Věci do porodnice pro miminko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1205
8.10.12 17:41

Věci do porodnice pro miminko

Ahoj, pořád mám hrozný chaos v tom, do čeho budu oblékat malého… :think:
Můžete mi někdo poradit co sebou a kolik pro miminko na začátek listopadu?
Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3248
8.10.12 17:45

V porodce mají převážně dost teplo…já měla v říjnu na malou zavinku, dupačky, bodyna, nic víc nebylo potřeba, na cestu domů ti věci pak přivezou z domova ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
8.10.12 17:50

Informovala bych se v porodnici, protože u nás jsme oblečení dostávali, tak jsem si s sebou nebrala nic. Nakonec mi manžel vezl jeden overálek, když mi i napotřetí dali pro mého obříka miniobleček, do kterého se prostě nevlezl…

• Citovat
  • Upravit
29436
8.10.12 17:50

Já nepotřebovala nic - oblečení jsme dostali erární a každý den se měnilo, taktéž látkové pleny a zavinovačku. Takže pro mimčo jsem potřebovala jen plenky, nic dalšího nebylo třeba. Informuj se u porodnice, kde budeš rodit, většinou mají seznamy i na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
8.10.12 18:00

Ahoj většina porodnic má oblečení svoje který ti půjčí a pak podle počasí ti manžel může přivést už jen věcičky v kterých si miminko odvezeš domů, já je mám teda nachystaný už v tašce ale třeba zimní kombinézu když tak ještě doveze kdyby byla velká zima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
8.10.12 18:05

U nás v porodnici se půjčuje všechno, ale chtěla bych si vzít svoje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
8.10.12 18:12
@Denisa313 píše:
U nás v porodnici se půjčuje všechno, ale chtěla bych si vzít svoje..

tak v tom případě bych si vzala 2× dupačky a trička a kdyby něco tak ti můžéu přivést z domu další věci ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
8.10.12 18:13

V naší se taky půjčovalo, první den byla malá v jejich, ale chtěla jsem svoje, jejich bylo takový…no jak to říct :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
8.10.12 18:17
@Petík K píše:
tak v tom případě bych si vzala 2× dupačky a trička a kdyby něco tak ti můžéu přivést z domu další věci ne?

No právě, potřebuji je hlavně prvně nakoupit..No a můj je hrozné trdlo, fakt nevím co by dovezl i kdyby to měl nachystané :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
8.10.12 18:19
@Junkyska píše:
V naší se taky půjčovalo, první den byla malá v jejich, ale chtěla jsem svoje, jejich bylo takový…no jak to říct :think:

No právě :lol: …At už malý vypadá krásně když za náma bude každý chodit..Každý chce dojít hlavně tam než k nám, máme 4p bez výtahu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9378
8.10.12 19:43

Já nepotřebovala nic, vše jsme dostávali, oblečení, zavinovačku, látkové pleny a na den 5ks papírových, takže bych se informovala v porodce. A na cestu domů jsme měli bodýčko, dupačky, kabátek, ponožky, čepičku a kombinézu s kapucou…Porodku jsme opouštěli, když bylo venku 8°C..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
8.10.12 22:33

Tak u nás v porodnici třeba měli normální, hezké oblečení, žádná hrůza. Klasika košilka a k tomu dupačky. Já to ráda využila, stejně jako erár pro mě - nemusela jsem pak doma prát, takhle jsem to svlékla, vyhodila a dostala čisté. :mrgreen: Ale jinak si na mimčo vezmi něco, co ti přijde praktické - jestli košilky nebo bodýčka s dupačkama nebo třeba overálky (ty bych volila já, měla jsem je moc ráda). Vzala bych jen pár kousků, v případě potřeby rodina donese nebo využiješ to jejich. Já třeba někdy převlíkla i třikrát za den - když si ublinkl nebo třeba jen jednou. Dopředu to fakt člověk neodhadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
9.10.12 09:48

Tak jak píší holky, v porodnici je teplíčko…vzala bych si bodynko na každý den tak 2-3(může se ti pročurat, poblinkat…),tak stejně dupačky, zavinovačku taky aspon 2 ta toho schytá nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková