Chůvička - jak vybrat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
227
27.1.19 02:01

Já mám videochůvičku od Jablotronu a jsem s ní velice spokojená, má dosah 150metrů. Když jsem v létě na zahradě, můžu krásně sledovat malou, která spí v postýlce. Mám od této firmy i monitor dechu. Chůvičku mám 5 let a nebyl s ní ještě žádný problém. Stála kolem 3500,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4077
27.1.19 02:45

Pokud ti nevadi že tě budou šmírovat sousedi tak je v pohodě cokoliv rozdím bude v kvalitě videa za mizerného světla a v odezvě, možná že je z hlediska bezpečnosti nejlepší WiFi chuvička. Osobně bych volil zakladni bezpečnostni kameru od Allhua nebo HikVision se zvukem, a klient tablet nebo mobil (nepotřebuješ funkce jako je rozpoznávání obličejů nebo spustění alarmu když se děti perou), připojenou na kabel aby do miminka nešlo radiové záření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
27.1.19 08:05

Já mám taky video a určitě lepší než jen zvuk.. Mimco se mi kolikrát probudilo a jen se dívalo a nevydalo ani hlasku, přes zvuk bych to nepoznala.. a doporučuji novou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1487
27.1.19 08:21

Koupila bych radši novou. My máme tuhle videochůvičku a nemůžu si jí vynachválit. Jsem opravdu víc klidná, že prcka i vidím. Má to fajn funkce. Cena sice vyšší, ale odpovídá kvalitě. :palec:

https://m.heureka.cz/…vent-scd630/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
27.1.19 08:44

Já právě takto koupila již použitou, od kamaráda, chůvička byla plně funkční, dali mi k tomu i veškeré doklady včetně účtenky, chůvička byla v době pořízení necelé 3 roky stará a vydržela mi necelý rok, poté přestal fungovat konektor, přes který se dává kamera do sítě - když tam dám baterky, tak vše funguje, jak má - výhoda - mohu nechat třeba v autě, když mi tam malá usne a doma ji mít na monitoru, ale bohužel ty baterky tam vydrží jen pár hodin… takže kdybych chtěla chůvičku hodně používat i nadále, tak dám za baterky za rok víc než za pořízení nové videochůvičky… u těch použitých právě nikdy nevíš, jak dlouho to ještě vydrží fungovat a i s větší slevou se to prostě nemusí vyplatit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
27.1.19 09:01

Ja pro prvni dite poridila video chuvicku od Aventu SCD620/52, nemuzu si ji vynachvalit. Rozhodne video. V noci treba mala zacla fnukat a ja videla, ze se behem par vterin otoci a spi dal, ze nema smysl se zvedat a jit tam. Nebo naopak hned vidis situaci, ze musis letet, treba ze zvraci apod.
Ted vidim zpetne, ze jsem udelala chybu ve vyberu pro dve deti. Ted jsem tehotna a museli jsem koupit dalsi. Deti budou spat alespon ze zacatku kazde v jine mistnosti. Takze pokud planujete brzy dalsi mimco, jako my, tak uz ted na to myslete a zvolte chuvicku se dvema kamerami, vyhnete se tak pozdejsim dalsim nakladum, ktere nejsou male :palec: ted jsme vybrali chuvicku Vtech BM2600 se dvema kamerami kvuli cene. Chuvicka automaticky sama prepina mezi kamerami a nebo hlida jen jednu, jak si nastavite. Oproti Aventu mensi displej, horsi kamera a nocni videni, ale i tak dostacujici. Preji stastny vyber :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
27.1.19 09:56

Neznám moc zbytecnejsich veci než je video chuvucka. Dvě děti a nikdy jsem nepochopila k čemu to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
27.1.19 09:58

Mame chuvicku AVENT SCD506 uz tri roky a jsme s ni naprosto spokojeni. Pri vyberu chuvicky jsem se zamerila na to, zda lze obe strany chuvicky pouzivat i mimo sit (ne vsechny jsou na baterie) a na vzdalenost, na kterou chuvicka funguje. Ta nase je az na 330 metru (bez zdi, samozrejme) a v pohode si tedy muzeme v lete posedet u sousedu a vime, ze nam dite spinka. U te nasi chuvicky je take skvele, ze ma nejakou frekvenci, na kterou se nenaladi zadna jina chuvicka, takze i kdyz jsme treba v hotelu, kde je vice deti, tak slysime jen nase dite a nechyta jine chuvicky. Videochuvy jsou urcite fajn, ale uz je to v uplne jine cenove relaci, takze my jsme se rozhodli pro audiochuvu a jsme spokojeni :) vzhledem k tomu, ze v ni jde slyset i dychani ditete, tak obraz ani nepotrebujeme :) a take bych urcite radeji koupila novou, pokud na ni mate finance. Kazdopadne pro nas to byla skvela investice, na prvni dite jsme samozrejme nakoupili spoustu ptakovin, ale chuvicka mezi ne urcite nepatri a troufam si rict, ze je to nejvic vyuzivana vec, kterou jsme pro dite koupili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
27.1.19 10:06
@Alkata píše:
Neznám moc zbytecnejsich veci než je video chuvucka. Dvě děti a nikdy jsem nepochopila k čemu to je.

Mám dvě švagrový,a ani jedna chůvičku neměla. Jedné se to zdá jako blbost a u druhé nevím. Já sem měla obyčejnou pod matrací, a byla sem klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
27.1.19 10:07

koupila jsem obyc bazarovou avent za par stovek, slouzi uz patym rokem. pri usinani jsem na ni detem poustela melodie, tolik si na to zvykly, ze kdyz se pak treba probudily v noci, zapla jsem melodii a ono je to automaticky zklidnilo. ted ji vyuzivame jako nocni svetylko, nekdy triletakovi pustim i tu melodii. video fakt nepotrebuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
27.1.19 10:49
@Alkata píše:
Neznám moc zbytecnejsich veci než je video chuvucka. Dvě děti a nikdy jsem nepochopila k čemu to je.

Tak záleží, jak bydlíte… V menším bytě se na dítě klidně podívám co chvílí osobně, ale máme velký dům, kde není vše slyšet, takže je to rozhodne praktické… nemluve o využiti zahrady..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
27.1.19 10:56

@Ivet18
Podle me staci bohate jen zvukova, mame Avent, uz funguje patym rokem, pouzivame casto. Koukej na to, jestli jsou obe jednotky na baterky, kdyz spi dite v kocarku nekde venku na dovolene apod…
Tady najdes recenze https://www.emimino.cz/…itory-dechu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
27.1.19 10:59

Dalsi diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...