Vědma a jasnovidka, máte osobní zkušenost?

323
4.11.13 10:13

Vědma a jasnovidka

Ahoj,
zajímá mne, zda máte někdo osobní zkušenost s vědmou a jasnovidkou Lenkou Vodvárkovou? Podělte se - díky.
Já na ni „narazila“ dnes na netu - videa:
http://www.youtube.com/watch?…
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2
29.1.14 18:42

JÁ U NÍ BYLA V LEDNU. VELMI SVÉRÁZNÁ, NEBERE SI SERVÍTKY. JEŠTĚ TEĎ JSEM ZASKOČENA…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.1.15 00:30

Vodvárková

Ahoj. Já k ní jdu 28.1.2015. O rok později než Ty. Můžeš mě na ni připravit? Obě videa jsem viděla několikrát, působí na kameru dobře. Ovšem, když jsem ji volala 12 minut, říkala, že musím přijet, že jsem bez života, že se musí kouknout na prokletí celého rodu, karmy, že to po telefonu nejde. atd.Tam už se mi něco nezdálo. Taky jsem ji řekla, že jsem už byla u x kartářek, že jsem naprosto odblokovaná, karma mi končí v létě. Taky jsem byla na regresích, hypnoze a absolutně vyhozené peníze.
U těch kartářek, jsou to jen karty, málokdy se něco vyplní. Ovšem na některých věcech se nezávisle na sobě kartářky shodují. Leč ZROVNA NA TO NEMÁM SÍLU. Vodvárková je prý jasnovidná, tak by měla vidět budoucnost. Splnilo se Ti to, co ti řekla? Povoluje diktafon? Bez něj tam nejedu. A má prý čas jen hodinu. A já mám dojezdem k ní zabitý celý den.
Před měsícem jsem byla u Anie v Praze v jejím centru Poznání (znáš ji z televize). Byla jsem u ní 20 min., odpověděla na 4 otázky, řekla, že jsem absolutně zdravá, odblokovaná a že mi nic není. Což je od ní pěkné. A pozvala mě na své semináře. Nechala jsem tam
2 500 Kč. (S jinýma se takto nepáře). Diktafon u ní není povolen, tak si zas tak vše nepamatuji.
Mám po 6 letém žití a bydlení s přítelem, který se ke mě zachoval jak se ani největší sv. ně nezachová ke svému nepříteli. :pocitac: Rozebírat to nechci. Nicméně se z toho nemůžu vzpamatovat, vzchopit a žít. Před 14 dny jsem opět byla u kartářky. Tam jsme rozebraly ten vztah. To, co udělal, nelze pochopit. :cert: I kartářka řekla, že je to svi. ě. A že se mu to vrátí. No nicméně, má chlapeček ve všem štěstí. Je to rozený manipulátor, po své matce. Na co sáhne, to se mu povede. Je hodně vysoko postavený. Jenže nebýt mě, je to naprosto zadlužená nula. A pan nikdo. Já ho ze všeho vytáhla a jak jsem dopadla, že?
Už je to rok a já neumím (a možná ani nechci )bez něj žít. Ne, deprese ani nic podobného to není. Aktivně sportuji, studuji atd.
Jsem zvědavá, co mi řekne jasnovidka.
Povídej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
29.1.15 19:36

@nobody82 Ahoj, radši než „osvědčené“ jasnovidky a kartářky zkus Knihu proměn ;). Jsou na ni dobré ohlasy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.1.15 21:56

Ahoj. Já už mám Ákášické záznamy.
Vodvárková je velká PODVODNICE. Jasnovidná není. Je to arogantní, zlá a nešťastná ženská.
Netrefila ani jednu jedinou věc. A ona nevykládá. To ty musíšvyložit jí a ona pak řekne druhou větu. A když se netrefí, tak jde do rozporu a hádek. ZLÁ ŽENSKÁ. Je mi ji líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.4.18 14:30

Na dvoře 21 . století. V tom může někdo věřit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.19 14:41

Zkušenost

Já u ní byla v roce 2011, tenkrát mi řekla o mém vztahu, že mě čeká něco špatného a měla bych se s přítelem rozejít, že mě stáhne dolů. Možná jsem ji měla tenkrát poslechnout. Přítel spáchal sebevraždu a mě to ke dnu stáhlo :( Další věci, co mi říkala si už nepamatuji, tohle mi utkvělo v hlavě nejvíc. Prosím anonym, je to dosti osobní.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat