Velice krátká výdrž při sexu

Anonymní
1.1.24 18:03

Velice krátká výdrž

Dobrý večer, jsem krátce s partnerem a při sexu má velmi malou výdrž. Zhruba během minuty ejakulace ( ještě se mi vždycky omluví :roll: ) Sex je zhruba 2× týdně. Říká že je to tím, jak ho rozpálím, ale takhle pokaždé?? Problém je, že i druhé kolo potom není možné. Jak tohle řešit?? Nebo to už tak prostě má?? Je to čtyřicátník. Může to být i jeho předchozí nízkou sexuální frekvencí??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
1.1.24 18:11

Není to můj ex milenec? 2 vteriny, bude mu 41 let. Ne nezmeni se to. Ja s ním ztratila 2,5 roku. A neboj. Rozpálí ho každá :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1.1.24 18:12

Proč není možné druhé kolo? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.24 18:14

Jo a mmch, taky tvrdil jak to je nízkou frekvenci, časem se to zlepší. A druhý kolo taky nedával. Zaplať pánbůh sem se.ho po dvou letech zbavila. Tobě radím to samé. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2038
1.1.24 18:19

Klasická výmluva. Fakt se to nezlepší. Vlastní zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14949
1.1.24 18:21
@Anonymní píše:
Dobrý večer, jsem krátce s partnerem a při sexu má velmi malou výdrž. Zhruba během minuty ejakulace ( ještě se mi vždycky omluví :roll: ) Sex je zhruba 2× týdně. Říká že je to tím, jak ho rozpálím, ale takhle pokaždé?? Problém je, že i druhé kolo potom není možné. Jak tohle řešit?? Nebo to už tak prostě má?? Je to čtyřicátník. Může to být i jeho předchozí nízkou sexuální frekvencí??

Asi to tak má. Nějaké ceněné osobni kvality má taky? :D Pak by mi to nepřišlo jako zásadní problém. Jestli vydrží minutu nebo pět, co na tom :nevim: jsou důležitější věci na světě ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.24 18:26

To asi není úplně problém, kterej by zvládl vědomě během týdne vyřešit.. pracujte na tom spolu. A nikdy jsem nepochopila tu všeobecnou věc, že jak skončí chlap, konci celej sex. Ženský prostě v drtive většině případů potřebuji víc času. Tak až on skončí, je rada na tobe, má ruce, pusu, existují různé hračky.. nebo napřed ty a pak on, možností je dost, stačí chtít. My jsme měli podobnej problém, narovinu jsem řekla, co a jak, a bylo to. Ne hned, ale bylo..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.1.24 18:40
@Anonymní píše:
To asi není úplně problém, kterej by zvládl vědomě během týdne vyřešit.. pracujte na tom spolu. A nikdy jsem nepochopila tu všeobecnou věc, že jak skončí chlap, konci celej sex. Ženský prostě v drtive většině případů potřebuji víc času. Tak až on skončí, je rada na tobe, má ruce, pusu, existují různé hračky.. nebo napřed ty a pak on, možností je dost, stačí chtít. My jsme měli podobnej problém, narovinu jsem řekla, co a jak, a bylo to. Ne hned, ale bylo..

Pokud narazila na stejného sobce jako já, tak ji to párkrát dopřeje, a pak má smolíka. Teda já se zase rozjela. :mrgreen: Jsem neskutecne šťastná že jsem se toho bl.ba zbavila. :dance: Takových lži nakecal. Jak je ze mě hned hotovej. Ze to nikdy jindy nezažil. Že takový problém s nikým jiným neměl nikdy. Že si o tom četl, a ja prý vypuzuju nějaký speciální endorfiny. :mrgreen: :mrgreen: Že je proste chudáček z toho hned hotovej. :lol: Jo jasne. Pohádky, a ještě k tomu trapny. Docela jsem mu to žrala dokud jsem nenašla v jeho ložnici krémy co používal při sexu s jeho ex. Ehm… 4 krémy na zlepšení výdrže. A stejně ho podvadela a zdrhla.

• Citovat
  • Upravit
9148
1.1.24 18:45
@Anonymní píše:
To asi není úplně problém, kterej by zvládl vědomě během týdne vyřešit.. pracujte na tom spolu. A nikdy jsem nepochopila tu všeobecnou věc, že jak skončí chlap, konci celej sex. Ženský prostě v drtive většině případů potřebuji víc času. Tak až on skončí, je rada na tobe, má ruce, pusu, existují různé hračky.. nebo napřed ty a pak on, možností je dost, stačí chtít. My jsme měli podobnej problém, narovinu jsem řekla, co a jak, a bylo to. Ne hned, ale bylo..

Aaa zlatej muj muz, ten by se pretrh, abych ja byla spokojena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.24 18:57
@Anonymní píše:
Pokud narazila na stejného sobce jako já, tak ji to párkrát dopřeje, a pak má smolíka. Teda já se zase rozjela. :mrgreen: Jsem neskutecne šťastná že jsem se toho bl.ba zbavila. :dance: Takových lži nakecal. Jak je ze mě hned hotovej. Ze to nikdy jindy nezažil. Že takový problém s nikým jiným neměl nikdy. Že si o tom četl, a ja prý vypuzuju nějaký speciální endorfiny. :mrgreen: :mrgreen: Že je proste chudáček z toho hned hotovej. :lol: Jo jasne. Pohádky, a ještě k tomu trapny. Docela jsem mu to žrala dokud jsem nenašla v jeho ložnici krémy co používal při sexu s jeho ex. Ehm… 4 krémy na zlepšení výdrže. A stejně ho podvadela a zdrhla.

Jo tak u nás to taky není růžový. On se sice po tom mém proslovu snažil, ale stejně to bylo vcelku k ničemu. Vydrž se dost zlepšila, netuším, čím, ale tím se pak snažit přestal.. už to dal řešit nebudu, teď přemýšlím spíš o rozvodu, ale to má úplně jiné příčiny. Kdyby vztah jako takový byl v pohodě, tak bychom to předpokládám nějak vyřešit dokázali. Zakladatelka nepíše, že by vztah byl v nepořádku, tak předpokládám, že mu na její spokojenosti snad záleží.

• Citovat
  • Upravit
6061
1.1.24 19:01
@Anonymní píše:

Není to ten můj? ;-) Časem změna k lepšímu žádná. Souhlasím s anonymní slunečnicí. Rychle pryč, dokud v tom nejsou děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
1.1.24 19:01
@Semtex píše:
Asi to tak má. Nějaké ceněné osobni kvality má taky? :D Pak by mi to nepřišlo jako zásadní problém. Jestli vydrží minutu nebo pět, co na tom :nevim: jsou důležitější věci na světě ;) :mavam:

No tak asi ti stačí, když tě udělá orální, ale spoustu žen opravdu 1ani 5 minut nestaci

• Citovat
  • Upravit
59
1.1.24 19:22

@AlexanderKahnweiler Říká že už se mu nepostaví. :nevim:. Říkala jsem si jestli to spíš není urologický problém. Hodně i masturboval, dělá to i teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
1.1.24 20:07

Kup mu viagru s příměsí dapoxetinu a ještě druhý den si budeš chladit v lavoru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.24 20:15
@Whitedog píše:
Není to ten můj? ;-) Časem změna k lepšímu žádná. Souhlasím s anonymní slunečnicí. Rychle pryč, dokud v tom nejsou děti…

Přesně. Ja v tom byla přes dva roky. Sex několikrát týdně. Změna leda tak kdyz se opil, výdrž o dvě minuty delší. :mrgreen: Řešit to nechtěl, prý pomůže cas. Časem leda tak bude impotentni. :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky