Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mně je 23, přítelovi bude brzy 22. Ale např. v naší rodině má teta 57 let a strýc 50. ![]()
O 11 mesicu (ja zacatek ledna, manzel konec listopadu stejneho roku). A v manzelove rodine jsou dalsi 4 pary, kde je zena starsi, ale tam jsou ty rozdily uz vetsi, tak 5-8 let.
A k čemu ti bude vědět že jsem třeba o 5 let starší nežanzel?
Nový manžel tchýně byl o rok mladší než manžel. Tchyně měla mého muže v osmnácti. A byli spolu šťastný, dokud neumřela. Takže možný je všechno. ![]()
No tak sousedka má chlapa mladšího o 15 let a od kámošky mamka partnera mladšího o 17 ![]()
Exmanžel byl mladší o čtyři roky, současný partner o patnáct. Je mi něco přes padesát, jemu těsně pod čtyřicet.
@Ploskutáček píše: Více
Proč máš potřebu o tom mluvit negativně? Prostě mají lidi různý preference. ![]()
@KKubula píše: Více
Vůbec nejsem negativní, to byla narážka na zcela zbytečný anonym v úvodu diskuze… A abych měl i něco k tématu, tak já byl o 14 let starší než bývala…
@Ploskutáček píše: Více
Možná je to anonym právě proto, ze není nijak výjimečné, když na to lidi reaguji takhle.
Kolegyně má partnera o 10 let mladšího, můj bratr přítelkyni starší o 6 let…oba vztahy dlouhodobé spokojené… předtím měl brácha přítelkyni starší o 7 let ![]()
Ahojky, je tu nějaká žena, která ma mladšího chlapa? O kolik a kolik vám oboum je? Děkuji