Jak vyjmout zásobník u pračky

Anonymní
8.12.22 13:22

Jak vyjmout zásobník u pračky

Nevíte, jak vyjmout celý zásobník u pračky Hotpoint-Ariston WMSDN 7239? Moc děkuji 🙂

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3216
8.12.22 13:34

Viz. manuál zde str. 4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.22 13:41

Viděla a nejde mi to 🤷‍♀️

• Citovat
  • Upravit
boricmytu
8.12.22 14:15

Jaký zásobník? Na str. 4 v návodu se nevydělává zásobník, ale čistí se čerpadlo, co vlastně chceš dělat?

čistění čerpadla:
https://www.youtube.com/watch?…

• Citovat
  • Upravit
22074
8.12.22 14:19
@boricmytu píše:
Jaký zásobník? Na str. 4 v návodu se nevydělává zásobník, ale čistí se čerpadlo, co vlastně chceš dělat?

Čti pozorně a pak piš ;) Na str. 4 vlevo dole je návod, jak vyndat dávkovač pracích prostředků.

@Anonymní píše:
Viděla a nejde mi to 🤷‍♀️

Budeš se muset ještě trochu snažit… chce to jen chytit ten „grif“, neboj ;) Zahýbat s tím sem tam - ne násilím, ale zase ne úplně laxně - chce to najít přesný úhel, pod kterým se dávkovač překlopí a vysune nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
8.12.22 14:26
@BohunkaP píše:
Budeš se muset ještě trochu snažit… chce to jen chytit ten „grif“, neboj ;) Zahýbat s tím sem tam - ne násilím, ale zase ne úplně laxně - chce to najít přesný úhel, pod kterým se dávkovač překlopí a vysune nahoru.

Takže zásobník = dávkovač, tak v tom případě ano, špatně jsem si to vyložil a dávkovače jsem si nevšiml.

https://www.youtube.com/watch?…

mělo by se jednat o stejný systém

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
8.12.22 14:33
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.12.22 22:33

Jee, moc vám děkuji, hned zítra to zkusím 😃. Já to rvala celé 🙈. I chlap mi říkal, že to vyndat nejde, že to takhle má být, ale já vím, že u každé pračky to jde vyndat celé, aby se to pořádně ty usazeniny smyly.. Moc vám děkuji, zítra po vyprání to hned zkusím 😁 🦋 🦋

• Citovat
  • Upravit
3598
8.12.22 23:01
@Anonymní píše:
Jee, moc vám děkuji, hned zítra to zkusím 😃. Já to rvala celé 🙈. I chlap mi říkal, že to vyndat nejde, že to takhle má být, ale já vím, že u každé pračky to jde vyndat celé, aby se to pořádně ty usazeniny smyly.. Moc vám děkuji, zítra po vyprání to hned zkusím 😁 🦋 🦋

A pokud z nějakého důvodu vyndat nejde ( opravované/ lepené) tak ho můžeš opláchnout třeba horkou sprchou pokud dosáhne. Jen měj zavřené dvířka a kontroluj hladinu aby ti nepřetekla horem a pak ji dej odčerpat ;) většinou začátek všech programů odčerpávají sami a aspoň se protáhne čerpadlo i odpadní trubka pořádně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí