Večery s dětmi na dovolené

1185
7.6.11 00:18

Večery s dětmi na dovolené

Možná to bude pro někoho hloupý dotaz, ale začínáme právě teď řešit, kam pojedeme na dovolenou. Chtěli bychom tady v ČR. Máme 2 děti - 1 a 2 roky. A přemýšlíme, jaký objednat pokoj - dvoulůžkový nebo apartmán. Samozřejmě je tu i cenový rozdíl. Když dáme večer děti spát, tak taky nepůjdeme v devět hodin spát i my … Ony ale potřebují klid. Jak to máte vy, jak to řešíte na dovolené? Díky moc za odpovědi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
7.6.11 02:00

Jezdíme do chatky(více pokojové) nebo apartmánu.Máme to jako ty,nechceme malého rušit a i při intimních chvilkách máš určité soukromí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
7.6.11 06:43

Ahoj, já neporadím. Mám prcka 14m a taky jsem zvědavá jak to budeme řešit. Tak se těšim co ti jiné maminky napíší a poradí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
7.6.11 06:48

My tedy během dovolené rezignujeme na soukromý život a chodíme spát s dětmi. Po zkušenostech - stejně bez nás neusnou v cizím prostředí a my jsme po dni s nimi v neznámém prostředí, kde je člověk ani na minutu nesmí spustit z očí, tak unavení, že většinou usneme s nimi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10799
7.6.11 06:56

Apartmán a večery trávíme v kuchyni, a pokud pokoj, tak v penzionu s hospodou… necháme děti na chůvičce a jdeme do hospody.
Apartmán má i výhodu, že když jsou děti samy v pokoji, tak ráno vydrží spát tak o hodinu déle než s náma :lol:

Není to hloupý dotaz… pro mě jsou večery podstatnou součástí dovolené :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
7.6.11 07:05

My měli pokoj objednaný,a večer jsme chodiliho hospody,která byla jen po schodech.A měli jsme chůvičku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
7.6.11 07:35

Chodíme spát z dětmi, neb je necháme vyřádit do mrtva a pak jsme už det i mi. takže většinou tak kolem půl desáté desáté uléháme společně.
Imtimní chvilky na dovolené :think: Co to jsou intimní chvilky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
7.6.11 08:11

Tak my jezdíme každý rok na penzion a malý spí s náma.U cizích by stejně neusnul a mám ho radši na očích.Ten týden není taková hrůza.My hodně prochodíme,tak lehnem i my a spíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
7.6.11 08:16

Snažím se vybírat apartmán s oddělenou ložnicí od kuchyně nebo obýváku. Popřípadě požádám o pokoj v dosahu chůvičky z restaurace penzionu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
7.6.11 08:17

My vzdy berem apartman, v cechach i dva pokoje vedle sebe.Starsi syn byl velmi rusivy,ten by neusnul s nikym v pokoji i kdyby se mel rozkrajet.A vyrusilo by ho i sebemensi pip.Ted pojedem i s mladsim,ten tak rusivy neni,i kdyz taky je na ty zvuky opatrny :lol: a berem dvoupokojovy apartman,takze my dospeli budem mit jak svuj pokoj,tak pripadne kuchyn ci terasu.Pred pulnoci by me nedostal do postele nikdo ani parem koni,natoz na dovolene 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21547
7.6.11 08:29

na dovolené většinou odpadám s dítětem. ale klárka chodívá spát kolem 21 hod. jinak loni jsme to měli tak, že vždycky jeden byl na pokoji a druhý si šel sednout na večerní program s kamarády - bylo nás víc rodin s dětmi a půlili jsme se :-)
jinak taky jsme sedávali na balkoně s vínkem, je to různé. hlavně u moře když odejdeš z pokoje, tak přestane jít elektrika a máme problém s chůvičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
7.6.11 08:31

Když jsme byli u moře měli jsem apartmán,ale spali jsem spolu v pokoji.Večer jsme seděli na terase nebo si povídali v kuchyňce spojenou s obývákem.V čechách jsem vždycky měli pokoj jeden a večer jsme zapli chůvičku a šli třeba do restaurace co byla v penzionu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
7.6.11 08:35

Kazdorocni klasicky tema na emiminu :lol: -

no jak psaly holky, u more se da sedet venku na balkone a pokoj muze i stacit (my teda meli jen jedno ditko)
ted mame druhe, zatim jezdime do CR a bereme apartman v hotelu, ale je to cenove uplne jinde nez pokoj, bohuzel.

Jinak mne uz docela vadilo, kdyz manzel vecer zmizel kamsi do hospody (staci, ze to dela v Pze :lol: ) a ja cucela nekde na pokoji s knizkou, a kdyz jsme se vystridali, pripadala jsem si sama v hotelovym baru nejak divne 8-) takze uz bych do pokoje nejela - pekne do apartma, at mame obyvak s tv, zvlast loznici, a muzeme tam fungovat jak jsme zvykli.
Ale muj manzel je „vitaci typ“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
7.6.11 09:02

bereme apartmány a když jsme si chtěli posedět, tak byla děcka venku s náma třeba do jedenácti. Jak vím, že by mi to doma neprošlo a rozhodila bych je, tak jsem byla překvapená, jak byla hodná - hrála si tam s jinýma dětma a ráno nás nechala vyspat. Super, doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4856
7.6.11 09:03

Ahoj, zatím jsme to vždy měli tak, že Baru s námi sdílela dvojlůžko (chápu že dvě děti už jsou zase něco jiného, ale asi bych to taky řešila jednou spací místností) … no a večery Baru trávila s námi doslova do odpadnutí - večerní procházka, když byla menší s kočárem, pak už po svých, na terásce karty, hry, povídání, pak jsme ji šoupli do pelechu a bylo;-) My pokračovali v zábavě a spokojení byli všichni;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí