz videla jak ji nema a proto nas poslila ke specialixtovi ![]()
@blumen ja doufam ze vse bude ok..do ted vsechny testy byli ok..
Já jsem taky byla vystrašená, když mi dr řekla, že jí tam nevidí.
Tak jsem chvíli „cvičila“ a za 1/2 hodiny tam byly obě.
Neboj, to je jen předpotopní technikou. ![]()
@jitka 11 tak jako ja byla soukrome kde maji prej nermodernejsi, ale pani doktorka me neposlala ani na 10min se projid a hned me napsala k odbornikovi..
Neboj, ona se objevi ![]()
synovi v tomto tydnu nemohli najit jedno oko, vlastne celou ocnici v lebce… nepomohlo ani cvicit, nic, lezel proste spatne natoceny… tak ze to zkontroluje za mesic a uz tam bylo, byl blbe natoceny ![]()
@soney tak to jsi me klidnila, nam oci ukazala, zaludek, pupecni, srdicko, mozek..jen tel oblicej nesel videt a ta leva ledvina a jeste prej zkountroluji srdicko, ale ve zprave mam napsane ze srdce je pravidelne.