Večerní usínání - 21 měsíců

veselabaculka
3.1.12 20:04

Večerní usínání 21 měsíců.....pomoc

Potřebovala bych prosím poradit od maminek, které tím taky prošly, co na jejich dítka zabralo. Naše holčička usínala v pohodě- nejdýl do deseti minut spala- sice jsme tam museli ležet taky, ale to mě zas tak nevadilo. Je to asi 14 dní, co jí to usínání trvá klidně i 45 minut.Spí ve své postýlce s námi v ložnici. Takže tam ležíme (střídáme se s manželem při usínání)u postýlky na své posteli a čekáme. Hrůza. Co s tím???????? Je to fakt náročné.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
3.1.12 20:10

Ahoj. Pokud nejste ochotni zkusit Eastwilla, tak už zbývá jen vydržet a uspávat dál. U starší dcery nepomohlo nic (na Eastwilla jsem neměla odvahu, nevydržela jsem dýl než čtvrt hodiny), mladší usíná sama od návratu z porodnice. Zato v noci teď už několik týdnů se několikrát vzbudí a má hysterák, dokud k ní nepřijdu já (většinou jí ani tatínek nestačí) a nevezmu si ji do postele (nebo si k ní nelehnu). Jednou mi i ze vzteku omdlela, takže nemám odvahu nechat ji řvát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
3.1.12 20:16

Ahoj, my jsme to měli podobně. Vojtí pořád usínal v pohodě, do 10min. spinkal :) A pak najednou přestal chtít večer spát, trvalo mu to třeba i hodinu, nebo dýl. Pořád jen brečel. Pak přestal spát přes den a večer usíná úplně v pohodě. Sice u něj musím sedět, ale nejdýl do 15minut spinká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
3.1.12 20:20

čteš jí na dobrou noc pohádky?Já malou uspávala do 20 měsíců,taky jsme to tak měli nejdříve usínala do pár minut a pak se to prodlužovalo a trvalo to i hodinu,nakonec jsem jí řekla že maminka jde umývat nádobí po večeři,dala jsem jí tu knížku kterou jsem zrovna četla ať si ji dočte a odešla,ani nepípa od té doby usíná sama,jo a při tom nádobí jsem dělala rámus aby věděla že nelžu,slíbila jsem jí že se na ní budu chodit koukat takže jsem tam vždy jukla a pochválila jí jak krásně leží a čte si pokud dlouho spí po obídku tak si vydrží prohlížet knížku i hodinu,nevolá mě jen si povídá sama se sebou nebo si zpívá sem tam vyleze z postele a dojde si pro nějakého plšáka ale nechodí za náma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veselabaculka
3.1.12 20:20

Dančí: Peťa ale po obědě usne do pěti minut- je fakt unavená, tak to rušit asi ještě nebudeme…ale závidím:-)

• Citovat
  • Upravit
559
3.1.12 20:28

Veselabaculka, já jsem mu to odpolední spaní taky rušit nechtěla, tak nějak si to zrušil sám. Večer řádil i třeba do 9nebo 10hodin. Tak jsem ho nedala spát přes poledne a večer to bylo v pohodě. On teda už nebyl přes den unavenej a to spaní nevyžadoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
3.1.12 20:29

Měla jsem to stejné střídaly jsme se tam všichni někdy to trvalo i hoďku a půl je to fakt dost náročné mě pomohlo když jsem si tam dala počítač sedla jsem si vedle postele a prostě brouzdala po netu malá byla spokojená a i já byla, :lol: postupně se ta doba začala zkracovat a ve finále začala usínat sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
3.1.12 20:43

Mě junior nespal nikdy, uspávala jsem ho vždycky, nejdřív u prsu, pak v náručí, teď s ním ležím a nechám se okopávat a trhat si vlasy (jinak neusne, přes den ani na noc) žádnou drasťárnu na něj zavádět nebudu, nesnáším když brečí. Zatím ještě žiju tak to nějak vydržím pokud bych kolabovala tak nechám vybrečet, ale myslím že to zvládnu. V noci se budí 3-5× přes den 1× vždycky musím douspávat. Spíme na matracích vedle sebe takže v noci se stačí přimazlit, pokud nevyžaduje mlíko. Ale to mu chci po 2 narozkách odbourat, tak uvidíme, třeba někdy bude spát celou noc a já se po letech vyspím taky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
3.1.12 21:30

Ahoj, nečetla jsem ostatní příspěvky, ale měla jsem to stejné…do dvacateho mesice jsem u nej lezela a běda, jestli jsem se zvedla z postele, už byl zase řev..
takže jednoho krásného dne jsem řekla dost a vysvetlila jsem malemu, ze jsem proste vedle v obyvaku a kdykoliv spustil, tak jsem se mu ozvala, ze sedim vedle..
Estevill na nas vubec nezabral, nebojim se rict, ze to snad bylo jeste horsi..
Trvalo to opravdu asi tri dny a malej se naucil usinat sam…
Hodne stesti! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
3.1.12 22:27

U nás bylo také období, zkazilo se to u babičky, než jsme tam jeli, usínal sám, pak u babi se bál, musela jsem tam být s ním a chtěl to i doma. Postupně to zas přešlo, zabral tatínek, kterýho bere v tomto jinak než mě. Já to nechala plynout, až se to zase spravilo. :nevim:
Mmch, doteď uspává pouza táta, předám mu nachystané dítě a odcházím, on ho dá do postýlky, popovídá, odejde cca za 10 minut a prcek si usne sám. Když nemůže tatínek z nějakého důvodu uspávat, tak já tam musím sedět na zemi u postýlky tak dlouho, dokud neusne, nemůžu odejít, jak se pohnu, řev. Tatínek odejít může v pohodě. :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí