Večerní probuzení

17
3.4.22 20:48

Večerní probuzení

Ahoj, budí se někomu večer děťátko po prvním uspání po 30-40 minutách? Nám krásně usne, po 30-40 min je vzhůru a pak spinká cca 6 hodin v kuse :andel:. Čím může být to probouzení? Máme to tak každý den. Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
pet p
3.4.22 20:52

Spánek probíhá v cyklech. U dětí trvá cyklus těch 30-40 min a dítě může při přechodu do dalšího cyklu procitnout. Postupem času se cykly prodlužují, u dospělých je to myslím cca 90 min.

• Citovat
  • Upravit
65320
3.4.22 20:59
@pet p píše:
Spánek probíhá v cyklech. U dětí trvá cyklus těch 30-40 min a dítě může při přechodu do dalšího cyklu procitnout. Postupem času se cykly prodlužují, u dospělých je to myslím cca 90 min.

aha, zajímavý, já se často budím tak za hodinu, dvě, když jdu dřív spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2033
3.4.22 20:59

Ano, 9m se budí také po 30 minutách již několik měsíců. Pak je dvě hodiny vzhůru ajde spát v lepším případě v půl desáté, v horším až se mnou. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet p
3.4.22 21:06
@vokishka píše:
aha, zajímavý, já se často budím tak za hodinu, dvě, když jdu dřív spát.

Při změně těch cyklů může procitnout i dospělý, ale spíš si to často neuvědomí a plynule přejde do dalšího cyklu. Přesněji si to ale nepamatuju.

• Citovat
  • Upravit
4615
3.4.22 21:11

Anoo, budi, i ted v roce. Obcas se mu povede ty cykly propojit a spi cca hodinu dvacet nez se probere. Jakmile jdu taky spat (spi s nama), tak uz spi lepe a ani nevim, jak se v noci budi, kojim a spim u toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
3.4.22 21:37

U nas jsme taktez zazivali a to docela dlouho. Cca od 5 mesicu do nejakych 13. I ted (skoro 15m) se to obcas jeste stane.

Dalsi velka hitovka byla bdici okna treba od 1 do 5 do rana, to trvalo taky par mesicu :lol: i ted se to taky obcas povede.

Naopak nyni zaciname najizdet na problematicke usinani- porad se vrti a seda a utika. Jedine, co nas zatim minulo, je brzke ranni vstavani pred 6, ale predpokladam, ze jsem si to prave a zakrikla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
3.4.22 21:50

Take to znam. Jen jsem se sama dostala do postele, tak rev. Preslo to samo. Ale i ted jsou velke a spi urcity cas jak zabite a pak se prevaluji a hekaj a zas zaberou. Sama vim ze se budim po 1-2hodinach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2004
3.4.22 22:01
@panda1994 píše:
Ahoj, budí se někomu večer děťátko po prvním uspání po 30-40 minutách? Nám krásně usne, po 30-40 min je vzhůru a pak spinká cca 6 hodin v kuse :andel:. Čím může být to probouzení? Máme to tak každý den. Děkuji :hug:

Pokud po tom jednom probuzení spí klidně, tak můžeš být v klidu. Mě se mimčo jednu dobu budilo co půl hodiny a trvalo to klidně do 23-24 hodin..teď má 2,5 roku a poprvé se probudí mezi 21-22:30..když se za noc probudí dvakrát, je to paráda, jinak to zvládne víckrát a máme klidně od půlnoci do 2:30 čas, kdy nespíme, prostě sebou furt mele, něco říká, jako za trest. Do školky vstáváme v 6, o víkendu, ač nemusí, tak klidně před 5 🤦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí