Jak vyjmout zásobník u pračky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Jaký zásobník? Na str. 4 v návodu se nevydělává zásobník, ale čistí se čerpadlo, co vlastně chceš dělat?
čistění čerpadla:
https://www.youtube.com/watch?…
- Citovat
- Upravit
@boricmytu píše:
Jaký zásobník? Na str. 4 v návodu se nevydělává zásobník, ale čistí se čerpadlo, co vlastně chceš dělat?
Čti pozorně a pak piš
Na str. 4 vlevo dole je návod, jak vyndat dávkovač pracích prostředků.
@Anonymní píše:
Viděla a nejde mi to 🤷♀️
Budeš se muset ještě trochu snažit… chce to jen chytit ten „grif“, neboj
Zahýbat s tím sem tam - ne násilím, ale zase ne úplně laxně - chce to najít přesný úhel, pod kterým se dávkovač překlopí a vysune nahoru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BohunkaP píše:
Budeš se muset ještě trochu snažit… chce to jen chytit ten „grif“, nebojZahýbat s tím sem tam - ne násilím, ale zase ne úplně laxně - chce to najít přesný úhel, pod kterým se dávkovač překlopí a vysune nahoru.
Takže zásobník = dávkovač, tak v tom případě ano, špatně jsem si to vyložil a dávkovače jsem si nevšiml.
https://www.youtube.com/watch?…
mělo by se jednat o stejný systém
- Citovat
- Upravit
Jee, moc vám děkuji, hned zítra to zkusím 😃. Já to rvala celé 🙈. I chlap mi říkal, že to vyndat nejde, že to takhle má být, ale já vím, že u každé pračky to jde vyndat celé, aby se to pořádně ty usazeniny smyly.. Moc vám děkuji, zítra po vyprání to hned zkusím 😁 🦋 🦋
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jee, moc vám děkuji, hned zítra to zkusím 😃. Já to rvala celé 🙈. I chlap mi říkal, že to vyndat nejde, že to takhle má být, ale já vím, že u každé pračky to jde vyndat celé, aby se to pořádně ty usazeniny smyly.. Moc vám děkuji, zítra po vyprání to hned zkusím 😁 🦋 🦋
A pokud z nějakého důvodu vyndat nejde ( opravované/ lepené) tak ho můžeš opláchnout třeba horkou sprchou pokud dosáhne. Jen měj zavřené dvířka a kontroluj hladinu aby ti nepřetekla horem a pak ji dej odčerpat
většinou začátek všech programů odčerpávají sami a aspoň se protáhne čerpadlo i odpadní trubka pořádně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevíte, jak vyjmout celý zásobník u pračky Hotpoint-Ariston WMSDN 7239? Moc děkuji 🙂