Věci do školky, dotázky

85
27.7.14 02:19

Věci do školky, dotázky.

Uz porizuji nějaké vecicky synovi do skolky, nastupuje poprvé. Chci vás poprosit o vás nazor. Koupila jsem na nošení vevnitr, takovéto papuče, no spíš to jsou plátěné botasky.Co si myslíte vy? Nejsou moc tvrdé na nošení ve skolce po celou dobu? Mi jde spíš o to, aby ho po celý den neomezovaly, nebo mu nebyly na obtiz při sezeni a valení se po zemi :roll: ta podrazka je o polovinu nižší, než vypadá z venku. a je měkká. jen si říkám co ty gumové tvrdé špičky 8o zda nebudou omezovat chci aby se syn citil pohodlně. no chtěla jsem synovi koupit klasicke papučky, ale on je mívá široké takže vylitáva. nebo byvají moc mekkoucke na nej, což si neumi sám obout :roll: přikládám fotku botek " papuček" a poprosim i vás názor :kytka: prosím o odpověďi pouze bez nadávek a urážek, prosím jen o slušne odpovědi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85
27.7.14 03:41

To jsou ony :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
27.7.14 03:45

A můj druhý dotázek je, zda-li podepisujete i vecicky v kterych dítě prijde do skolky, myslim rifle atd. A nebo stačí podepisovat jen oblečení které pouziva ve skokce? A podepisujete i ponozky, slipy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
27.7.14 03:50

Ja jsem koupila nazehlovací bilou latku a pisu na ni prijmeni cernou propiskou.jak to vyperu, tak snad to bude držet. fix na textil jsem sehnala jen hrubý. a to jsou pak pismenka jak „kráva“ :lol: tak jsem ho odložila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
27.7.14 06:06

Mě to nepřijde jako moc vhodná obuv na celodenní nošení ve školce, už pro tu gumovou špičku - a pochybuju, že mají nějaký certifikát zdravého obouvání..Dala bych to tak na dvě hodiny na písek, ale víc ani ťuk..
Zkoušela jsi papučky Befado nebo slovenské firmy RaK? Jejich obuv je pro úzkou štíhlou nožku, jedna dcerka má taky ten problém, ale tyto obuje v pohodě.

Navíc je možné, že Tě s tímto vypoklonkují sami, protože děti můžou mít podle školního řádu jen předepsanou obuv, kdyby se něco stalo - úraz, zlomenina, tak by jim pojišťovna nic nevyplatila - děti ve školce jsou pojištěné..U nás to může být pouze klasická domácí obuv - certifikované papučky různého střihu nebo zdravotní obuv - sandál s pevnou patou a uzavřenou nebo otevřenou špičkou, anatomicky tvarovanou stélkou, pásek přes patu - nesmí to být pantofle..To většinou nosí děti, které mají už v tak malém věku ploché nohy. Jakékoliv další vyjímky musí být lékařsky potvrzené.

Věci nepodepisuju, ani ty, co nosí ve školce, ani ty, v čem přijdou..Předpokládám, že si to moje děti poznají..Je fakt, že do školky nastupovaly jako starší - kolem 4 let. PO nás to ani nikdo nechtěl, bylo to na uvážení rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
27.7.14 06:14

Jj tenisecky bych dala na pisek, chudak mu v tom bude vedro a nekehko. Dcera ma papucky fare, koukni. Jsou kotnikove se stelkou pro klembu, moc pohodlne a velmi vhodna obuv pro male dite skrze ploche nohy. Stoji do 300 Kc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
27.7.14 06:27

Holky dekuju.Tak jsem rozhodnuta koupit nové. asi se vyplatí si za papucky priplatit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
27.7.14 06:28

@Jana206 oni právě v naší školce chtějí ať podepisujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
27.7.14 06:33

Ja bych holky spíš potrebovala tip na kamenný obchod v ostravě. pres internet si to netroufnu objednat. musim to malému vyzkoušet. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
27.7.14 06:36
@Kacenka1987 píše:
Jj tenisecky bych dala na pisek, chudak mu v tom bude vedro a nekehko. Dcera ma papucky fare, koukni. Jsou kotnikove se stelkou pro klembu, moc pohodlne a velmi vhodna obuv pro male dite skrze ploche nohy. Stoji do 300 Kc :mavam:

Papučky Fare nejsou moc vhodné pro dítě s dlouhou úzkou nožičkou..Skoro šestiletá dcera tento typ nohy má a Farečka jí kloužou, i ty kotníčkové - zalepovací i zavazovací, i ty normálního střihu..Má v tom nohu jako by měla loď, na délku je to OK, ale po stranách to prostě nestáhne.

8letá syn i dvouletá dcera Farečky nosí..U nás se prodávají, i když omezený počet velikostí a vzorů, takže to v kamenné prodejně aspoň vyzkoušíme a když tak objednáme přes net, co se nám líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
27.7.14 06:57

Nožičky v takových bačkorkách budou hodně zpocené. Jenže moje dcerka je ma upocené i v klasických domácích bačkorkach, které ma ve školce. Doma běhá neustále bosky a já ji nutim obouvat, alespoň když je chladněji. Ve školce je obutá celou dobu a nožky má upocené, tak fakt nevím, co je nejlepší, ale „tenistky“ to asi nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
27.7.14 07:02

@SarahMi Na Dubině je velká speciálka na dětskou obuv, prodavačky tam jsou moc šikovné a poradí, pokud tam teda není narváno k prasknutí, což už jsem tam 2× zažila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140238
27.7.14 07:09

@SarahMi naprosto nevhodné na přezutí do školky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
27.7.14 07:40

Taky bych je do školky nedala, max na ten písek na chvilku, jinak ne… farečky mu budou široký, pokud má úzkou nohu, a le vyrábí se x dalších sandálek, kavlitních i na užší nožičku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
27.7.14 07:41

@SarahMi Tyhle nechej do školky na zahradu…
www. detske-boticky tečka cz napiš si do prohlížeče, emimino nepustí odkaz. Je to ta kamenná prodejna v Ostravě.
Taky můžu doporučit Befado… @Plecita přezůvky mají děrovanou podrážku, trošku lépe nožka větrá a tolik se nepotí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin