"Věkový limit" pro umístění sušičky na pračku?

150
27.12.22 15:39

"Věkový limit" pro umístění sušičky na pračku?

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat - máme pračku, kupovaná před 7 lety a teď jsme se rozhodli, že chceme sušičku. Konečně jsme na ni nasetrili, chlap aktivní už sušičku objednal, ale já teď vůbec nevím, zda půjde ten mezikus přidělat na tu naši „starou“ pračku? Nevíte jestli je nějaká doba, od kdy se tam na pračky dělaly ty otvory, kam se pridelava ten mezikus?
Nejsme teď doma a na netu nemůžu najít fotku naší pračky zezadu, protože už se neprodává. Už jsem z toho ve stresu, že máme smůlu a budeme bez sušičky, vedle pračky jí dát nemůžeme. 😏 😅
Ještě dodám, že pračka je Whirlpool, sušička je značky Beko, takže budeme muset koupit univerzální mezikus

Příspěvek upraven 27.12.22 v 15:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30413
27.12.22 15:48

My jsme měli mezikus, který se na pračku přilepil. Byla to pračka 13 let stará.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21072
27.12.22 15:48

To je spíš podle rozměrů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66871
27.12.22 15:54

Mame pracku a susicku stejne znacky, koupili jsme mezikus teze znacky. Susicka stoji na druhe pracce, rozdil ve stari je 12 let. Mame klasicky rozmer 60 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
27.12.22 15:56
@Aspera píše:
My jsme měli mezikus, který se na pračku přilepil. Byla to pračka 13 let stará.

Tyjo, tak o takovém slyším poprvé, včera jsme na to koukali u ségry i kámošky a obě mají mezikus, který se privrtava. Díky, kouknu na to. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
27.12.22 15:56
@Cenarius píše:
To je spíš podle rozměrů.

Rozměry s univerzálním mezikusem nejsou podstatné. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
27.12.22 15:57
@matkabagristy píše:
Mame pracku a susicku stejne znacky, koupili jsme mezikus teze znacky. Susicka stoji na druhe pracce, rozdil ve stari je 12 let. Mame klasicky rozmer 60 cm.

Tak to je možná tím, že máte vše stejné značky. My máme pračku whirlpool a sušička je Beko, takže budeme muset koupit univerzální mezikus, a toho se obávám. 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33047
27.12.22 16:24

My žádný mezikus nemáme. Stojí myčka a pračka vedle sebe, na nich až ke zdi deska, na ní je sušička, nad pračkou. Pračka stará x let na 5 kg, sušička nová 4 roky na 7 kg, Beco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
27.12.22 18:11

Mame pracku Samsung a susicku Hoover a mezikus jsme kupovali nejaky univerzalni, ktery se nijak nesroubuje, jen se to mezi ne polozi a drzi to v pohode..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
27.12.22 18:14

Na 9 let starou pračku mi mezikus privrtali, když pak odešla pračka a pořídila jsem novou, vrtat odmítli kvůli záruce, takže mám jen protiskluzové podložky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2924
27.12.22 19:29

Máme mezikus bez vrtání, pracka se susickou jsou stáhle pak popruhem, byl přímo k tomu mezikusu. Jiné značky, rozdíl 10 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.12.22 11:12

Před rozvodem jsem měla pračku + sušičku + mezikus (se šuplíkem, přivrtaný do pračky) vše stejné značky. bez problémů.
Po rozvodu jsem si koupila pračku + sušičku + žádný mezikus - suška stojí hned na pračce už 3.rok a všechno je v pořádku :)
Mezikus jsem nekupovala z finančních důvodů a také na doporučení kamarádky, která má sušičku na pračce jiné značky bez mezikusu už asi 10 let :)
Zkusila bych to bez - suška není tak těžká jako pračka a nehází sebou jako pračka..
Jediný problém bych viděla, pokud je pračka tzv. úzká (na hloubku) - tam by asi musela být úplně speciální konstrukce pro tu sušku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí