Večerní probouzení na jídlo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
31.7.22 12:05

Večerní probouzení na jídlo

Zdravím, jdu jsi sem pro radu. Mám dceru které je rok a 7 měsíců. Přestala chodit spát dopoledne, tak chodí spát okolo 19-20h večer. Pije ještě UM před spaním, má Kendamil 3. Ale za hodinu se probudí a chce papat. Pití ji podávám, občas se napije ale jinak proste papání. Tak jsem ji teda já blbka naučila na přesnídávkové kapsičky a vypije jich 5-6 za noc. Každou hodinu je vzhůru, vypije si tu svojí kapsičku a spí dál. Když nemá kapsičku tak se probudí okolo půl noci a nespí 2-3 hodiny. Když ji tu kapsičku nedám, tak je řev. Přes den mi nechce jíst, protože pořád líta a nemá čas. Když už teda jí, tak u toho blbne, že z toho jídla snad ani nic nemá. Jí pravidelně každý 2-3 hodiny. 🤦🏻‍♀️ Co dáváte prosím vy před spaním dětem nebo já už se v tom fakt ztrácím a jsem z toho jen na nervy????

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18535
31.7.22 12:19
@Anonymní píše:
Zdravím, jdu jsi sem pro radu. Mám dceru které je rok a 7 měsíců. Přestala chodit spát dopoledne, tak chodí spát okolo 19-20h večer. Pije ještě UM před spaním, má Kendamil 3. Ale za hodinu se probudí a chce papat. Pití ji podávám, občas se napije ale jinak proste papání. Tak jsem ji teda já blbka naučila na přesnídávkové kapsičky a vypije jich 5-6 za noc. Každou hodinu je vzhůru, vypije si tu svojí kapsičku a spí dál. Když nemá kapsičku tak se probudí okolo půl noci a nespí 2-3 hodiny. Když ji tu kapsičku nedám, tak je řev. Přes den mi nechce jíst, protože pořád líta a nemá čas. Když už teda jí, tak u toho blbne, že z toho jídla snad ani nic nemá. Jí pravidelně každý 2-3 hodiny. 🤦🏻‍♀️ Co dáváte prosím vy před spaním dětem nebo já už se v tom fakt ztrácím a jsem z toho jen na nervy????

To není o hladu, ale o zvyku. Kluk mi jednou usnul bez večeře, takže taky dostal kapsicku když se vzbudil at zase muze spát… no pak to na me zkoušel… takže smolik, nedala jsem driv než se na to naučil. Večeře má klasiku jako většina - zbytky od oběda, pečivo s něčím… hlavně slané s bilkovinama, takze žádný kase, palačinky atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
31.7.22 12:23

No, zadelavas ji na problem ne jen s jidlem, ale i se zuby. Takove mnozstvi cukru, ac z ovoce, rozhodne neni zdrave. A to ja nejsem uplne „svata,“ taky jsme meli obdobi, kdy syn nekdy v noci dostal banan, ale 5-6 kapsicek denne je proste brutal, sorry..Co ji k veceri? Nenaji se poradne aspon vecer? Nekdy deti maji obdobi, kdy pres den ji blbe, ale tohle je fakt extrem teda.
Ja delavala varenou veceri, a kdyz tak jeste de snazila neco docpat pred spanim, co zaplni zaludek, u aktivniho ditete bych se nebala neceho, co byva spis ranni jidlo - ovesna kase treba s tim bananem, pry to ma i nejake uspavaci slozky dokonce. Horsi nez 6 presnidavek za noc to nebude urcite :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
31.7.22 12:50

Dítě mělo večeři, šlo se koupat a pak mlíko, vyčistit zuby. Na jídlo se přestaly budit po roce, ve věku dítěte zakladatelky už neměly ani to mlíko po koupani, protože začli mít po UM řídkou stolici.

Nezbývá než prostě vytrvat, nedat a naučit dítě, že se jí ( a jí se jídlo, ne křupky, kapsičky a podobně věci či se napájet Uym místo jídla) přes den. Už je dost staré, aby tomu rozumělo. Holt to bude chvili s řevem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
31.7.22 13:06

Moje deti v tomto věku večeři, pak mléko před spaním, vycistit zuby a spat. Kapsičky v noci teda v žádném případě. Jednak mu tim ničís zuby a druhak kdyz sni 5 kapsicek za noc, tak je jasny, ze pres den moc jist nebude. Takze nedat, vydržet řev a davat kvalitní vecere. Ja dávala bud zbytek od oběda nebo hustou polévku, chleba a k tomu bílkovinu a zeleninu…je hodne moznosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6897
31.7.22 13:15

No, co chceš slyšet? Naučila jsi ji brutální, nezdravou krávovinu. Takže teď nezbývá nic jiného než nedat, vytrvat. Dala bych sytou večeři, a pak až snídani. Při probuzení v noci bych max. nabídla vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
31.7.22 13:27

To nedelas nic jineho nez kupujes kapsicky, ne?
Proste nedat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
31.7.22 13:30

Dcera měla taky období, že přes den jedla jak mravenec, a pak 15 minut po uložení a pohádce kňourání, že má hlad a chce tohle a tamto. Poprvé jsem jí vyhověla, pak už to zavánělo práve budováním blbého zvyku, tak jsem jí dala kousek něčeho „neatraktivního“, co určitě nebude vyžadovat, jen, že na to má chuť. Suchý starší rohlík s vodou třeba, a za tři dni bylo po nočním dožadování jídla.
Spolu s tím, jsem dělala psí kusy, aby se najedla před spaním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
31.7.22 17:26

Jistěže přes den nejí, když je nacpaná z noci. Takhle se stávají lidé obézními - celý den nejí a večer vyluxují lednici. Ráno pak hlad nemají, což je logické, když jsou nacpaní ještě z večera. Nemá cenu doporučovat, co dát k večeři. Začni tím, že jí v noci nic nedáš, holt jednu dvě noci bude řev, ale jak pak bude ráno hladová, začne jíst normálně přes den a v noci nebude mít tu potřebu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22809
5.8.22 08:07

Počkej a co zuby? To jí je brzy rozezžere!
Normálně bych ji dala večeři okolo 18-19h a před spaním UM. V noci jen napít, připadne UM, ale měla by vydržet do rána.
Musíš být pevná a jídlo ji v noci nedat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí