Letní prázdniny - co podniknout?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5453
29.6.14 07:29

@hana135 taky mi to tak prijde. Nevim co se deje. Jdeme zitra, tak uvidime. Prazdniny a vsude vymeteno :?.My odjizdime 17.,tak aspon 14 dni tu nebudeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21614
29.6.14 07:31

@hana135 jej. U nás jsou taky dětská hřiště vymetena. My máme prázdniny rozlitane, starsi je kazdy týden jinde, tak děláme o víkendech taxikare. Jinak když jsem byla s dětmi doma, tak jsme chodili na hřiště, do dětských koutku, do akvaparku, do zoo atd. Da se toho podniknout spousta. V Praze si člověk zábavu vždycky najde. Nebo úžasná je stromovka, Petřín a další parky. Většina z nich má spoustu hrist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
29.6.14 07:47

Ahoj taky potřebuju poradit. Mám dvě děti 1,5 roky a 4,5.Nějaký tip kam by jsme mohli jet na prázdniny? Jela bych sama, potřebuji něco co by se dali podnikat i výlety, pro děti zábava, ale aby se tam dalo dojet autobusem. Nemám řidičák. Tam i nazpět by mě odvezl manžel to není problém, ale na místě bych už mobilní nebyla.Nebo nějaká maminka co hledá něco podobného, mohly by jsme jet spolu.Aby jsme měly i nějakou dospělou společnost. Manžel bohužel nikam nemůže. Nedostane dovolenou a ještě do toho děláme barák, tak aby jsme bydleli aspon do vánoc musí makat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
29.6.14 08:16

U nás je to každoročně přes prázdniny vylidněno :-)
Když jsem byla na rodicaku, taky jsem celé léto byla skoro pryč, co v Praze.
Teď chodim dva roky do práce, takže vypadnem jen o dovce.
Ale víkendy vezmu auto a jedem pryč, výletů je mraky. Hledám na netu, nebo se do mluvíme s kmaradkama a vždy něco vymyslime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
29.6.14 08:19

@Edita27 já takto loni vzala děti a jela do Spindlu. Jeden den jsme SLI do aquaparku, pak se vyvezli lanovkou nahoru a šli stezkou dolu. Pak zas jeli dětským vláčkem na Medvedin. Auto jsem za týden nevytahla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.7.14 13:55

Byli jsme třeba na Gutovce. Je tam takové vodní hřiště. Jak teď není úplně top počasí, tak tam není tak narváno, takže doporučuju. Klukům (1+3 roky) se to moc líbilo. Ale chce to náhradní oblečení, protože se zmáčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.3.25 14:16

Děti na příměstský tábor a hurá na hory s kámoškami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
16.3.25 17:16
@Jan183 píše: Více

Děti na příměšťak a hurá do práce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.25 09:24

Taky bych byla pro pronájem chatky, která bude jen pro vás a kde bude v okolí vyžití. Můžeš čerpat třeba z téhle stránky :) : https://overenorodici.cz/…t-s-detmi/-/. Jinak co se týče ubytka, velký výběr je zde: https://www.bezkempu.cz/?…. Dají se tam najít různé chaty, ale klidně i jen pozemek, kde byste mohli přespat s dětmi ve stanu a měli byste soukromí :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21881
24.3.25 09:42
@Jan183 píše: Více

A všimla sis; že odpovídáš na dotaz z 6.6.2011? Myslím, že zakladatelka už to vyřešila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
25.3.25 17:25
@mado píše: Více

A detem je 24, 21 a 16 :D
Tak mozna by se rady mohly hodit pro zakladatelce pro prazdniny s vnoucetem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí