Věčně nespokojená holčička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1823
22.3.24 12:56

@Hibou tak to bys měla vidět mé dítě v nosítku. Příšerný řev, poté se přidalo škrábání a mlacení pestičkami. K tomu jsem byla doslintaná a na závěr se vzteky poblil. No prostě ne všechny děti mají rády nosítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
22.3.24 13:02

A jak dlouho máš dojem, že by si půl roční dítě mělo zvládnout „samostatně hrát“? 8o dvě, tři hodinky? Navíc když ještě si nijak extra hrát neumí a tak v podstatě jen objevuje a aby nemusela furt jen koukat na to stejné, tak potřebuje, aby jsi ji ty podněty dodávala, měnila…
Vždyť je to furt mimino. Jasně, že vyžaduje pozornost, kontakt, podněty, změny prostředí, změny polohy..

Příspěvek upraven 22.03.24 v 13:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
22.3.24 13:05

@Karinka323 Naše nejmladší byla taky uřvaná, vydržela u hraček max. 5 minut, pak řev. Nosítko jak kdy, někdy řvala i tam. Potřebovala, aby se jí pořád někdo věnoval. Začalo se to zlepšovat, když lezla, už se dostala, kam chtěla a byla spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
22.3.24 13:21

@Karinka323 co já bych dala za to, kdyby si hrál sám půl hodiny. Já i na záchod chodím s řevem. Sprchu zvládám pouze, když je doma manžel. Malému už bude 8 měsíců a momentálně největší zábava je válení sudů, takže opět musím pořád hlídat, protože během minuty je mimo podložku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
22.3.24 13:31
@Karinka323 píše: Více

Určitě, takové samo-spokojené miminko znám jen jedno a nebylo to hned od narození. Reakce přítele je tedy smutná, nějak netuším co čekal …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
22.3.24 14:00

@Sexynohy mě to mrzí, že to tak je a já mám pak na malou velké nároky.
Samozřejmě nosítko jsem zkoušela týden zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
22.3.24 14:01

@Kryptozoo a přešlo to někdy? Známá má kluka 2r a řve furt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3056
22.3.24 14:06

@Karinka323 Jo uklidnil se potom co zvládl normálně chodit a vylézat na nábytek.
Stále je ale dost ukňouraný a sám si hraje pomálu. Rád by se furt nosil a nechal si ukazovat věci na policích, nebo za oknem, když vařím chce vidět co dělám a nejlíp se u toho chovat. Být v nosítku a koukat přes rameno mu nestačí, pozorovat ze židličky nebo stupínku taky ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3056
22.3.24 14:14
@Barbucha3 píše: Více

Onehdá jsem byla na návštěvě a 8m kluk tam hodinu a půl vydržel ležet na břiše a mlčky koukat na dárkovou tašku. Někdy v půlce mi to nedalo a aspoň jsem mu ji přetočila aby koukal na druhou stranu :)
Kamarádčin syn jako batole trávil bdělý čas tím, že seděl opřený na gauči a držel v ruce autíčko. Později k tomu dělal brm brm. A pak šel na 3 hodiny spát.
Takže takové evidentně existují 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
22.3.24 15:21
@Hibou píše: Více

Moje nositko nesnášel byl nakonec autista ale to v 7 měsících fakt nikdo nepoznal takže i děti co nesnáší nositko existují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
22.3.24 15:28
@Karinka323 píše: Více

Spíš bych ve tvé situaci měla nároky na partnera, ať si to v hlavě přenastaví, když mu vadí, že se 6 měsíční dítě samo nezabaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
22.3.24 15:35
@Sexynohy píše: Více

To bude rozčarování asi hlavně pro partnera až zjistí, že to dítě pravděpodobně nebude zvládat ani za rok, za dva, možná ani za tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
22.3.24 16:03

Dcera přestala být nespokojená, až si došla kam chtěla a sama se najedla… Takže cca v 18 měsících 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
22.3.24 22:58

Dcera byla nespokojený uřvan, zlepšilo se to, když si sedla a mohla si lépe sama pohrát s hračkami a když si dolezla, kam chtěla. Nosítko neexistovalo, nechtěla čučet na mě, ale na věci v okolí. Z kočáru taky chtěla hned vyndat a mít rozhled :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
23.3.24 07:46

A jaké jsou takové děti jako batolata? Mají horší období vzdoru atd? Nebo je to pak norma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí