Věčně nespokojená holčička

195
21.3.24 21:12

Věčně nespokojená holčička

Ahoj, kdo měl taky takové dítko?
Neupínám se na nic, to už jsem dělala a akorát jsem byla zklamaná. Smestinedělí,3 měsíce,4, teď půlrok a změna pořád nepřišla. Moje holčička sice nepláče tolik, co dřív a když už, tak jde hned nějak utišit, ne jak dřív. Ale pořád je celkem nespokojená.
U hraček vydrží někdy půl h, ale to už musí být, jinak pár minut a mrčí/pláče.
Musím u ni být pořád a hrát si s ni, občas ani to nezabírá. Začala se plazit, tak byl trochu klid, teď ale i když se umí plazit, tak děĺ letadýlko, vzteká se a pláče. Tak je celkem dost v lehátku, i když vím, že to není dobře.
Myslíte, že bude nespokojená pořád? Jak dlouho to trvalo u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1486
21.3.24 21:37

Syn byl nespokojený do 4-5 ti let na jeho dětství nevzpomínám ráda teď je to mladý 16 ti lety muž který je správný parťák vydrž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14725
21.3.24 21:39

Šátek nebo nosítko jsi zkoušela? Třeba chce jen tvou blízkou přítomnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
21.3.24 22:11

@Al35 tak to se asi půjdu zabít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
21.3.24 22:11

@Michelle_M tam se ji nelibi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
22.3.24 09:40

To musí být náročné…tak co ji nechat se chvíli prostě vztekat? Neřešit hned a nepřiběhnout pokaždé, když se vzteká? Jasný, nenechat řvát hodinu, ale dát ji na deku, kolem hračky, zajímavé věci, uvařit si kafe, něco dělat…nepřiběhnout hned?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
22.3.24 10:15

Mám pocit, jak kdybys popisovala mého 7měsíčniho syna. Taky permanentně nespokojený, uknourany, furt s ním někdo musi být. Taky už nebreči jak dřív, ale i tak brečí a knoura. Letadlo taky dělal dlouho, teď se hezky plazi, tak aspoň u toho je zticha. Taky čekám, kdy se to zlepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
22.3.24 10:20

Me prislo ze nespokojenost byla to co ty prcky nutilo se ucit pohyb, vlastne byly nespokojeny dokud nestouply, nechodily, neumely postavit kosticky… porad neco… motor co je hnal dopredu… preji pevne nervy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
22.3.24 10:23

@Zita Aussig to dělám. Málokdy přestane, ale většinou se pak prostě rozeřve až je rudá, má soply a dusí se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
22.3.24 10:27
@Karinka323 píše: Více

Prostě tě chce, potřebuje. Jestli u něčeho vydrží v tomhle věku fakt půl hodiny, tak máš velkou kliku. Mě to přijde jako normální dítě. Takové to samostatné spokojené mimino jak z reklamy má fakt málokdo. Dej mu čas, vždyť je mu teprve půl roku. A náročné období to prostě bývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
22.3.24 12:31

@Sexynohy myslíte? Já žádné mimčo v okolí nemám abych porovnala. Ale doma furt má přítel kecy. Občas si opravdu hraje půl h, jenom stačí třeba ukázat hračku.. někdy aspoň 20 a někdy ji nic nebaví a fňuka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4170
22.3.24 12:35

Zkoušela jsi ji do nosítka dát před spaním a jít s ní ven na procházku? Já popravdě na miminka, která nemají ráda nositko, nevěřím :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
22.3.24 12:41

@Hibou ano zkoušela a řvala mi tam 35min :,( i jsem poskakovala a nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4170
22.3.24 12:51

A kdy jsi to zkoušela? Klidně to zkus znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3056
22.3.24 12:53
@maminaAJ píše: Více

Přesně tak to bylo i u nás, syn byl furt vzteklý, protože už chtěl sahat na věci, pak se chtěl otáčet, pak se chtěl zvedat, pak točit dokola, pak chtěl na čtyři, plazit, pérovat, lozit, sedět, vstát..Když se mu to povedlo byl pár dní klid a zase od začátku.
Starší byla jiná, asi byla odolnější vůči frustraci :)
Tak mně to s mladším dost překvapilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky