Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@hana135 taky mi to tak prijde. Nevim co se deje. Jdeme zitra, tak uvidime. Prazdniny a vsude vymeteno
.My odjizdime 17.,tak aspon 14 dni tu nebudeme.
@hana135 jej. U nás jsou taky dětská hřiště vymetena. My máme prázdniny rozlitane, starsi je kazdy týden jinde, tak děláme o víkendech taxikare. Jinak když jsem byla s dětmi doma, tak jsme chodili na hřiště, do dětských koutku, do akvaparku, do zoo atd. Da se toho podniknout spousta. V Praze si člověk zábavu vždycky najde. Nebo úžasná je stromovka, Petřín a další parky. Většina z nich má spoustu hrist.
Ahoj taky potřebuju poradit. Mám dvě děti 1,5 roky a 4,5.Nějaký tip kam by jsme mohli jet na prázdniny? Jela bych sama, potřebuji něco co by se dali podnikat i výlety, pro děti zábava, ale aby se tam dalo dojet autobusem. Nemám řidičák. Tam i nazpět by mě odvezl manžel to není problém, ale na místě bych už mobilní nebyla.Nebo nějaká maminka co hledá něco podobného, mohly by jsme jet spolu.Aby jsme měly i nějakou dospělou společnost. Manžel bohužel nikam nemůže. Nedostane dovolenou a ještě do toho děláme barák, tak aby jsme bydleli aspon do vánoc musí makat.
U nás je to každoročně přes prázdniny vylidněno ![]()
Když jsem byla na rodicaku, taky jsem celé léto byla skoro pryč, co v Praze.
Teď chodim dva roky do práce, takže vypadnem jen o dovce.
Ale víkendy vezmu auto a jedem pryč, výletů je mraky. Hledám na netu, nebo se do mluvíme s kmaradkama a vždy něco vymyslime.
@Edita27 já takto loni vzala děti a jela do Spindlu. Jeden den jsme SLI do aquaparku, pak se vyvezli lanovkou nahoru a šli stezkou dolu. Pak zas jeli dětským vláčkem na Medvedin. Auto jsem za týden nevytahla.
Byli jsme třeba na Gutovce. Je tam takové vodní hřiště. Jak teď není úplně top počasí, tak tam není tak narváno, takže doporučuju. Klukům (1+3 roky) se to moc líbilo. Ale chce to náhradní oblečení, protože se zmáčí.
Taky bych byla pro pronájem chatky, která bude jen pro vás a kde bude v okolí vyžití. Můžeš čerpat třeba z téhle stránky
: https://overenorodici.cz/…t-s-detmi/-/. Jinak co se týče ubytka, velký výběr je zde: https://www.bezkempu.cz/?…. Dají se tam najít různé chaty, ale klidně i jen pozemek, kde byste mohli přespat s dětmi ve stanu a měli byste soukromí
.
@Jan183 píše: Více
A všimla sis; že odpovídáš na dotaz z 6.6.2011? Myslím, že zakladatelka už to vyřešila ![]()
@mado píše: Více
A detem je 24, 21 a 16 ![]()
Tak mozna by se rady mohly hodit pro zakladatelce pro prazdniny s vnoucetem ![]()