veletrh vše pro dítě

21
18.1.08 13:59

veletrh vše pro dítě

Máte někdo zkušenost s nákupem kočárků na tomto veletrhu?především jestli je to třeba cenově výhodnější než v obchodě nebo přes internet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7159
18.1.08 14:54

Určitě to tam cenově vyjde levněji, než v obchodě,většinou to jsou novinky, na které ještě prodejci nedávají tak velké slevy a hlavně takovou koncentraci kočárků a barevných variant v žádném obchodě nenajdete, a máte to ve většině případů přímo od dodavatele, s jejich zárukou, takže v případě problémů to pak řešíte přímo s nimi a ne přes dalšího zprostředkovatele.
Ale ne všechny značky na veletrhu prodávají, někteří jen presentují svoje zboží.
Záleží na značce, ale třeba Babypoint loni v Brně na veletrhu prodal 3 kamiony zboží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
18.1.08 14:57

Ahoj, kupovali jsme vloni kočár na tomto veletrhu, od Jané, a dostali jsme na něj 10% slevu. Byli to kočáry vystavené celou dobu na stánku, ale musím říct že se jich návštěvníci nemohli svévolně dotýkat - byla tam celá řada hostesek a ty hnedka přibíhaly aby nenechavci kočárky nepoškodili. Ale bacha byli jsme tam hnedka první den asi v poledne- pro odborou veřejnost, podařilo se mi sehnat lístky, a už byli všechny kočáry na tomto stánku zamluvené asi až na 2 ks. A sleva byla jen na vystavené, takže když otvírali pro „normální“ lidi tak tipuju že už tam nic volého nebylo. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
18.1.08 21:00

Ahojky,
nam na stanku Casualplay neprodali a nedalo se je umluvit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
19.1.08 16:53

myslim ze se da nakupovat az posledni den,ale mozna taky jak u koho.
my jsme si tam pred2lety koupili golface,staly stejne jak na netu,ale min nez v obchode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.1.08 18:44

Holky, kdy a kde bude zmiňovaný veletrh?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
19.1.08 19:32

v Brně na BVV 26. - 30.3.2008. Je to při veletrhu MOBITEX. A ještě jsem chtěla říct že jsme sice kočár zaplatili první den veletrhu, ale odváželi jsme si ho až poslední den, aby měli co vystavovat, že??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
19.1.08 22:50

Ahojky. Já jsem minulý rok na veletrhu byla a sháněla jsem kočárek. Spíš jsem už favorita vybraného měla a jela jsem skouknou novou kolekci barev. Jednalo se o Jané a je pravda, že všechny vystavené kousky už byly beznadějně zamluvené a na nové objednávky přímo tam myslím dávali slevu ale už si nevzpomenu kolik :oops: 10%??? Je ale pravda,že se tam ten zamluvený kousek musel nechat až do konce veletrhu a k mání byl až po skončení. Po pravdě, pak už jsem ani nelitovala, že byly všechny rozebrané. Moc se mi nechtělo kupovat něco na co každej šahá a zkouší se to tam mockrát. Raději jsem si připlatla a měla „funglovfku“. Určitě tam ale nějaké výstavní ceny nabízí. My jsme si např. za lepší cenu odvezli cestovní postýlku od Babypointu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.1.08 12:33

Ceny veletrh vs internet a internetove obchody mezi sebou

Ahoj, no já myslím, že ty ceny na veletrhu jsou podobné jako na netu. Když dobře hledáte, dá se najít. My máme vybraný kočárek Bebe confort High trek. Na veletrh pojedem hlavne koukat co je novyho a co by se nam jeste hodilo. Na netu jsem u zminovaneho kocarku nasla az 4tisice rozdil v cene!!! 8) Takze to chce proste hledat a srovnavat.

• Citovat
  • Upravit
4823
23.1.08 12:55

Ahoj holky a co v PRaze veletrh For Kids? To je asi neco podobnyho, ne? Je zacatkem brezna na vystavisti v Letnanech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
24.1.08 18:51

Já jsem v r. 2006 na veletrhu Prodítě kupovala golfky jane carrera. U nás v okolí totiž nikde nebyly v obchodě „naživo“. Rovnou jsem si je vyzkoušela a dostala jsem 5% slevu, na vystavené kousky byla sleva 10%, ale zase si je musel člověk vyzvednout až v neděli a většina byla zamluvená.
Výhodu teda vidím hlavně v tom, že si kočárek můžeš vyzkoušet a rovnou odvést, ta sleva není nijak závratná.
Doporučuju už mít nějaké typy z internetu, protože projít všechny ty stánky mezi velkým množstvím lidí je šílený. Ale já jsme tam tenkrát byla s 5-ti měsíčním miminem, tak jsem chtěla co nejdřív vypanout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.3.08 07:56

:D :) :lol: maminky tak dneska začíná veletrh kočárků v Brně ,kdo půjde a bude mít možnost fotit,hodte sem nějaký fotečky kočárků…budeme všechny rády :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
7159
26.3.08 08:17

Dneska tam ještě nejezděte, dnes je to jen pro obchodníky, až zítra je to pro veřejnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veina
12.2.13 13:55

kočárek přes veletrh

Dobrý den, já jsem si tak koupila kočárek a opravdu se nám to vyplatilo. Jednak jsme si ho tam vyzkousěli a byl opravdu levnější než v obchodě(myslím, že i levnější než přes internet).Koupili jsme si X-lander a mohu jen doporučit. :)

• Citovat
  • Upravit
veina
12.2.13 13:56

kočárek přes veletrh

Dobrý den, já jsem si tak koupila kočárek a opravdu se nám to vyplatilo. Jednak jsme si ho tam vyzkousěli a byl opravdu levnější než v obchodě(myslím, že i levnější než přes internet).Koupili jsme si X-lander a mohu jen doporučit. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4