Věci pro prvnáčka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66588
1.7.21 17:47
@a12 píše:
nas to domu nenosil.. většinou jen v pátek a taky kolikrát ne všechno.. treba v matematice nedostavaly úkoly z pracovního sesitu, měly takovej malej sesit, početník a z toho měly úkol, když z něj ukol mely, tak ho přinesl, jinak jen slabikář, z kteryho měly ukol denně

u nás ani nesmí pod lavicemi nic být, hlavně v této kovidové době, aby se pod lavicemi mohlo stírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61236
1.7.21 18:04
@vokishka píše:
u nás ani nesmí pod lavicemi nic být, hlavně v této kovidové době, aby se pod lavicemi mohlo stírat.

tak to ani netuším, kde to tam maj uložený..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
1.7.21 19:49

Každé dítě má ve třídě skříňku. V té si nechává věci na TV, VV a učebnice a prac. sešity, které si aktuálně nebere domů. Desky děti mají, ale netrvám na nich. Je to na volbě rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66588
1.7.21 20:25
@sloninka píše:
Každé dítě má ve třídě skříňku. V té si nechává věci na TV, VV a učebnice a prac. sešity, které si aktuálně nebere domů. Desky děti mají, ale netrvám na nich. Je to na volbě rodičů.

to máte nafukovací třídy, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
2.7.21 10:48
@vokishka píše:
to máte nafukovací třídy, ne?

Máme po straně třídy takovou sestavu a v ní jsou skříňky podobná těm, co mají děti v šatně. Samozřejmě menší a s policemi. V každé skříňce jsou 2 děti a v pohodě se jim tam vše, co potřebují, vejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikinka01
2.7.21 16:38

O této značce jsem hodně četla a taky se mi ty jejich aktovky zamlouvají, sice mi přijdou velké, ale prý jsou i tak lehké, navíc jsou ergonomické, což mě uklidňuje.

• Citovat
  • Upravit
29.7.22 20:43

Jojo, ten zádový systém je hodně důležitý, protože obzvlášť pro prvňáčky je to novinka, takže je fajn, že to pro ně nebude hned taková zátěž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí