Věci pro prvnáčka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66589
21.8.19 22:23
@Kakachna píše:
Fakt tu jsem jediný pamětník, co ještě zažil, jak jsme se v cvičkách báli skákat, protože jsme věděli, jaká bolest bude následovat? :mrgreen:

Asi jo, protože je má fakt hodně děcek. A rozhodně se v tělocvičně nešetří. Někteří je mají dokonce i ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
21.8.19 22:32

@vokishka Já to mám teda ještě v živé paměti, jak jsme museli vylézt nahoru na žebřiny a pak skočit. A jak se nám nechtělo, protože chodidla pak pálila jako…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8867
21.8.19 22:33
@Kakachna píše:
Fakt tu jsem jediný pamětník, co ještě zažil, jak jsme se v cvičkách báli skákat, protože jsme věděli, jaká bolest bude následovat? :mrgreen:

Nejsi ;) To bude taková ta logika - jsme je nosili taky a žijem, tak co… a navíc stojí pár kaček že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16248
21.8.19 22:37

Ja si zadnou bolest nepamatuji :mrgreen: ale je to uz par let.
V mem okoli je deti, hlavně holčičky nosi hodně, růžové, červené, žluté… i mimo školu

Mam ale tri kluky a tem bych to nedala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61236
21.8.19 23:10
@vokishka píše:
Asi jo, protože je má fakt hodně děcek. A rozhodně se v tělocvičně nešetří. Někteří je mají dokonce i ven.

Ja si taky zadny trauma ze cvicek nevybavuju.. A jak jsem psala, tchýně si ty s kytickama koupila taky, ustrihla gumicku a nosi je i na vylety kde par km nachodime, tak to asi takova hruza nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30489
22.8.19 00:21
@Kakachna píše:
@vokishka Já to mám teda ještě v živé paměti, jak jsme museli vylézt nahoru na žebřiny a pak skočit. A jak se nám nechtělo, protože chodidla pak pálila jako…

Tak z tohohle nesmyslu by tě musely nohy bolet i v nejlepších adidaskách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61236
22.8.19 07:54
@hanka.br. píše:
Tak z tohohle nesmyslu by tě musely nohy bolet i v nejlepších adidaskách.

No, jako moc si neumim představit ze prvnaky nechaj vylez NAHORU na zebriny a pak skocit 8o
Me by k tomu nikdo nedonutil ani ted :mrgreen:
Kolik deti si u toho zlamalo nohy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
22.8.19 08:17
@Amalthea píše:
Nejsi ;) To bude taková ta logika - jsme je nosili taky a žijem, tak co… a navíc stojí pár kaček že…

Asi jo. Chápu, že každý nemá peněz na rozhazování. Kdybych si musela vybrat, jestli koupím dětem pořádný boty, ale nebude na chleba, nebo cvičky a hlady trpět nebudeme, tak jim ty cvičky koupím taky. Pokud bych na ně tedy někde narazila. Ale když na tom takhle špatně nejsme, tak tohle je to poslední, na čem bych šetřila. Je mi úplně jedno, co nosí moje dítě na tělocvik na sebe (obvykle nějaké bilé obyčejné triko a poděděné kraťasy), tam o zdraví nejde, ale cvičky fakt jen v nejhorší nouzi. Ale asi jsem ovlivněná tím, že si ještě pamatuji, jaká to byla úleva, když už jsem je nemusela nosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
22.8.19 08:22
@a12 píše:
Ja si taky zadny trauma ze cvicek nevybavuju.. A jak jsem psala, tchýně si ty s kytickama koupila taky, ustrihla gumicku a nosi je i na vylety kde par km nachodime, tak to asi takova hruza nebude

Ano, nosí je jako baleriny. Ale dala bys svému dítěti balerínky na tělocvik? Na druhou stranu si pamatuji reportáž, jak nějaká romská holčička na Slovensku vyhrála v balerínkách atletické závody. Tak asi všechno jde. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
22.8.19 08:33
@a12 píše:
No, jako moc si neumim představit ze prvnaky nechaj vylez NAHORU na zebriny a pak skocit 8o
Kolik deti si u toho zlamalo nohy? :think:

Na žádné úrazy si nepamatuji, ale třeba nějaké byly. :nevim: Žebřin bylo víc vedle sebe. Měli jsme na jedné straně vylézt nahoru, pak jakoby přeručkovat na druhou stranu a seskočit. Bývala to i součást opičí dráhy. Myslela jsem, že se to dělalo všude.
Edit: Někdy se za jednu šprušli zahákávala i lavička. Udělalo to pak takovou nakloněnou rovinu. Po té jsme měli vyběhnout nebo vylézt po 4, přelézt na žebřiny a dále viz výše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16248
22.8.19 08:55
@a12 píše:
Kolik deti si u toho zlamalo nohy? :think:

Pod zebrinami byvaly zinenky a skakalo se.
My meli jako deti zenbriny doma v pokojicku. Jsou tam doted a deti 3, 5 a 7 z nich vesele skáčou od te doby co se naučili na ne lozit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16248
22.8.19 08:57
@Kakachna píše:
Na žádné úrazy si nepamatuji, ale třeba nějaké byly. :nevim: Žebřin bylo víc vedle sebe. Měli jsme na jedné straně vylézt nahoru, pak jakoby přeručkovat na druhou stranu a seskočit. Bývala to i součást opičí dráhy. Myslela jsem, že se to dělalo všude.
Edit: Někdy se za jednu šprušli zahákávala i lavička. Udělalo to pak takovou nakloněnou rovinu. Po té jsme měli vyběhnout nebo vylézt po 4, přelézt na žebřiny a dále viz výše.

To si pamatuju :mrgreen: pak jsme to používali jako klouzacku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61236
22.8.19 09:39
@Kakachna píše:
Edit: Někdy se za jednu šprušli zahákávala i lavička. Udělalo to pak takovou nakloněnou rovinu. Po té jsme měli vyběhnout nebo vylézt po 4, přelézt na žebřiny a dále viz výše.

No my prave po ty lavici klouzali dolu z tech zebrin..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61236
22.8.19 09:40

Jezis jak ja ty opici drahy nesnasela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
22.8.19 09:43