Letní prázdniny - co podniknout?

1114
6.6.11 11:38

letní prázdniny

Ahoj holky,už víte kam pojedete bez manželů(kteří pořád pracují)na prázdniny s dětmi?Já třeba nevím kam jet a sedět s dětmi doma celé prázdniny se my nechce..Bohužel nemáme babičky na tábor dvě dcery pojedou(ale to je jen týden)co pak?nehledě na to že doma mám ještě dvouletou cácoru která nepostojí a vše by hned prozkoumávala…Hoďte mě sem pár nápadů co se dá podniknout za dovolenou v čr(děti 10,7,2roky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5173
6.6.11 12:00

někam pod stan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.11 12:00

Ahoj, taky už si začínám dělat hlavu co o prázdninách. Přítel je také dost zaměstnaný. Mám sice jen jednu dceru (9let), také jede jen na tábor a to na týden. A já jsem ted těhu 17tt a na nějaké dlouhé cestování se fakt necítím. Každý rok jsme byli u moře a ještě v Čechách ale letos to vidím bledě. Takže kdyby byl nějaký dobrý nápad, budu také ráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
6.6.11 12:04
tetma píše:
někam pod stan

no jo ale kam?míst je spousta ale né každé je vhodné pro mimiděti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
6.6.11 12:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
6.6.11 12:23
poki píše:
Co tady? http://www.hotelpeklo.cz/prorodiny.php :wink:

no to je nádhernýýýýý :srdce: :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
6.6.11 12:27

A co nějaké jednodenní výlety po okolí? Třeba vlakem, na kolech nebo i pěšky, jestli máš nejmenší v čem poponést…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
6.6.11 12:30
mila2113 píše:
poki píše:
Co tady? http://www.hotelpeklo.cz/prorodiny.php :wink:
no to je nádhernýýýýý :srdce: :potlesk: :hug:
škoda že nejsou volné temíny :-( :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
6.6.11 12:33
Angua píše:
A co nějaké jednodenní výlety po okolí? Třeba vlakem, na kolech nebo i pěšky, jestli máš nejmenší v čem poponést…

tak to máme taky v plánu-okolí,zoo,dino park,ale to je tak na týden max.dva pořád mě lítá jeden měsíc :-? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
6.6.11 12:33

tak ještě … http://www.chalupapohadka.cz/ … no ty termíny teď už asi problém budou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
6.6.11 19:41

mili, jsem na tom podobne- muz PORAD v praci a dva skritci (8 a temer pet let)- loni nase prazdniny vypadaly tak, ze proste jsem vyhledala na http://www.kalendarakci.atlasceska.cz/ akce ruzne v okoli a vyletovali jsme :-) taky nejake hory- jen proste na kopec na boruvky (nekde v restauraci polivku a je to…), pak tady v okoli mivaji kina letni promitani pohadek pro deti- to se da vyuzit v pripade oskliveho pocasi (nesedi se doma, ale zas nelitas nekde po venku…)a heslo je prezit a nezblaznit se :mrgreen:

Příspěvek upraven 07.06.11 v 20:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
6.6.11 19:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraM
7.6.11 19:42

já bych vyrazila někam do přírody, třeba na 2 týdny si pronajala nějakou chatku, klidně s kamarádkou a jejíma dětma…třeba na šumavě, nebo pálava je prý hezká…prostě někde, kde bude klid a pěkná příroda :)

• Citovat
  • Upravit
121
28.6.14 23:29

:zed: To je mazec, v pátek vysvědčení, já příjdu odpoledne na naše oblíbené detské hřiště a tam ani jedna známá tvář? Tak dnes jdu znovu a opět nic… No to jsme v Praze zůstali sami :nevim: No dělám si srandu, ale to opravdu všichni hned někam odjeli nebo jsou jen zalezlí doma? Jen tak pro odlehčení, co takhle denodenně o prázdninách podnikáte s dětmi v Praze, když je manžel v práci? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
28.6.14 23:36

Tak je vem do delfinaria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie