Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Jediný návod který tam je tak ze si má stáhnout do mobilu aplikaci přes Google play a tam už to naviguje že se má připojit na WiFi a pak dal už to neraguje ![]()
Ahoj, my máme jinou, ale třeba to funguje na podobném principu. Mám stahlou aplikaci, kde si musíš založit účet (přihlásit se), chůvu do zásuvky, propojím kabelem chůvu s mobilem, v aplikaci povolím Wi-Fi, na které jsem přihlášena, chůva se na Wi-Fi připojí, odpojím mobil a dám chůvičku na požadované místo.
@Kalukap tam právě k tomu žádný kabel není, aplikaci jsme nainstalovali do mobilu a přihlásili podle návodu pridrzime tlačítko na chuvicce a pak na mobilu připojit ale akorát nám to napíše zařízení nenalezeno a to jsme zkoušeli na manželovuv mobil aj na můj
je to blbé vracet vánoční dárek
@MisulkaP My tam taky kabel k připojení k mobilu nemáme, používám ten, co mám v nabíječce. USB konec do chůvy, ten druhý do mobilu. Na chůvičce je USB konektor jakoby schovaný pod takovým udělátkem.
Našla jsem k tomu ještě tohle v Google fotkách, třeba to pomůže.
A ten telefon tu chuvu vidí? Mate ji tam alespoň offline? A sparovali jste ji s wifinou? Mame trochu jiný tip, ale nestačí appka je potřeba tu chuvu taky napojit na tu Wi-Fi
@Tichošlápek a jak ju máme napojit na WiFi, chůvu dáme do elektriky v návodu není psané že ju máme nějak napojit ![]()
@MisulkaP aha, nase se musela sparovat - to tlačítko se symbolem Wi-Fi se drželo asi půl minuty, piplo to a pak teprve byla vidět v telefonu.
@MisulkaP pak se v te appce připojila, předtim jí to taky nevidelo
@MisulkaP a připojujete to v okamžiku, kdy ta chůva blika a hleda zařízení, ke kterému se připojit?nejdriv musí začít blikat a ještě během toho blikani das v appce next a ono se to spoji. Pak uz mne napadá jen kompletní reset
@Tichošlápek bliká ale selha newim asi to vrátíme že to prostě nefunguje a neraguje ![]()