Cestování s 2 ročním dítětem

11
5.6.11 21:44

Cestování s 2 ročním dítětem

Ahojte,
nebyla jsem zatím na žádné dovolené při mori s mojí dcerkou .. toto léto chceme jít asi do Itálie nebo Bulharska, potřebuji si velmi užít dovolenou, není to ještě brzy? Děkuji za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
232
5.6.11 21:55

ahoj ja teda deti nemam, ale tedka na kypru s náma byl mladý pár s klouckem co měl necelé dva roky a supeer! Ja bych se toho nebála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcelkad
5.6.11 21:56

Marcela

my byli loni autem v Chorvatsku s 1,5 letým prckem a úplně v pohodě. S dvouletákem bych se fakt nebála.

• Citovat
  • Upravit
642
5.6.11 22:00

Do Chorvatska autem jsme jeli, když byl naší dcerce rok a třičtvrtě, bylo to v pohodě, bezva dovolená, všichni jsme si ji užili. :palec: Letos v srpnu pojedeme i s druhou, bude mít v červenci rok, tak jsem zvědavá, jak to zvládneme. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
5.6.11 22:05

Ahoj,

neboj, s dvouletákem je to ok…

Já byla loni s ročním a letos, když měl 19 měsíců a ok :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21600
5.6.11 22:55

s klárkou jsme byli když jí ani nebyl rok. bylo to super. pak byly ty dovolené trošku akčnější, protože naše dítko je dost živé, ale loni, kdy jí byly 4 to bylo zase úplně v pohodě. letos máme premiéru s dvěma záškodníkama, tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
štěpánka82
10.6.11 21:01

S dětmi jezdíme k moři od nejútlejšího věku,avšak je to vždy ohromný risk. Předloni jsme rušili dovolenou kvůli neštovicím, letos pro změnu kvůli zápalu plic. Jednou jsme zase přijeli se zánětem středního ucha, a to jsme měli štěstí, že to malému neprasklo v letadle. Nepočítám časté horečky z horka. Po této zkušenosti příště jedině last minute 2 dni předem nebo cesta vlastní dopravou, kdy se může ubytování bez problémů posunout. A nikdy nezapomenout na pojištění na storno zájezdu (vrací se 80%ceny, ať to stornuješ třeba den před odletem)! Ale jinak tě nechci odrazovat, myslím že s 2-letým dítětem je to úžasný zážitek a i rodiče se částečně zrelaxují

• Citovat
  • Upravit
1
21.10.11 14:30

Cestování s dětmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat