Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Já se tam chystám, je to pár let co jsem byla naposledy,ale kupovali jsme tam golfky za supr cenu a autosedačku,plno drobností co chybělo a krásné povlečení postýlky
snad letos nezklame
@Jasmina81 tak super, už se tam moc těším… miminko čekáme až v červenci tak jsem si říkala že škoda že veletrh není až třeba duben ale i tak už se tam právě chystám pár věcí koupit ![]()
Rodím v dubnu, pro mě akorát
už bych tam ale naběhla nejradši hned, nemůžu se dočkat až budu nakupovat, skoro nic ještě nemám ![]()
@Jasmina81 jéé tak to jsi dobrá , že ještě nic nemáš… mě to láká furt něco už kupovat právě ![]()
@iva077 15.-17.3 na výstavišti ![]()
Veletrh pro dítě jsem ještě nezažila, ale jestli to bude jako svatební veletrhy, tak to potěš koště. Všechno předražený, hogo-fogo a hlavně tuna nepotřebných zbytečností… Ještě že čekám dvě děti, tím pádem si sakra rozmyslím jestli danou věc opravdu potřebuji nebo je to zbytečnost ![]()
@lorelai947 já jsem na to slyšela teda chválu , že je to fajn a jelikož třeba u kočárků už mám vytipované kolik jaký cca stojí a jaký bych chtěla tak si tam můžu sama zhodnotit jestli ho mají dražší nebo levnější .. každopádně to tam mívají prý levnější za veletržní ceny.. já se tam určitě podívat půjdu .. za to nic nedám
a jestli nakoupím nějaké věci tam , který vím že chci nebo na netu už mi přijde jedno ![]()
Termín veletrhu je super, klidně mohl být dřív
…termín mám 14.4…uz se nemůžu dočkat…taky skoro nic nemáme, jelikož čekáme na ten veletrh 😀 a i kdyby to tam bylo předražené, aspoň se tam na to dá sáhnout a prohlédnout si to…pak stačí jen objednat na netu
za mě super už jen to, že tam bude spousta věcí na jednom místě ![]()
@mmissa605 právě je to fajn že si to člověk může osahat nebo nám k tomu aspoň řeknou více informací , ukážou a pak to můžeme objednat klidně na netu ![]()