Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@a12 píše:
nas to domu nenosil.. většinou jen v pátek a taky kolikrát ne všechno.. treba v matematice nedostavaly úkoly z pracovního sesitu, měly takovej malej sesit, početník a z toho měly úkol, když z něj ukol mely, tak ho přinesl, jinak jen slabikář, z kteryho měly ukol denně
u nás ani nesmí pod lavicemi nic být, hlavně v této kovidové době, aby se pod lavicemi mohlo stírat.
@vokishka píše:
u nás ani nesmí pod lavicemi nic být, hlavně v této kovidové době, aby se pod lavicemi mohlo stírat.
tak to ani netuším, kde to tam maj uložený..
Každé dítě má ve třídě skříňku. V té si nechává věci na TV, VV a učebnice a prac. sešity, které si aktuálně nebere domů. Desky děti mají, ale netrvám na nich. Je to na volbě rodičů.
@sloninka píše:
Každé dítě má ve třídě skříňku. V té si nechává věci na TV, VV a učebnice a prac. sešity, které si aktuálně nebere domů. Desky děti mají, ale netrvám na nich. Je to na volbě rodičů.
to máte nafukovací třídy, ne?
@vokishka píše:
to máte nafukovací třídy, ne?
Máme po straně třídy takovou sestavu a v ní jsou skříňky podobná těm, co mají děti v šatně. Samozřejmě menší a s policemi. V každé skříňce jsou 2 děti a v pohodě se jim tam vše, co potřebují, vejde.
O této značce jsem hodně četla a taky se mi ty jejich aktovky zamlouvají, sice mi přijdou velké, ale prý jsou i tak lehké, navíc jsou ergonomické, což mě uklidňuje.
Jojo, ten zádový systém je hodně důležitý, protože obzvlášť pro prvňáčky je to novinka, takže je fajn, že to pro ně nebude hned taková zátěž.