Věčně nespokojená holčička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.5.24 20:49

@Kryptozoo a takové jsou jak divné…pak nic neumí, všeho se bojí a takové jsem viděla, ve 2,5letech ho máma na hřišti přehazovala z atrakce na atrakcí, protože sám nevlezl ani na pružinovou houpačku 😔

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.5.24 00:35

Je fakt malinka. Casem se to zlepsi, byt takovym malym clovickem, co jeste nic neumi, mluvit ani chodit, take neni jednoduche. To, co popisujes, je bezne. Moje ditko bylo rozkosne a usmevave a milovalo nositko, ale teda kontakt a pozornost vyzadovalo taky a hralo si jako male take tak pulhodinku samo. Mne teda prijde, ze problem je v priteli a ne v diteti. U sestimesicniho batolete je toto normalni a mozna bych priteli dala precist nejakou knizku, aby sva ocekavani korigoval:)

V okoli mame jednoho chlapecka, co si uz jako male miminko vydrzel uplne sam pro sebe hodiny, ale ted ma teda diagnostikovan PAS. :think:

• Citovat
  • Upravit
6381
8.5.24 09:16

S lezením a pak s chozením to přejde. Jsem si tím jistá. Teď ji jen štve, že nemůže tam kam cbce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
9.5.24 22:19

Já si teda pochvaluju, jak máme skvělý dítě, že si dokonce občas dokáže hrát 30 min samo. :D a že na nás občas nespokojeně křičí, beru taky pozitivně, jako že s námi komunikuje a umí se ozvat, když něco potřebuje 🙂

Příspěvek upraven 10.05.24 v 08:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
9.5.24 22:57
@Effy99 píše: Více
Žejo, třicet minut je luxus, to máme teď ve dvou letech (a i to pořád ještě není žádná samozřejmost, co vidím stejně staré děti v okolí). Nevím, co by lidi po těch dětech chtěli ještě :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
10.5.24 07:25
@Kariin18 píše: Více

Ano děvčata s kojencem musí pořád někdo být, heureka :palec: Tak jedině vrazit babickam a pryč na víkend řev neřev, na to je jistě nárok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí