Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Není to můj ex milenec? 2 vteriny, bude mu 41 let. Ne nezmeni se to. Ja s ním ztratila 2,5 roku. A neboj. Rozpálí ho každá ![]()
Jo a mmch, taky tvrdil jak to je nízkou frekvenci, časem se to zlepší. A druhý kolo taky nedával. Zaplať pánbůh sem se.ho po dvou letech zbavila. Tobě radím to samé. ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý večer, jsem krátce s partnerem a při sexu má velmi malou výdrž. Zhruba během minuty ejakulace ( ještě se mi vždycky omluví) Sex je zhruba 2× týdně. Říká že je to tím, jak ho rozpálím, ale takhle pokaždé?? Problém je, že i druhé kolo potom není možné. Jak tohle řešit?? Nebo to už tak prostě má?? Je to čtyřicátník. Může to být i jeho předchozí nízkou sexuální frekvencí??
Asi to tak má. Nějaké ceněné osobni kvality má taky?
Pak by mi to nepřišlo jako zásadní problém. Jestli vydrží minutu nebo pět, co na tom
jsou důležitější věci na světě
![]()
To asi není úplně problém, kterej by zvládl vědomě během týdne vyřešit.. pracujte na tom spolu. A nikdy jsem nepochopila tu všeobecnou věc, že jak skončí chlap, konci celej sex. Ženský prostě v drtive většině případů potřebuji víc času. Tak až on skončí, je rada na tobe, má ruce, pusu, existují různé hračky.. nebo napřed ty a pak on, možností je dost, stačí chtít. My jsme měli podobnej problém, narovinu jsem řekla, co a jak, a bylo to. Ne hned, ale bylo..
@Anonymní píše:
To asi není úplně problém, kterej by zvládl vědomě během týdne vyřešit.. pracujte na tom spolu. A nikdy jsem nepochopila tu všeobecnou věc, že jak skončí chlap, konci celej sex. Ženský prostě v drtive většině případů potřebuji víc času. Tak až on skončí, je rada na tobe, má ruce, pusu, existují různé hračky.. nebo napřed ty a pak on, možností je dost, stačí chtít. My jsme měli podobnej problém, narovinu jsem řekla, co a jak, a bylo to. Ne hned, ale bylo..
Pokud narazila na stejného sobce jako já, tak ji to párkrát dopřeje, a pak má smolíka. Teda já se zase rozjela.
Jsem neskutecne šťastná že jsem se toho bl.ba zbavila.
Takových lži nakecal. Jak je ze mě hned hotovej. Ze to nikdy jindy nezažil. Že takový problém s nikým jiným neměl nikdy. Že si o tom četl, a ja prý vypuzuju nějaký speciální endorfiny.
Že je proste chudáček z toho hned hotovej.
Jo jasne. Pohádky, a ještě k tomu trapny. Docela jsem mu to žrala dokud jsem nenašla v jeho ložnici krémy co používal při sexu s jeho ex. Ehm… 4 krémy na zlepšení výdrže. A stejně ho podvadela a zdrhla.
@Anonymní píše:
Aaa zlatej muj muz, ten by se pretrh, abych ja byla spokojena…
@Anonymní píše:
Pokud narazila na stejného sobce jako já, tak ji to párkrát dopřeje, a pak má smolíka. Teda já se zase rozjela.Jsem neskutecne šťastná že jsem se toho bl.ba zbavila.
Takových lži nakecal. Jak je ze mě hned hotovej. Ze to nikdy jindy nezažil. Že takový problém s nikým jiným neměl nikdy. Že si o tom četl, a ja prý vypuzuju nějaký speciální endorfiny.
![]()
Že je proste chudáček z toho hned hotovej.
Jo jasne. Pohádky, a ještě k tomu trapny. Docela jsem mu to žrala dokud jsem nenašla v jeho ložnici krémy co používal při sexu s jeho ex. Ehm… 4 krémy na zlepšení výdrže. A stejně ho podvadela a zdrhla.
Jo tak u nás to taky není růžový. On se sice po tom mém proslovu snažil, ale stejně to bylo vcelku k ničemu. Vydrž se dost zlepšila, netuším, čím, ale tím se pak snažit přestal.. už to dal řešit nebudu, teď přemýšlím spíš o rozvodu, ale to má úplně jiné příčiny. Kdyby vztah jako takový byl v pohodě, tak bychom to předpokládám nějak vyřešit dokázali. Zakladatelka nepíše, že by vztah byl v nepořádku, tak předpokládám, že mu na její spokojenosti snad záleží.
@Anonymní píše:
Dobrý večer, jsem krátce s partnerem a při sexu má velmi malou výdrž. Zhruba během minuty ejakulace ( ještě se mi vždycky omluví) Sex je zhruba 2× týdně. Říká že je to tím, jak ho rozpálím, ale takhle pokaždé?? Problém je, že i druhé kolo potom není možné. Jak tohle řešit?? Nebo to už tak prostě má?? Je to čtyřicátník. Může to být i jeho předchozí nízkou sexuální frekvencí??
Není to ten můj?
Časem změna k lepšímu žádná. Souhlasím s anonymní slunečnicí. Rychle pryč, dokud v tom nejsou děti…
@Semtex píše:
Asi to tak má. Nějaké ceněné osobni kvality má taky?Pak by mi to nepřišlo jako zásadní problém. Jestli vydrží minutu nebo pět, co na tom
jsou důležitější věci na světě
![]()
No tak asi ti stačí, když tě udělá orální, ale spoustu žen opravdu 1ani 5 minut nestaci
@AlexanderKahnweiler Říká že už se mu nepostaví.
. Říkala jsem si jestli to spíš není urologický problém. Hodně i masturboval, dělá to i teď.
Kup mu viagru s příměsí dapoxetinu a ještě druhý den si budeš chladit v lavoru ![]()
@Whitedog píše:
Není to ten můj?Časem změna k lepšímu žádná. Souhlasím s anonymní slunečnicí. Rychle pryč, dokud v tom nejsou děti…
Přesně. Ja v tom byla přes dva roky. Sex několikrát týdně. Změna leda tak kdyz se opil, výdrž o dvě minuty delší.
Řešit to nechtěl, prý pomůže cas. Časem leda tak bude impotentni. ![]()
Dobrý večer, jsem krátce s partnerem a při sexu má velmi malou výdrž. Zhruba během minuty ejakulace ( ještě se mi vždycky omluví
) Sex je zhruba 2× týdně. Říká že je to tím, jak ho rozpálím, ale takhle pokaždé?? Problém je, že i druhé kolo potom není možné. Jak tohle řešit?? Nebo to už tak prostě má?? Je to čtyřicátník. Může to být i jeho předchozí nízkou sexuální frekvencí??