Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přeji pěkný den,
chtěla jsem se informovat maminek co již byly na předchozích ročnících toho veletrhu, zda je možné shlédnout novinky kočárku, letos mne zajímá X lander kolekce 2011. A pokud mají kočárek vystaven dá se ihned objednat například u výrobce?
Děkuji.
Nakupovat se tam dá, ale jestli tam bude zrovna X-Lander, to nikdo neví. Loni tam byli kočárky různé, ale ono každý rok je tam trochu obměna. Záleží, kdo na ten veletrh přijede. V katalogu na internetu jsou vystavující firmy, tak jedině jej najít podle toho, kdo jej prodává.
Taky se tam chystáme, hlavně ozkoušet kočárky na živo.
Na webu bvv.cz zatím je jen: Své novinky představí přední dodavatelé na českém trhu, účast potvrdily mj. firmy Andys, Autoseating, Baby Design, Baby Direkt, Babypoint, Babyrenka, Britax, Dara, Handy Praha, Ing. Lubomír Fiedler, Libfin, Patron, Sam Baby, Scarlett, Super Baby, Vydeko a další. Návštěvníci se mohou těšit na tradičně rozsáhlou přehlídku kočárků a dětských autosedaček, velký zájem je také o prezentaci zboží pro kojence a batolata, oblečení a obuvi.
A pak jmenný Katalog vystavovatelů, ale zatím bez sekce kočárků, tak doufám, že ho ještě doplní.
Btw. který den je nejlepší tam jet? Liší se třeba ten poslední den cenami?
Já jsem někde četla, že tam budou mimojiné i kočárky Dorjan…
A mám k tématu také dotaz - dají se tam ty kočárky (resp. ostatní zboží) přímo koupit? Předpokládám že ano, pak tedy - jsou tam zvýhodněné ceny? Pokud ano - o hodně?
locika píše:
Já jsem někde četla, že tam budou mimojiné i kočárky Dorjan…
A mám k tématu také dotaz - dají se tam ty kočárky (resp. ostatní zboží) přímo koupit? Předpokládám že ano, pak tedy - jsou tam zvýhodněné ceny? Pokud ano - o hodně?
Koupit se tam dají, levnější by měly být, mělo by jít o prodej za veletržní ceny, ale o kolik se to liší, to fakt netuším. ![]()
strelish píše:
Taky se tam chystáme, hlavně ozkoušet kočárky na živo.Na webu bvv.cz zatím je jen: Své novinky představí přední dodavatelé na českém trhu, účast potvrdily mj. firmy Andys, Autoseating, Baby Design, Baby Direkt, Babypoint, Babyrenka, Britax, Dara, Handy Praha, Ing. Lubomír Fiedler, Libfin, Patron, Sam Baby, Scarlett, Super Baby, Vydeko a další. Návštěvníci se mohou těšit na tradičně rozsáhlou přehlídku kočárků a dětských autosedaček, velký zájem je také o prezentaci zboží pro kojence a batolata, oblečení a obuvi.
A pak jmenný Katalog vystavovatelů, ale zatím bez sekce kočárků, tak doufám, že ho ještě doplní.
Btw. který den je nejlepší tam jet? Liší se třeba ten poslední den cenami?
Jaký den je jedno, každý den je úplně stejný a nijak se neliší, maximálně se liší pouze v doprovodném programu. Nejezdit ale ve čtvrtek, to není přístupno pro veřejnost, takže jen od pátku do neděle. Katalog by měl být kompletní týden víkend před veletrhem, tak snad ho ještě doplní.
tak my se chystáme ve čtvrtek a řekli nám přímo na veletrhu, že je to v pohodě, akorát tam nebudou žádné doprovodné programy.
Příspěvek upraven 28.02.11 v 13:05
Jinak v katalogu kočárků už něco je:
• ANICO spol. s r.o.
Stánek PAV V-088, Město Brno, Stát/Region CZ • AVITEX, s.r.o.
Stánek PAV V-117, Město Brno, Stát/Region CZ • BABY DIREKT s.r.o.
Stánek PAV V-108, Město Modřice, Stát/Region CZ • Babypoint s.r.o.
Stánek PAV V-053, Město Milín, Stát/Region CZ • BABYRENKA
Stánek PAV V-067, Město Liberec, Stát/Region CZ • Daniel Hradil - DARA
Stánek PAV V-105, Město Valašské Meziříčí, Stát/Region CZ • GROUP FASHION, s.r.o.
Stánek PAV V-039, 040, Město Zlín, Stát/Region CZ • HANDY PRAHA s.r.o.
Stánek PAV V-032, Město Praha 4 - Chodov, Stát/Region CZ • Ing. Lubomír Fiedler
Stánek PAV V-038, Město Brno, Stát/Region CZ • Mgr. Lubomír Krejčí
Stánek PAV V-112, Město Brno, Stát/Region CZ • PATRON Bohemia a.s.
Stánek PAV V-043, Město Mělník, Stát/Region CZ • Petr Faukner - Depemo
Stánek PAV V-062, Město Praha 5, Stát/Region CZ • SAM BABY, s.r.o.
Stánek PAV V-036, Město Slezská Ostrava, Stát/Region CZ • SUPER BABY
Stánek PAV V-061, Město Plzeň, Stát/Region CZ • VYDEKO Kutná Hora s.r.o.
Stánek PAV V-033, Město Kutná Hora, Stát/Region CZ • Zdeňka Zatloukalová - HAPPY BABIES
Stánek PAV V-111, Město Plumlov, Stát/Region CZ • DVĚ PLUS DVĚ s.r.o.
Stánek PAV V-068, Město Praha 4, Stát/Region CZ • KES spol. s r.o.
Stánek PAV V-063, Město Vratimov, Stát/Region CZ
MMartina1 píše:
tak mi se chystáme ve čtvrtek a řekli nám přímo na veletrhu, že je to v pohodě.
Je to možné, mě kdosi říkal, že je to ve čtvrtek jen pro novináře a registrované návštěvníky, takže na 100% to nevím. Jen kdyby ti tak bylo, tak aby tam někdo nejel třeba zbytečně, kór když to nemá třeba blízko.
A jestli to jde, tak jedině dobře. ![]()
Gabi díky, super…mě nenapadlo, že to bude pod „…“ ![]()
Tak se jdu vrhnout na průzkum, co který obchod za kočárky vede. Zatím jsem našla akorát plzeňský a to je druhý konec republiky
(uvažuju o Teutonii nebo Gessleinu)
Ahoj Holky! já se na ten veletrh chystám letos už po 4-té. Jak je to s těma slevama teda moc nevím. Ale mám zkušenost z předloňska s autosedačkou Rommer. Dívali jsme se na ni s kamarádkou, protože jsme věděli, že ji chceme pro své děti, tak aby jsme ji zkoukli naživo. Hned u nás byl chlápek a začal vykládat, jak je super, a bla,bla,bla a že normálně stojí 9000 ale zrovínka dneska mají veletržní slevu 30%.COž znamená že je za pouhých 6tis. Ale musíme si ji vzít hned a teď. A já: jé to je super, hned si ju vezmu. Kamarádka,ale:že jsme tady šalinou a jak to povezeme… No nevzali jsme ju. A až jsem zalezli za stánek,tak mi řekla, že na netu ju seženu daleko levněji. Výsledek? večer jsem ji objednala za 4500 z netu.
Takže od té doby na veletrhu hledám spíš inspiraci a pak to kupuju po netu. Zatím nejhorší co se mi stalo, že jsem to koupila za stejnou cenu jako na BVV. Ale hodněkrát za levněji.
My se chceme jít taky podívat po kočárku, mám cenu v hlavě a jak mi jej budou nabízet za víc, tak uvidí a hned to na ně vybafnu.
V tom případě ho neberu a objednávám přes net. Je pravda, že oni to určitě budou s těma vyššíma cenama zkoušet, přeci jen potřebují kšeft. ![]()
Holky a jak se to tam s nákupama? Prý se tam dá nakupovat jen za hotové, je to pravda? To abych si vybrala peníze, protože já zásadně všude platím kartou a v peněžence většinou nemám víc než pár drobných.
Ahoj, taky se chystam na kocarky, chci okouknout Britax, protoze tady v Brne nikde k videni neni (pokud jo, tak me prosim dejte vedet, byla bych strasne rada
).
Ty slevy jsem taky zjistovala primo na znackovych prodejnach kocarku a vsichni mi tvrdili, ze to bude kolem 10% plus minus dve procenta. No ale za tyhle penize to jde koupit i na netu, ze jo ![]()
tak jsem to ještě jednou prověřovala. My se tam chystáme taky, budeme pořizovat Mutsy sporťák. Takže na BVV nám řekli, že vstup ve čtvrtek v pohodě i pro veřejnost, akorát tam nebudou ty doprovodné programy. Ovšem spol. Libfin - dovozce Mutsy, ti nám řekli, že ve čtvrtek na nás, jako normální návštěvníky, nebudou mít čas, protože mají ten den vyhrazený pro své obchodní partnery. Takže asi to chce, pokud jdete konkrétně k nějakému prodejci, zjistit, jestli bude ochotný se Vám ve čtvrtek věnovat. A s tím prodejem je to u Libfinu tak, že si zboží tam můžete zamluvit, ale vyzvednout si ho můžete až v neděli odpoledne.