Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj, premyslim o zalozeni krouzku pro deti. Dokoncuji studium a rada bych se detem venovala i nadale. Poradite prosim kde hledat vedouci krouzku? Jelikoz se aspon ze zacatku nejedna o vydelecnou cinnost. Inzerce jsem prosla. Kde hledat stejne zapalene lidi?
Dekuji
Ti, co to dělají zadarmo jsou většinou ve skautu, sokolu, pionýru atd. Dá se domluvit s nimi, že povedes oddíl pod nimi. Případně DDM. Šla bych touhle cestou, pokud nemáš zatím moc praxe. A pak uvidíš, který konkrétní kroužek u vás chybí.
Můžeš zkusit oslovit studenty na VŠ, SŠ. Ti občas shání praxi. Zkus dát nabídku na místní FB stránky, do knihovny aj.
@Talona idealne z rad rodicu. Nejdriv to musis rozjet sama a postupne nabalovat nadsence.
@P4ja Dekuju. Pres DDM jsem jiz krouzek vedla. Rada bych ted spolupracovala s jednou jezdeckou staji ( jezdecky krouzek). Jiz jsem s nimi spolupracovala drive. Delala jsem si take statistiku toho, co rodice zajima a o co by meli zajem. Dekuju za tip. ![]()
Zakládala jsem sportovní klub a není to žádná sranda, určitě se to nedá v jednom člověku. Doporučuji domluvit se s nějakou organizací a začít pod ní. Pokud se kroužek rozjede a seženeš nadšence do vedení, tak se pak můžeš osamostatnit.
edit: lidé ochotní pracovat s dětmi zdarma se shánějí velmi těžce, u nás to všechno obstarávají nadšení rodiče, kteří si udělali licence.